Neurolinguïstisch Programmeren (NLP) wordt door middel van verbale en non-verbale communicatie uitgeoefend.
Easy vegan feelgood

Neurolinguïstisch Programmeren (NLP)

Volg de cursus Neurolinguïstisch Programmeren (NLP) van CIVAS en bereik fantastische resultaten! NLP is een unieke therapievorm waarmee u in korte tijd blijvende verandering bij cliënten - en uzelf -  teweegbrengt. Met deze cursus behaalt u een diploma dat is erkend door BATC, de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling (ABvC) en de BGN.

studieduur6 maanden (binnen 3 jaar afronden)
niveaumbo+
vooropleidinger is geen specifieke vooropleiding vereist
lesgeld€ 300,00 of 5 x € 63,00
inschrijfgeld€ 20,00
erkenning(en)
Algemene Beroepsvereniging voor Counselling (ABvC)
Algemene Beroepsvereniging voor Counselling (ABvC)
Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN)
Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN)
NVST

NLP cursus: wat leert u?
Bestaat er een therapeutische methode waarmee u in zeer korte tijd, positieve en blijvende veranderingen bij cliënten teweegbrengt? Zonder dat u onbewuste traumatische ervaringen hoeft op te sporen of diepgaand in het verleden hoeft te graven? Ja, deze methode bestaat! Al ruim 35 jaar wordt NLP met veel succes toegepast. Met deze cursus leert u NLP op verantwoorde wijze te gebruiken.

NLP is gebaseerd op onderdelen uit de gedragstherapie en verbale en non-verbale communicatie. Met deze NLP cursus leert u alle bekende NLP-technieken kennen en professioneel toepassen. U ontdekt hoe u aan de hand van lichaamstaal, gezichtsuitdrukkingen, gedrag en communicatie een schat aan informatie blootlegt. Beperkingen in denk- en handelswijzen weet u feilloos te herkennen en met speciale NLP-technieken te beïnvloeden. 
 
Met NLP helpt u clienten nieuwe doelen en keuzemogelijkheden te ontdekken. Niet-effectieve gedrags- en communcatiepatronen weet u op te sporen en te vervangen door doeltreffend gedrag. De cursus bevat tal van praktische voorbeelden en veel oefeningen. U verdiept zich intensief in het vakgebied zodat u direct als professioneel NLP-therapeut aan de slag kunt gaan. 
 
NLP cursus: wat kunt u ermee?
Na afronding van deze NLP cursus ligt de weg om een succesvol en verantwoord werkend NLP-therapeut te worden voor u open. U bent in staat met NLP op snelle en doeltreffende wijze bewustwording en gedragsveranderingen bij cliënten - en uzelf - te realiseren.

De cursus bevat tal van NLP-methoden, oefeningen en praktische voorbeelden. U maakt op een intensieve en degelijke manier kennis met NLP en wordt grondig onderwezen in creatief en doelgericht werken met deze unieke methodiek. De lessen zijn ontwikkeld door een NLP-specialist met 15 jaar praktijkervaring, waarmee u verzekerd bent van de kwaliteit van deze studie.

De opgedane kennis kunt u uitstekend toepassen in uw eigen NLP-praktijk of werkomgeving. De cursus is verder bedoeld voor therapeuten, hulpverleners, coaches, counselors en personal trainers die NLP willen integreren in hun dagelijkse werkzaamheden. Ook voor privégebruik is het lesmateriaal van grote waarde.

Cursus NLP
soort cursus thuisstudie
omvang

10 lessen

studieduur 6 maanden (binnen 3 jaar afronden)
studiebelasting

vijf uur per week. Het staat u vrij meer of minder uren aan uw studie te besteden. U ontvangt het complete studiepakket in een keer thuis en bepaalt uiteindelijk zelf hoe snel u de studie afrondt

lesgeld € 300,00 of 5 x € 63,00
inschrijfgeld € 20,00
opbergsysteem

bij de cursus NLP ontvangt u gratis een fraai opbergsysteem voor uw lessen

niveau mbo+
vooropleiding er is geen specifieke vooropleiding vereist
studieverklaring

u ontvangt kosteloos een studieverklaring na inzending van uw huiswerk

diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor het thuis af te leggen openboekexamen, ontvangt u het CIVAS-diploma Neurolinguïstisch programmeren

erkend diploma

erkend als bijscholing door de Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC), de NVST, de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling (ABvC); aantal PE-punten 76, de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN); 15 studiepunten

erkenning(en)
Algemene Beroepsvereniging voor Counselling (ABvC)
Algemene Beroepsvereniging voor Counselling (ABvC)
Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN)
Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN)
NVST

Download de gratis proefles!
CIVAS geeft u alvast deze gratis proefles. Zo raakt u vertrouwd met ons heldere en professionele studiemateriaal. Download ook de volledige inhoudsopgave voor een duidelijk beeld van de lesopbouw.

Vul uw e-mailadres in en klik op download. De proefles of inhoudsopgave verschijnt direct op uw scherm.

Bepaal uw eigen studietempo 
Na ontvangst van uw inschrijving heeft u het gehele studiepakket binnen 2 werkdagen in huis. Begin direct of op een later tijdstip met uw studie. Het tempo van studeren bepaalt u zelf. Er is geen strakke tijdslimiet, dus u kunt een studiepauze inlassen om bijvoorbeeld op vakantie te gaan. U behoudt gedurende 36 maanden na aanvang recht op correctie, begeleiding en examen. Uw studietempo heeft geen invloed op het totaal verschuldigde lesgeld of de te betalen termijnbedragen.

Geen verplichtingen
U bent niet verplicht een studie af te maken. U kunt uw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Vooruitbetaalde lesgelden worden per omgaande aan u terugbetaald. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand. Voor praktijkopleidingen gelden afwijkende voorwaarden.

Deskundige begeleiding door ervaren docenten
Uw docent adviseert u persoonlijk, vanaf uw inschrijving tot aan de succesvolle afronding van uw studie. U kunt altijd een beroep doen op uw docent. Veel van onze docenten hebben zelf een succesvolle praktijk in het vakgebied dat zij begeleiden.

Digitaal studentenportaal CIVAS Campus
CIVAS werkt met een beveiligd studentenportaal. Na inschrijving ontvangt u uw inlogcode en wachtwoord. Dit zijn de voordelen:

  • U kunt huiswerk insturen.
  • Uw behaalde resultaten terugzien.
  • Contact leggen met uw docent.
  • Ervaringen uitwisselen met medestudenten.

Huiswerk insturen is niet verplicht
Bij de meeste lessen staan huiswerkopgaven. Deze stuurt u in via het online studentenportaal of per e-mail. Van uw vaste docent ontvangt u de eventuele correcties. Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij de meeste studies wel nodig om een certificaat of diploma te halen.

Ontvang een diploma
Na het volgen van alle lessen kunt u deelnemen aan het openboekexamen om het diploma te behalen. Slaagt u voor het examen en heeft u al het huiswerk met succes afgerond, dan ontvangt u het diploma. Slaagt u onverhoopt niet, dan begeleidt CIVAS u graag verder om het examen te halen.

Examen doen is niet verplicht
U bent niet verplicht examen te doen. Heeft u alle lessen afgerond en een voldoende gehaald voor de huiswerkopdrachten, dan ontvangt u een certificaat van deelname.

Neurolinguïstisch Programmeren (NLP)

Profiteer van helder en modern studiemateriaal
Voor al onze studies geldt dat het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. Er zit een logische opbouw in, die voor iedereen goed te volgen is. U krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden, zodat u de lesstof makkelijk kunt onthouden. CIVAS houdt voor al haar studies de vakontwikkelingen bij. Zo heeft u altijd de meest actuele kennis in huis.

De cursus NLP biedt u daarnaast de volgende voordelen:

  • bereik positieve gedragsveranderingen
  • een uiterst effectieve methode
  • geschreven door ervaren NLP-therapeut
  • bevat veel praktijkvoorbeelden

Gratis proefles

Vul uw e-mailadres in en klik op download. De proefles of inhoudsopgave verschijnt direct op uw scherm.

Mental coach

Mental coach

Volg de opleiding Mental coach en leer mensen te coachen naar uitzonderlijke resultaten!

Oplossingsgerichte therapie

Oplossingsgerichte therapie

Oplossingsgericht werken is dé therapievorm van de toekomst!

Geweldloze communicatie

Geweldloze communicatie

De belangstelling voor geweldloze communicatie is op dit moment groter dan ooit.

Narratieve therapie

Narratieve therapie

Narratieve therapie is een nieuwe, effectieve vorm van gesprekstherapie.

Rationeel-emotieve therapie

Rationeel-emotieve therapie

RET professioneel toepassen? Volg de cursus Rationeel emotieve therapie.

Lifecoach

Lifecoach

Word Lifecoach en help mensen meer balans en geluk te vinden in hun leven.

Counseling - basisopleiding

Counseling - basisopleiding

Help mensen verder in hun leven met Counseling - basisopleiding.

Counseling - gesprekstherapie

Counseling - gesprekstherapie

Met Counseling - gesprekstherapie helpt u mensen zichzelf te hervinden.

Prev Next