NLP
Pasta 20

NLP

Volg de NLP cursus van CIVAS en bereik fantastische resultaten! NLP is een unieke therapievorm waarmee u in korte tijd blijvende verandering bij cliënten - en uzelf -  teweegbrengt. Met deze cursus behaalt u een diploma dat is erkend door BATC, de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling (ABvC) en de BGN.

duur6 maanden
niveaumbo+
vooropleidinger is geen specifieke vooropleiding vereist
lesgeld€ 300,00 of 5 x € 63,00
inschrijfgeld€ 20,00
erkenning(en)
Algemene Beroepsvereniging voor Counselling
Algemene Beroepsvereniging voor Counselling
Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland
Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland
Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen
Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen

NLP cursus: wat leert u?
Bestaat er een therapeutische methode waarmee u in zeer korte tijd, positieve en blijvende veranderingen bij cliënten teweegbrengt? Zonder dat u onbewuste traumatische ervaringen hoeft op te sporen of diepgaand in het verleden hoeft te graven? Ja, deze methode bestaat! Al ruim 35 jaar wordt NLP met veel succes toegepast. Met deze cursus leert u NLP op verantwoorde wijze te gebruiken.

NLP is gebaseerd op onderdelen uit de gedragstherapie en verbale en non-verbale communicatie. Met deze NLP cursus leert u alle bekende NLP-technieken kennen en professioneel toepassen. U ontdekt hoe u aan de hand van lichaamstaal, gezichtsuitdrukkingen, gedrag en communicatie een schat aan informatie blootlegt. Beperkingen in denk- en handelswijzen weet u feilloos te herkennen en met speciale NLP-technieken te beïnvloeden. 
 
Met NLP helpt u clienten nieuwe doelen en keuzemogelijkheden te ontdekken. Niet-effectieve gedrags- en communcatiepatronen weet u op te sporen en te vervangen door doeltreffend gedrag. De cursus bevat tal van praktische voorbeelden en veel oefeningen. U verdiept zich intensief in het vakgebied zodat u direct als professioneel NLP-therapeut aan de slag kunt gaan. 
 
NLP cursus: wat kunt u ermee?
Na afronding van deze NLP cursus ligt de weg om een succesvol en verantwoord werkend NLP-therapeut te worden voor u open. U bent in staat met NLP op snelle en doeltreffende wijze bewustwording en gedragsveranderingen bij cliënten - en uzelf - te realiseren.

De cursus bevat tal van NLP-methoden, oefeningen en praktische voorbeelden. U maakt op een intensieve en degelijke manier kennis met NLP en wordt grondig onderwezen in creatief en doelgericht werken met deze unieke methodiek. De lessen zijn ontwikkeld door een NLP-specialist met 15 jaar praktijkervaring, waarmee u verzekerd bent van de kwaliteit van deze studie.

De opgedane kennis kunt u uitstekend toepassen in uw eigen NLP-praktijk of werkomgeving. De cursus is verder bedoeld voor therapeuten, hulpverleners, coaches, counselors en personal trainers die NLP willen integreren in hun dagelijkse werkzaamheden. Ook voor privégebruik is het lesmateriaal van grote waarde.

Cursus NLP
soort cursus thuisstudie
omvang

10 lessen

duur 6 maanden
studiebelasting

vijf uur per week. Het staat u vrij meer of minder uren aan uw studie te besteden. U ontvangt het complete studiepakket in een keer thuis en bepaalt uiteindelijk zelf hoe snel u de studie afrondt

lesgeld € 300,00 of 5 x € 63,00
inschrijfgeld € 20,00
opbergsysteem

bij de cursus NLP ontvangt u gratis een fraai opbergsysteem voor uw lessen

niveau mbo+
vooropleiding er is geen specifieke vooropleiding vereist
studieverklaring

u ontvangt kosteloos een studieverklaring na inzending van uw huiswerk

diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor het thuis af te leggen openboekexamen, ontvangt u het CIVAS-diploma Neurolinguïstisch programmeren

erkend diploma

erkend als bijscholing door de Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC), de NVST, de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling (ABvC); aantal PE-punten 76 en de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN); 15 studiepunten

erkenning(en)
Algemene Beroepsvereniging voor Counselling
Algemene Beroepsvereniging voor Counselling
Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland
Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland
Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen
Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen

Download de gratis proefles!
CIVAS geeft u, voordat u daadwerkelijk met uw studie begint, deze gratis proefles. Zo raakt u alvast vertrouwd met ons heldere, moderne en professionele studiemateriaal. Download ook de volledige inhoudsopgave voor een duidelijk beeld van de lesopbouw.

Vul uw e-mailadres in en klik op downloaden. Het document verschijnt direct op uw scherm.

Ga direct van start
Na ontvangst van uw inschrijving heeft u het studiepakket binnen twee werkdagen in huis. Ook als u op een latere datum wilt starten met studeren, kunt u zich alvast inschrijven. Nadat u het lesmateriaal heeft ontvangen, kunt u direct beginnen met uw studie.

Bepaal uw eigen studietempo 
U ontvangt het complete studiepakket in één keer. Op die manier kunt u het hele programma overzien. Het tempo van studeren bepaalt u zelf, er geldt geen tijdslimiet voor het afronden van uw cursus of opleiding. U mag naar eigen inzicht een studiepauze inlassen, bijvoorbeeld voor een vakantie of als u het druk heeft.

U mag opzeggen
U bent niet verplicht een studie af te maken. U kunt uw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Vooruitbetaalde lesgelden worden per omgaande aan u terugbetaald. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand. Voor praktijkopleidingen gelden afwijkende voorwaarden.

Deskundige begeleiding door ervaren docenten
U wordt persoonlijk begeleid door een vakdocent. Uw docent adviseert u vanaf uw inschrijving tot aan de succesvolle afronding van uw studie. U kunt altijd een beroep doen op uw docent. Veel van onze docenten hebben zelf een succesvolle praktijk in het vakgebied dat zij begeleiden.

Digitaal studentenportaal
Ons instituut werkt als enige in de branche met een beveiligd studentenportaal waar u huiswerk kunt insturen, uw behaalde resultaten terugziet, contact legt met uw docent en ervaringen kunt uitwisselen met medestudenten. Na inschrijven ontvangt u uw inlogcode en wachtwoord.

Huiswerk insturen is niet verplicht
Bij de meeste lessen staan huiswerkopgaven. Deze stuurt u in via het online studentenportaal of per e-mail. Van uw vaste docent ontvangt u de eventuele correcties. Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij de meeste studies wel nodig om een certificaat of diploma te halen.

Ontvang een diploma
Na het volgen van alle lessen kunt u voor deze studie het openboekexamen aanvragen. Dit examen legt u eenvoudig thuis af via internet. Slaagt u en heeft u al het huiswerk met succes afgerond, dan ontvangt u een diploma. Slaagt u niet in één keer, dan begeleidt CIVAS u net zo lang tot u het examen haalt.

Examen doen is niet verplicht
U bent niet verplicht examen te doen. Heeft u alle lessen afgerond en een voldoende gehaald voor de huiswerkopdrachten, dan ontvangt u een certificaat van deelname.

NLP

Profiteer van helder en modern studiemateriaal
Voor al onze studies geldt dat het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. Er zit een logische opbouw in die voor iedereen goed is te volgen. U krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden zodat u deze gemakkelijk kunt opnemen en onthouden. CIVAS houdt voor al haar studies de vakontwikkelingen bij. Zo heeft u altijd de meest actuele kennis in huis.

De cursus NLP biedt u daarnaast de volgende voordelen:

  • bereik positieve gedragsveranderingen
  • een uiterst effectieve methode
  • geschreven door ervaren NLP-therapeut
  • bevat veel praktijkvoorbeelden

Gratis proefles

Vul uw e-mailadres in en klik op downloaden. Het document verschijnt direct op uw scherm.

Prev Next