Astrologie
Boek Simply Daytox

Astrologie

Astrologie gaat uit van het idee dat alles in het universum met elkaar samenhangt. Astrologie bestuderen en beoefenen is een prachtig avontuur. Het vereist creativiteit en kent eindeloos veel mogelijkheden. Bent u eenmaal thuis in de astrologie, dan gaat er een wereld aan informatie voor u open. Astrologie is een van de mooiste en diepzinnigste methodes om uzelf en uw medemens beter te leren begrijpen!

duur5 maanden
niveaumbo
lesgeld€ 200,00 of 5 x € 43,00

Astrologie cursus: wat leert u?
Volg de cursus Astrologie en ga aan de slag als professioneel astroloog! Met de cursus Astrologie leert u een complete geboortehoroscoop duiden, met alle termen en aspecten die daarbij komen kijken. U maakt kennis met dierenriemtekens, planeten, huizen, kruizen, elementen en alles wat met astrologie te maken heeft. Aan de hand van tal van oefeningen en afbeeldingen wordt u stap voor stap ingewijd in de astrologische wereld. 
 
Het studiemateriaal van deze astrologiecursus is zeer uitgebreid, in duidelijke taal geformuleerd en is bedoeld voor beginners en mensen met een beperkte kennis van astrologie. Dat de lessen zijn geschreven door een astrologiedocente met 25 jaar vakervaring zegt genoeg over de kwaliteit!
 
Astrologie cursus: wat kunt u ermee? 
Heeft u de cursus Astrologie succesvol afgerond, dan kunt u als astroloog cliënten uitgebreid analyseren. Aan de hand van de geboortehoroscoop ontdekt u alles over karakter, gezondheid en relaties. Onduidelijkheden op het gebied van levensdoel, werk en persoonlijke ontwikkeling kunt u met astrologie helder maken. Bovendien weet u waarom sommige problemen telkens op iemands levenspad terugkeren.

Na afronding van deze cursus kunt u als professioneel astroloog een complete horoscoop interpreteren. U helpt mensen en adviseert ze bij problemen en levensvraagstukken. Steeds meer mensen doen een beroep op een astroloog. U kunt aan de slag in uw eigen praktijk, maar ook op beurzen en festivals zijn de diensten van een astroloog veel gevraagd.

Cursus Astrologie
soort cursus thuisstudie
omvang

10 lessen

duur 5 maanden
studiebelasting

vijf uur per week. Het staat u vrij meer of minder uren aan uw studie te besteden. U ontvangt het complete studiepakket in een keer thuis en bepaalt uiteindelijk zelf hoe snel u de studie afrondt

lesgeld € 200,00 of 5 x € 43,00
opbergsysteem

bij de cursus Astrologie ontvangt u gratis een fraai opbergsysteem voor uw lessen

niveau mbo
vooropleiding er is geen specifieke vooropleiding vereist
studieverklaring

u ontvangt kosteloos een studieverklaring na inzending van uw huiswerk

diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor het thuis af te leggen examen, ontvangt u het CIVAS-diploma Astrologie

Download de gratis proefles!
CIVAS geeft u, voordat u daadwerkelijk met uw studie begint, deze gratis proefles. Zo raakt u alvast vertrouwd met ons heldere, moderne en professionele studiemateriaal. Download ook de volledige inhoudsopgave voor een duidelijk beeld van de lesopbouw.

Vul uw e-mailadres in en klik op downloaden. Het document verschijnt direct op uw scherm.

(Om een pdf-document te kunnen bekijken, dient uw computer te beschikken over het programma Acrobat Reader. Ontbreekt dit programma, dan kunt u het gratis downloaden via onderstaande link).

Acrobat reader downloaden

Ga direct van start
Na ontvangst van uw inschrijving heeft u het studiepakket binnen twee werkdagen in huis. Ook als u op een latere datum wilt starten met studeren, kunt u zich alvast inschrijven. Nadat u het lesmateriaal heeft ontvangen, kunt u direct beginnen met uw studie.

Bepaal uw eigen studietempo 
U ontvangt het complete studiepakket in één keer. Op die manier kunt u het hele programma overzien. Het tempo van studeren bepaalt u zelf, er geldt geen tijdslimiet voor het afronden van uw cursus of opleiding. U mag naar eigen inzicht een studiepauze inlassen, bijvoorbeeld voor een vakantie of als u het druk heeft.

U mag opzeggen
U bent niet verplicht een studie af te maken. U kunt uw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Vooruitbetaalde lesgelden worden per omgaande aan u terugbetaald. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand. Voor praktijkopleidingen gelden afwijkende voorwaarden.

Deskundige begeleiding door ervaren docenten
U wordt persoonlijk begeleid door een vakdocent. Uw docent adviseert u vanaf uw inschrijving tot aan de succesvolle afronding van uw studie. U kunt altijd een beroep doen op uw docent. Veel van onze docenten hebben zelf een succesvolle praktijk in het vakgebied dat zij begeleiden.

Digitaal studentenportaal
Ons instituut werkt als enige in de branche met een beveiligd studentenportaal waar u huiswerk kunt insturen, uw behaalde resultaten terugziet, contact legt met uw docent en ervaringen kunt uitwisselen met medestudenten. Na inschrijven ontvangt u uw inlogcode en wachtwoord.

Huiswerk insturen is niet verplicht
Bij de meeste lessen staan huiswerkopgaven. Deze stuurt u in via het online studentenportaal of per e-mail. Van uw vaste docent ontvangt u de eventuele correcties. Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij de meeste studies wel nodig om een certificaat of diploma te halen.

Ontvang een diploma
Na het volgen van alle lessen kunt u voor deze studie het openboekexamen aanvragen. Dit examen legt u eenvoudig thuis af via internet. Slaagt u en heeft u al het huiswerk met succes afgerond, dan ontvangt u een diploma. Slaagt u niet in één keer, dan begeleidt CIVAS u net zo lang tot u het examen haalt.

Examen doen is niet verplicht
U bent niet verplicht examen te doen. Heeft u alle lessen afgerond en een voldoende gehaald voor de huiswerkopdrachten, dan ontvangt u een certificaat van deelname.

Astrologie

Profiteer van helder en modern studiemateriaal
Voor al onze studies geldt dat het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. Er zit een logische opbouw in die voor iedereen goed is te volgen. U krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden zodat u deze gemakkelijk kunt opnemen en onthouden. CIVAS houdt voor al haar studies de vakontwikkelingen bij. Zo heeft u altijd de meest actuele kennis in huis.

De cursus Astrologie biedt u daarnaast nog de volgende voordelen: 

  • duidelijke uitleg vanaf de basis
  • geschreven door vakspecialist
  • u leert een complete horoscoop duiden
  • ga aan de slag als astroloog
Prev Next