Cursus Feng Shui

Cursus Feng Shui

Duur
5 maanden
Lesgeld
€ 220,00 of 5 x € 47,00
Niveau
mbo-niveau
Accreditaties
BATC, KTNO, CAT

Feng Shui

Volg de cursus Feng Shui en ga aan de slag als professioneel Feng Shui-adviseur. Met deze Feng Shui cursus leert u alles over deze eeuwenoude Chinese filosofie, die zich richt op de harmonieuze inrichting van uw woon- en werkomgeving. Met Feng Shui kunt u gezondheid, levensgeluk, werklust en welvaart in belangrijke mate verbeteren. Feng Shui zorgt voor harmonie en balans in uw leven!

Voordelen

  • Geschreven door een vakspecialist
  • Leer woningen, kantoren en tuinen inrichten
  • Ontdek alles over materiaalgebruik
  • Werk met vormen, kleuren en accessoires

Het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. U krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden, zodat u de lesstof gemakkelijk kunt opnemen en onthouden. CIVAS houdt voor alle studies de vakontwikkelingen bij. Zo heeft u altijd de meest actuele kennis in huis.

Wat leer je?

Deze prachtige Feng Shui opleiding is sterk praktijkgericht. U maakt zich alle Feng Shui-principes snel eigen. U leert Feng Shui toepassen op huizen, praktijkruimten en kantoren. U maakt analyses van ruimtelijke energiestromen en kunt ze met Feng Shui beïnvloeden. Ziekmakende patronen herkent en doorbreekt u. 
 
Met de cursus Feng Shui leert u de kamers van een woning of werkplek optimaal inrichten en ook de tuin leert u met Feng Shui perfect afstemmen op zijn functie. Het lesmateriaal is uitgebreid en bevat vele studieopdrachten. De schrijver van deze opleiding is opgeleid door verschillende internationaal bekende Feng Shui-meesters en wordt gerekend tot een van de Feng Shui-deskundigen van Nederland. 

Wat kun je ermee?

Heeft u de cursus Feng Shui succesvol afgerond, dan kunt u als Feng Shui-deskundige bedrijven en personen waardevolle adviezen over een optimale inrichting. U zorgt voor rust en harmonie in iedere omgeving, zodat mensen zich beter en gelukkiger voelen.

Natuurlijk kunt u ook uw eigen omgeving helemaal afstemmen op de regels van Feng Shui. Daarnaast kunt u Feng Shui gebruiken als aanvulling op allerlei therapievormen. Met name cliënten die gevoelig zijn voor omgevingsinvloeden zoals ADHD'ers en hoogsensitieve personen zijn gebaat bij een harmonieuze leefomgeving. 

Details

methode thuisstudie
omvang

8 lessen

studieduur 5 maanden
lesgeld € 220,00 of 5 x € 47,00
inschrijfgeld € 20,00
niveau mbo-niveau
vooropleiding er is geen specifieke vooropleiding vereist
certificaat

u ontvangt kosteloos een certificaat van deelname na inzending van uw huiswerk

diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor het thuis af te leggen openboekexamen, ontvangt u het CIVAS-diploma Feng Shui

erkend diploma

erkend als bijscholing door de Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC) en Complementair Aanvullende Therapeuten (CAT)

Gratis proefles

Binnen 1 minuut in uw mailbox! Vraag nu de gratis proefles en de volledige inhoudsopgave van deze studie aan. Zo krijgt u alvast een duidelijk beeld van de kwaliteit van het studiemateriaal en de heldere lesopbouw.

Hartelijk dank voor uw aanvraag. De gratis proefles is per e-mail aan u verzonden.

Er is iets fout gegaan tijdens het aanvragen van uw gratis proefles. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op.

Zo studeer je

Het tempo van studeren bepaalt u zelf. Er is geen strakke tijdslimiet, dus u kunt altijd een studiepauze inlassen. U heeft recht op 36 maanden studiebegeleiding. De gemiddelde studiebelasting is vijf uur per week.

Uw docent adviseert u persoonlijk vanaf uw inschrijving tot aan de succesvolle afronding van uw studie. U kunt altijd een beroep doen op uw docent via het digitale studentenportaal.

CIVAS werkt met een beveiligd studentenportaal. Via het portaal stuurt u huiswerk in en legt u contact met uw docent en medestudenten.

U bent niet verplicht een studie af te maken. U kunt uw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij de meeste studies wel nodig om een certificaat of diploma te behalen.

Na het volgen van alle lessen kunt u deelnemen aan het openboekexamen om het diploma te behalen. Slaagt u voor het examen en heeft u al het huiswerk met succes afgerond, dan ontvangt u het diploma. Slaagt u onverhoopt niet, dan begeleidt CIVAS u graag verder om het examen te halen.

U bent niet verplicht examen te doen. Heeft u alle lessen afgerond en een voldoende gehaald voor de huiswerkopdrachten, dan ontvangt u een certificaat van deelname.

Ga direct van start

  • Ontvang je studie binnen 2 werkdagen
  • 14 dagen bedenktijd, niet goed geld terug
  • Betaal in termijnen of ineens

Gerelateerde studies

Coach bespreekt met cliënt vaardigheden voor meer zelfvertrouwen uit de cursus Zelfontwikkeling

Zelfontwikkeling

Meer informatie
Vrouw leert luisteren naar haar innerlijke stem tijdens de cursus Intuïtieve ontwikkeling

Intuïtieve ontwikkeling

Meer informatie
Behandeling van acupunctuurpunt in de handpalm voor de cursus acupressuur

Acupressuur

Meer informatie
Een legging met runenstenen bij de cursus Runen

Runen

Meer informatie
Sfeerbeeld van kruiden en groenten gebruikt binnen de cursus Ayurveda

Ayurveda

Meer informatie
Creatief therapeut helpt cliënt met de cursus Creatieve therapie

Creatieve therapie

Meer informatie
Een oefening wordt uitgevoerd als onderdeel van de cursus Geweldloze communicatie

Geweldloze communicatie

Meer informatie
Vrouw weet haar doelen te bereiken met de cursus Persoonlijke effectiviteit

Persoonlijke effectiviteit

Meer informatie

CIVAS scoort een 9.1

Joyce Laugs
03 januari 2020
Erg prettige manier van zelfstudie, Civas is zeer goed te bereiken voor vragen en steun.
byTaske voetreflextherapie
06 januari 2020
Fijn studiemateriaal, ik was nog niet klaar met de ene studie of had de volgende alweer geboekt.
Carin
21 januari 2020
Fijne duidelijk gestructureerde opleiding.