Reiki Master
Herstel je hormonen in 10 stappen

Reiki Master

Deze prachtige Reiki cursus is geschikt voor iedereen die meer van Reiki wil weten. De cursus is ontwikkeld door een authoriteit op het vakgebied en wordt geleverd inclusief unieke instructievideo. Met deze Reiki cursus doet u alle benodigde kennis op om een veilige en professionele reikibehandeling te geven. Na het bijwonen van de Reiki-inwijdingen mag u zich Reiki Master noemen.

studieduur6 maanden (binnen 3 jaar afronden)
niveaumbo
vooropleidinger is geen specifieke vooropleiding vereist
lesgeld€ 200,00 of 5 x € 43,00
inschrijfgeld€ 20,00
erkenning(en)
Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen
Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen

Cursus Reiki Master: wat leert u?
Het eerste deel van deze Reiki cursus legt uit hoe u zichzelf met reiki behandelt (Reiki I). In deel twee leert u alle handposities kennen om anderen met reiki te kunnen helen (Reiki II). Het verloop van de inwijdingen tot Reiki Master, de symbolen en handelingen die daarbij horen én hoe u zelf reikicursussen kunt geven, worden in deel drie van de cursus beschreven (Reiki III). 
 
De cursus besteedt verder uitgebreid aandacht aan de aura, chakra’s en meridianenleer. U leert hoe u reiki toepast met kristallen en hoe u iemand op afstand behandelt. De vele fraaie foto’s in het lesmateriaal en de instructievideo tonen gedetailleerd hoe u te werk gaat. U ontvangt tevens een speciale luister-cd met reikimeditaties en ontspanningsoefeningen. 
 
U kunt ervoor kiezen tijdens deze schriftelijke Reiki cursus drie inwijdingen bij te wonen. Samen met uw docent oefent u de vaardigheden van de betreffende Reiki-graad, waarna u wordt ingewijd. De inwijding voor Reiki I duurt een dagdeel en kost €125. De inwijdingen voor Reiki II en III duren een hele dag en kosten €175. Na iedere inwijding ontvangt u een certificaat.

Ten slotte bieden wij u de mogelijkheid deel te nemen aan een gratis stageperiode van 3 dagen (verspreid over een periode van 6 maanden), waarmee u de hoogste graad (Reiki III B) behaalt. Voor de opleiding Reiki bent u niet verplicht de inwijdingen of stageperiode te volgen. Wel is het wenselijk wanneer u Reiki bij anderen zou willen toepassen. Voor het officiele diploma Reiki Master III A zijn de inwijdingen wel verplicht. Voor Reiki Master III B is ook de stage verplicht. 

Cursus Reiki Master: wat kunt u ermee?
Met reiki ondersteunt u het zelfhelende vermogen van mens en dier. Na afronding van deze Reiki Master cursus inclusief de inwijdingen kunt u een eigen praktijk opzetten als Reiki Master of de mensen in uw eigen omgeving met reiki behandelen. Als Reiki Master III B kunt u ook zelf reiki-opleidingen en inwijdingen verzorgen.

Wilt u zich nog breder ontwikkelen? Bekijk dan ook het studiepakket Energetisch therapeut.

Cursus Reiki Master
soort cursus thuisstudie met 3 praktijkinwijdingen
omvang

8 lessen inclusief instructiefvideo en -cd

studieduur 6 maanden (binnen 3 jaar afronden)
studiebelasting

vijf uur per week. Het staat u vrij meer of minder uren aan uw studie te besteden. U ontvangt het complete studiepakket in een keer thuis en bepaalt uiteindelijk zelf hoe snel u de studie afrondt

lesgeld € 200,00 of 5 x € 43,00
inschrijfgeld € 20,00
opbergsysteem

bij deze Reiki cursus ontvangt u gratis een fraai opbergsysteem voor uw lessen

niveau mbo
vooropleiding er is geen specifieke vooropleiding vereist
studieverklaring

u ontvangt kosteloos een studieverklaring na inzending van uw huiswerk

diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor het thuis af te leggen openboekexamen, ontvangt u het CIVAS-diploma Reiki. Na het behalen van het openboekexamen plus het volgen van de drie inwijdingen ontvangt u het diploma Reiki Master III A. Na afronding van de stageperiode ontvangt u het certificaat Reiki Master III B

erkend diploma

het diploma is erkend door de Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC) als bijscholing

erkenning(en)
Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen
Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen

Download de gratis proefles!
CIVAS geeft u, voordat u daadwerkelijk met uw studie begint, deze gratis proefles. Zo raakt u alvast vertrouwd met ons heldere, moderne en professionele studiemateriaal. Download ook de volledige inhoudsopgave voor een duidelijk beeld van de lesopbouw.

Vul uw e-mailadres in en klik op downloaden. Het document verschijnt direct op uw scherm.

Ga direct van start
Na ontvangst van uw inschrijving heeft u het studiepakket binnen twee werkdagen in huis. Ook als u op een latere datum wilt starten met studeren, kunt u zich alvast inschrijven. Nadat u het lesmateriaal heeft ontvangen, kunt u direct beginnen met uw studie.

Bepaal uw eigen studietempo 
U ontvangt het complete studiepakket in één keer. Op die manier kunt u het hele programma overzien. Het tempo van studeren bepaalt u zelf, u behoudt gedurende 36 maanden na aanvang recht op correctie, begeleiding en examen. Uw studietempo heeft geen invloed op het totaal verschuldigde lesgeld of de te betalen termijnbedragen.

U mag opzeggen
U bent niet verplicht een studie af te maken. U kunt uw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Vooruitbetaalde lesgelden worden per omgaande aan u terugbetaald. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand. Voor praktijkopleidingen gelden afwijkende voorwaarden.

Deskundige begeleiding door ervaren docenten
U wordt persoonlijk begeleid door een vakdocent. Uw docent adviseert u vanaf uw inschrijving tot aan de succesvolle afronding van uw studie. U kunt altijd een beroep doen op uw docent. Veel van onze docenten hebben zelf een succesvolle praktijk in het vakgebied dat zij begeleiden.

Digitaal studentenportaal
Ons instituut werkt als enige in de branche met een beveiligd studentenportaal waar u huiswerk kunt insturen, uw behaalde resultaten terugziet, contact legt met uw docent en ervaringen kunt uitwisselen met medestudenten. Na inschrijven ontvangt u uw inlogcode en wachtwoord.

Huiswerk insturen is niet verplicht
Bij de meeste lessen staan huiswerkopgaven. Deze stuurt u in via het online studentenportaal of per e-mail. Van uw vaste docent ontvangt u de eventuele correcties. Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij de meeste studies wel nodig om een certificaat of diploma te halen.

Ontvang een diploma
Na het volgen van alle lessen kunt u voor deze studie het openboekexamen aanvragen. Dit examen legt u eenvoudig thuis af via internet. Slaagt u en heeft u al het huiswerk met succes afgerond, dan ontvangt u het diploma Reiki. Slaagt u niet in één keer, dan begeleidt CIVAS u net zo lang tot u het examen haalt. Na het bijwonen van de drie inwijdingen ontvangt u het erkende diploma Reiki Master III A. Na afronding van de stageperiode ontvangt u het certificaat Reiki Master III B.

Examen doen is niet verplicht
U bent niet verplicht examen te doen. Heeft u alle lessen afgerond en een voldoende gehaald voor de huiswerkopdrachten, dan ontvangt u een certificaat van deelname.

Inwijding Usui Reiki I

Praktijkdagen
Voor steeds meer studies organiseert CIVAS praktijkdagen of -weekenden. Hier kunt u uw theoretische kennis toetsen en heeft u de unieke mogelijkheid uw docent en medestudenten te ontmoeten. Er wordt veel geoefend en er is volop ruimte voor het stellen van vragen. Voor iedereen die zijn vaardigheden naar een hoger plan wil tillen, is het bijwonen van een praktijkevenement dan ook een aanrader!

Bij deze Reiki-cursus verzorgen wij optioneel drie praktijkinwijdingen en een stage. De eerste inwijding is gericht op het ontwikkelen en helen van uzelf. De tweede inwijding is bedoeld om te leren hoe u anderen met Reiki kunt helen. Tijdens de derde inwijding leert u anderen in te wijden en ontdekt u hoe u zelf Reiki-cursussen kunt geven.

BEKIJK DE RELEVANTE PRAKTIJKDATA

Reiki Master

Profiteer van helder en modern studiemateriaal
Voor al onze studies geldt dat het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. Er zit een logische opbouw in die voor iedereen goed is te volgen. U krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden zodat u deze gemakkelijk kunt opnemen en onthouden. CIVAS houdt voor al haar studies de vakontwikkelingen bij. Zo heeft u altijd de meest actuele kennis in huis.

Deze cursus biedt u daarnaast de volgende voordelen:

  • geschreven door expert
  • met veel foto’s en illustraties
  • inclusief instructievideo én -cd
  • mogelijkheid inwijdingen te volgen

Gratis proefles

Vul uw e-mailadres in en klik op downloaden. Het document verschijnt direct op uw scherm.

Prev Next