Reiki Master
Van klacht naar kans

Reiki Master

Deze prachtige Reiki cursus is geschikt voor iedereen die meer van Reiki wil weten. De cursus Reiki is ontwikkeld door een authoriteit op het vakgebied en wordt geleverd inclusief unieke instructievideo! Met deze opleiding doet u alle benodigde kennis op om een veilige en professionele reikibehandeling te geven. Na het bijwonen van de Reiki-inwijdingen mag u zich Reiki Master noemen.

studieduur6 maanden (binnen 3 jaar afronden)
niveaumbo
vooropleidinger is geen specifieke vooropleiding vereist
lesgeld€ 220,00 of 5 x € 47,00
inschrijfgeld€ 20,00
erkenning(en)
Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
Complementair Aanvullende Therapeuten (CAT)
Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen
Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen

Cursus Reiki Master: wat leert u?
Het eerste deel van deze Reiki cursus legt uit hoe u zichzelf met reiki behandelt (Reiki I). In deel twee leert u alle handposities kennen om anderen met reiki te kunnen helen (Reiki II). Het verloop van de inwijdingen tot Reiki Master, de symbolen en handelingen die daarbij horen én hoe u zelf anderen kunt inwijden leert u bij Reiki IIIa. Na de stage (Reiki IIIb) leert u hoe u zelf Reiki cursussen kunt geven. 
 
De cursus besteedt verder uitgebreid aandacht aan de aura, chakra’s en meridianenleer. U leert hoe u reiki toepast met kristallen en hoe u iemand op afstand behandelt. De vele fraaie foto’s in het lesmateriaal en de instructievideo tonen gedetailleerd hoe u te werk gaat. U ontvangt tevens een speciale luister-cd met reikimeditaties en ontspanningsoefeningen. 
 
Om Reiki master te worden, dient u alle drie de inwijdingen bij te wonen. Samen met uw docent oefent u de vaardigheden van de betreffende Reiki-graad, waarna u wordt ingewijd. De inwijding voor Reiki I duurt een dagdeel en kost €125. De inwijdingen voor Reiki II en IIIa duren een hele dag en kosten €175. Na iedere inwijding ontvangt u een certificaat.

Ten slotte bieden wij u de mogelijkheid deel te nemen aan een gratis stageperiode van 3 dagen (verspreid over een periode van 6 maanden), waarmee u de hoogste graad (Reiki IIIb) behaalt. 

Cursus Reiki Master: wat kunt u ermee?
Met reiki ondersteunt u het zelfhelende vermogen van mens en dier. Na afronding van deze Reiki Master cursus inclusief de inwijdingen kunt u een eigen praktijk opzetten als Reiki Master of de mensen in uw eigen omgeving met reiki behandelen. Als Reiki Master IIIb kunt u ook zelf reiki-opleidingen en inwijdingen verzorgen.

Wilt u zich nog breder ontwikkelen? Bekijk dan ook het studiepakket Energetisch therapeut.

Cursus Reiki Master
soort cursus thuisstudie met inwijdingen (Reiki I,II,IIIa,IIIb á €475,00)
omvang

8 lessen inclusief instructievideo en -cd

studieduur 6 maanden (binnen 3 jaar afronden)
studiebelasting

voor de theorie staat vijf uur per week. Het staat u vrij meer of minder uren aan uw studie te besteden. U ontvangt het complete studiepakket in een keer thuis. De inwijdingen ontvangt u in een tijdsbestek van minimaal 9 maanden. De stageperiode (Reiki IIIb) duurt minimaal 6 maanden.

lesgeld € 220,00 of 5 x € 47,00
inschrijfgeld € 20,00
opbergsysteem

bij deze Reiki cursus ontvangt u gratis een fraai opbergsysteem voor uw lessen

niveau mbo
vooropleiding er is geen specifieke vooropleiding vereist
studieverklaring

u ontvangt kosteloos een studieverklaring na inzending van uw huiswerk

diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor het thuis af te leggen openboekexamen, ontvangt u het CIVAS-diploma Reiki. Na het behalen van het openboekexamen plus het volgen van de drie inwijdingen ontvangt u het diploma Reiki Master III A. Na afronding van de stageperiode ontvangt u het certificaat Reiki Master III B

erkend diploma

erkend als bijscholing door de Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC) en Complementair Aanvullende Therapeuten (CAT)

erkenning(en)
Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
Complementair Aanvullende Therapeuten (CAT)
Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen
Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen

CIVAS geeft u alvast een gratis proefles. Zo raakt u vertrouwd met ons heldere en professionele studiemateriaal. Bekijk ook de volledige inhoudsopgave voor een duidelijk beeld van de lesopbouw.

Vul uw e-mailadres in en klik op download. De proefles of inhoudsopgave verschijnt direct op uw scherm.

Bepaal zelf uw studietempo
Het tempo van studeren bepaalt u zelf. Er is geen strakke tijdslimiet, dus u kunt altijd een studiepauze inlassen. U heeft recht op 36 maanden studiebegeleiding. De gemiddelde studiebelasting is vijf uur per week.

Deskundige begeleiding
Uw docent adviseert u persoonlijk vanaf uw inschrijving tot aan de succesvolle afronding van uw studie. U kunt altijd een beroep doen op uw docent via het digitale studentenportaal.

Digitaal studentenportaal
CIVAS werkt met een beveiligd studentenportaal. Via het portaal stuurt u huiswerk in en legt u contact met uw docent en medestudenten.

U mag opzeggen
U bent niet verplicht een studie af te maken. U kunt uw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Huiswerk is niet verplicht
Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij de meeste studies wel nodig om een certificaat of diploma te behalen.

Ontvang een diploma
Na het volgen van alle lessen kunt u deelnemen aan het openboekexamen om het diploma te behalen. Slaagt u voor het examen en heeft u al het huiswerk met succes afgerond, dan ontvangt u het diploma. Slaagt u onverhoopt niet, dan begeleidt CIVAS u graag verder om het examen te halen. Na het bijwonen van de drie inwijdingen ontvangt u het erkende diploma Reiki Master III A. Na afronding van de stageperiode ontvangt u het certificaat Reiki Master III B.

Examen doen is niet verplicht
U bent niet verplicht examen te doen. Heeft u alle lessen afgerond en een voldoende gehaald voor de huiswerkopdrachten, dan ontvangt u een certificaat van deelname.

Inwijding Usui Reiki I

CIVAS organiseert voor veel studies praktijkdagen of praktijkweekenden. Hier toetst u uw theoretische kennis en ontmoet u uw docent en medestudenten. Er wordt veel geoefend en er is volop ruimte voor het stellen van vragen. Voor iedereen die zijn vaardigheden naar een hoger plan wil tillen, is het bijwonen van een praktijkdag een aanrader.

Bij deze Reiki-cursus verzorgen wij drie inwijdingen en een stage. Bij Reiki I is de lesstof gericht op het ontwikkelen en helen van uzelf. Bij Reiki II leert u hoe u anderen met Reiki kunt helen. Tijdens Reiki IIIa leert u anderen in te wijden. Na de stage (Reiki IIIb) kunt u zelf Reiki-cursussen geven.

BEKIJK DE RELEVANTE PRAKTIJKDATA

Reiki Master

Het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. U krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden, zodat u de lesstof gemakkelijk kunt opnemen en onthouden. CIVAS houdt voor alle studies de vakontwikkelingen bij. Zo heeft u altijd de meest actuele kennis in huis.

  • Geschreven door expert
  • Met veel foto’s en illustraties
  • Inclusief instructievideo
  • Met praktijk-inwijdingen

Gratis proefles

Vul uw e-mailadres in en klik op download. De proefles of inhoudsopgave verschijnt direct op uw scherm.

Magnetiseren

Magnetiseren

Als magnetiseur behandelt u mensen kundig met de universele levensenergie.

Aura- en chakrahealing

Aura- en chakrahealing

Met aura- en chakrahealing brengt u lichaam en geest opnieuw in balans.

Bach bloesemtherapie

Bach bloesemtherapie

Leer alles over de geneeskrachtige werking van bloesemremedies!

Kleurentherapie

Kleurentherapie

Breng lichaam en geest in balans en laat emotionele spanningen verdwijnen.

Edelsteentherapie

Edelsteentherapie

Leer alles over de genezende werking van edelstenen en kristallen.

Hypnotherapie en regressie

Hypnotherapie en regressie

Ontdek hoe u met hyypnotherapie traumatische ervaringen effectief behandelt.

Intuïtieve ontwikkeling

Intuïtieve ontwikkeling

Ontdek de kracht van uw intuïtie en merk dat uw leven verandert.

Kruidengeneeskunde

Kruidengeneeskunde

Maak kennis met kruidengeneeskunde en de vele heilzame toepassingsmogelijkheden.

Medische basiskennis

Medische basiskennis

Medische basiskennis, MBK-opleiding voor zorgprofessionals (hbo-niveau).

Prev Next