Cursus Neurolinguïstisch Programmeren (NLP)

Cursus Neurolinguïstisch Programmeren (NLP)

Duur
6 maanden
Lesgeld
€ 445,00 of 6 x € 79,00
Niveau
mbo+ niveau
Accreditaties
BATC, ABvC, BGN, NVST, KTNO, CAT

Neurolinguïstisch Programmeren (NLP)

Volg de cursus Neurolinguïstisch Programmeren (NLP) en bereik fantastische resultaten! NLP is een unieke therapievorm waarmee u in korte tijd blijvende verandering bij cliënten - en uzelf -  teweegbrengt. Thuisstudie ontwikkeld door vakspecialist. Diploma erkend door ABvC, BGN en BATC.

Voordelen

  • Bereik positieve gedragsveranderingen
  • Een uiterst effectieve methode
  • Geschreven door ervaren NLP-therapeut
  • Bevat veel praktijkvoorbeelden

Het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. U krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden, zodat u de lesstof gemakkelijk kunt opnemen en onthouden. CIVAS houdt voor alle studies de vakontwikkelingen bij. Zo heeft u altijd de meest actuele kennis in huis.

Wat leer je?

Bestaat er een therapeutische methode waarmee u in zeer korte tijd, positieve en blijvende veranderingen bij cliënten teweegbrengt? Zonder dat u onbewuste traumatische ervaringen hoeft op te sporen of diepgaand in het verleden hoeft te graven? Ja, deze methode bestaat! Al ruim 35 jaar wordt NLP met veel succes toegepast. Met deze NLP cursus leert u NLP op verantwoorde wijze te gebruiken.

NLP is gebaseerd op onderdelen uit de gedragstherapie en verbale en non-verbale communicatie. Met deze NLP cursus leert u alle bekende NLP-technieken kennen en professioneel toepassen. U ontdekt hoe u aan de hand van lichaamstaal, gezichtsuitdrukkingen, gedrag en communicatie een schat aan informatie blootlegt. Beperkingen in denk- en handelswijzen weet u feilloos te herkennen en met speciale NLP-technieken te beïnvloeden. 
 
Met NLP helpt u cliënten nieuwe doelen en keuzemogelijkheden te ontdekken. Niet-effectieve gedrags- en communicatiepatronen weet u op te sporen en te vervangen door doeltreffend gedrag. De opleiding bevat tal van praktische voorbeelden en veel oefeningen. U verdiept zich intensief in het vakgebied zodat u direct als professioneel NLP-therapeut aan de slag kunt gaan. 

Wat kun je ermee?

Na afronding van deze NLP cursus ligt de weg om een succesvol en verantwoord werkend NLP-therapeut te worden voor u open. U bent in staat met NLP op snelle en doeltreffende wijze bewustwording en gedragsveranderingen bij cliënten - en uzelf - te realiseren.

De cursus bevat tal van NLP-methoden, oefeningen en praktische voorbeelden. U maakt op een intensieve en degelijke manier kennis met NLP en wordt grondig onderwezen in creatief en doelgericht werken met deze unieke methodiek. De lessen zijn ontwikkeld door een NLP-specialist met 15 jaar praktijkervaring, waarmee u verzekerd bent van de kwaliteit van deze opleiding.

De opgedane kennis kunt u uitstekend toepassen in uw eigen NLP-praktijk of werkomgeving. De cursus NLP is verder bedoeld voor therapeuten, hulpverleners, coaches, counselors en personal trainers die NLP willen integreren in hun dagelijkse werkzaamheden. Ook voor privégebruik is het lesmateriaal van grote waarde.

Details

methode thuisstudie
omvang

10 lessen

studieduur 6 maanden
lesgeld € 445,00 of 6 x € 79,00
inschrijfgeld € 20,00
niveau mbo+ niveau
vooropleiding er is geen specifieke vooropleiding vereist
certificaat

u ontvangt kosteloos een certificaat van deelname na inzending van uw huiswerk

diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor het thuis af te leggen openboekexamen, ontvangt u het CIVAS-diploma Neurolinguïstisch programmeren

erkend diploma

erkend als bijscholing door de Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC), Complementair Aanvullende Therapeuten (CAT), de NVST, de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling (ABvC); aantal PE-punten 76, de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN); 15 studiepunten

Gratis proefles

Binnen 1 minuut in uw mailbox! Vraag nu de gratis proefles en de volledige inhoudsopgave van deze studie aan. Zo krijgt u alvast een duidelijk beeld van de kwaliteit van het studiemateriaal en de heldere lesopbouw.

Hartelijk dank voor uw aanvraag. De gratis proefles is per e-mail aan u verzonden.

Er is iets fout gegaan tijdens het aanvragen van uw gratis proefles. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op.

Zo studeer je

Het tempo van studeren bepaalt u zelf. Er is geen strakke tijdslimiet, dus u kunt altijd een studiepauze inlassen. U heeft recht op 36 maanden studiebegeleiding. De gemiddelde studiebelasting is vijf uur per week.

Uw docent adviseert u persoonlijk vanaf uw inschrijving tot aan de succesvolle afronding van uw studie. U kunt altijd een beroep doen op uw docent via het digitale studentenportaal.

CIVAS werkt met een beveiligd studentenportaal. Via het portaal stuurt u huiswerk in en legt u contact met uw docent en medestudenten.

U bent niet verplicht een studie af te maken. U kunt uw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij de meeste studies wel nodig om een certificaat of diploma te behalen.

Na het volgen van alle lessen kunt u deelnemen aan het openboekexamen om het diploma te behalen. Slaagt u voor het examen en heeft u al het huiswerk met succes afgerond, dan ontvangt u het diploma. Slaagt u onverhoopt niet, dan begeleidt CIVAS u graag verder om het examen te halen.

U bent niet verplicht examen te doen. Heeft u alle lessen afgerond en een voldoende gehaald voor de huiswerkopdrachten, dan ontvangt u een certificaat van deelname.

Ga direct van start

  • Ontvang je studie binnen 2 werkdagen
  • 14 dagen bedenktijd, niet goed geld terug
  • Betaal in termijnen of ineens

Gerelateerde studies

Coach past technieken toe uit opleiding Mental coach tijdens een gesprek op de bank met een cliënt

Mental coach

Meer informatie
Een oefening wordt uitgevoerd als onderdeel van de cursus Geweldloze communicatie

Geweldloze communicatie

Meer informatie
Vrouwen passen gesprekstherapie toe bij een wandeling in de buitenlucht voor de cursus Narratieve therapie

Narratieve therapie

Meer informatie
Coach past unieke methodiek van de cursus Rationeel-emotieve therapie (RET) toe bij coachinggesprek

Rationeel-emotieve therapie

Meer informatie
Gesprek tussen counselor en cliënt bij de opleiding Counseling

Counseling

Meer informatie

CIVAS scoort een 9.1

Joyce Laugs
03 januari 2020
Erg prettige manier van zelfstudie, Civas is zeer goed te bereiken voor vragen en steun.
byTaske voetreflextherapie
06 januari 2020
Fijn studiemateriaal, ik was nog niet klaar met de ene studie of had de volgende alweer geboekt.
Carin
21 januari 2020
Fijne duidelijk gestructureerde opleiding.