Cursus Reiki Master

Cursus Reiki Master

Duur
6 maanden
Lesgeld
€ 245,00 of 5 x € 52,00
Niveau
mbo-niveau
Accreditaties
BATC, KTNO, CAT

Reiki Master

Deze prachtige Reiki cursus is geschikt voor iedereen die meer van Reiki wil weten. De cursus Reiki is ontwikkeld door een authoriteit op het vakgebied en wordt geleverd inclusief unieke instructievideo! Met deze opleiding doet u alle benodigde kennis op om een veilige en professionele reikibehandeling te geven. Na het bijwonen van de Reiki-inwijdingen (optioneel) mag u zich Reiki Master noemen.

Voordelen

  • Geschreven door expert
  • Met veel foto’s en illustraties
  • Inclusief instructievideo
  • Met praktijk-inwijdingen

Het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. U krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden, zodat u de lesstof gemakkelijk kunt opnemen en onthouden. CIVAS houdt voor alle studies de vakontwikkelingen bij. Zo heeft u altijd de meest actuele kennis in huis.

Wat leer je?

Het eerste deel van deze Reiki cursus legt uit hoe u zichzelf met reiki behandelt (Reiki I). In deel twee leert u alle handposities kennen om anderen met reiki te kunnen helen (Reiki II). Het verloop van de inwijdingen tot Reiki Master, de symbolen en handelingen die daarbij horen én hoe u zelf anderen kunt inwijden leert u bij Reiki IIIa. Na de stage (Reiki IIIb) leert u hoe u zelf Reiki cursussen kunt geven. 
 
De opleiding besteedt verder uitgebreid aandacht aan de aura, chakra’s en meridianenleer. U leert hoe u reiki toepast met kristallen en hoe u iemand op afstand behandelt. De vele fraaie foto’s in het lesmateriaal en de gratis meegeleverde instructievideo tonen gedetailleerd hoe u te werk gaat. U ontvangt tevens speciale reikimeditaties en ontspanningsoefeningen. 
 
Wilt u officieel Reiki Master worden, dan dient u naast deze schriftelijke studie ook drie inwijdingen bij te wonen. Samen met uw docent oefent u de vaardigheden van de betreffende Reiki-graad, waarna u wordt ingewijd. De inwijding voor Reiki I duurt een dagdeel en kost €125. De inwijdingen voor Reiki II en IIIa duren een hele dag en kosten €175. Na iedere inwijding ontvangt u een certificaat. Deelname aan de inwijdingen is niet verplicht, maar wel noodzakelijk als u het diploma Reiki Master wilt ontvangen. 

Ten slotte bieden wij u de mogelijkheid deel te nemen aan een gratis stageperiode van 3 dagen (verspreid over een periode van 6 maanden), waarmee u de hoogste graad (Reiki IIIb) behaalt. 

Wat kun je ermee?

Met reiki ondersteunt u het zelfhelende vermogen van mens en dier. Na afronding van deze Reiki cursus kunt u een eigen praktijk opzetten als Reiki Master of de mensen in uw eigen omgeving met reiki behandelen. Als Reiki Master IIIb kunt u ook zelf reiki-opleidingen en inwijdingen verzorgen.

Wilt u zich nog breder ontwikkelen? Bekijk dan ook het studiepakket Energetisch therapeut.

Details

methode thuisstudie met optionele inwijdingen
omvang

8 lessen inclusief instructievideo en -cd

studieduur 6 maanden
lesgeld € 245,00 of 5 x € 52,00
inschrijfgeld € 20,00
niveau mbo-niveau
vooropleiding er is geen specifieke vooropleiding vereist
certificaat

u ontvangt kosteloos een certificaat van deelname na inzending van uw huiswerk

diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor het thuis af te leggen openboekexamen, ontvangt u het CIVAS-diploma Reiki. Na het behalen van het openboekexamen plus het volgen van de drie inwijdingen ontvangt u het diploma Reiki Master III A. Na afronding van de stageperiode ontvangt u het certificaat Reiki Master III B

erkend diploma

erkend als bijscholing door de Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC) en Complementair Aanvullende Therapeuten (CAT)

Gratis proefles

Binnen 1 minuut in uw mailbox! Vraag nu de gratis proefles en de volledige inhoudsopgave van deze studie aan. Zo krijgt u alvast een duidelijk beeld van de kwaliteit van het studiemateriaal en de heldere lesopbouw.

Hartelijk dank voor uw aanvraag. De gratis proefles is per e-mail aan u verzonden.

Er is iets fout gegaan tijdens het aanvragen van uw gratis proefles. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op.

Zo studeer je

Het tempo van studeren bepaalt u zelf. Er is geen strakke tijdslimiet, dus u kunt altijd een studiepauze inlassen. U heeft recht op 36 maanden studiebegeleiding. De gemiddelde studiebelasting is vijf uur per week.

Uw docent adviseert u persoonlijk vanaf uw inschrijving tot aan de succesvolle afronding van uw studie. U kunt altijd een beroep doen op uw docent via het digitale studentenportaal.

CIVAS werkt met een beveiligd studentenportaal. Via het portaal stuurt u huiswerk in en legt u contact met uw docent en medestudenten.

U bent niet verplicht een studie af te maken. U kunt uw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij de meeste studies wel nodig om een certificaat of diploma te behalen.

Na het volgen van alle lessen kunt u deelnemen aan het openboekexamen om het diploma te behalen. Slaagt u voor het examen en heeft u al het huiswerk met succes afgerond, dan ontvangt u het diploma Reiki. Slaagt u onverhoopt niet, dan begeleidt CIVAS u graag verder om het examen te halen. Na het bijwonen van de drie inwijdingen ontvangt u het erkende diploma Reiki Master III A. Na afronding van de stageperiode ontvangt u het certificaat Reiki Master III B.

U bent niet verplicht examen te doen. Heeft u alle lessen afgerond en een voldoende gehaald voor de huiswerkopdrachten, dan ontvangt u een certificaat van deelname.

Praktijkdagen

CIVAS organiseert voor veel studies optionele praktijkdagen of praktijkweekenden. Hier toetst u uw theoretische kennis en ontmoet u uw docent en medestudenten. Er wordt veel geoefend en er is volop ruimte voor het stellen van vragen. Voor iedereen die zijn vaardigheden naar een hoger plan wil tillen, is het bijwonen van een praktijkdag een aanrader.

Bij deze schriftelijke Reiki-cursus verzorgen wij optioneel drie praktijk-inwijdingen en een stage. Deelname is niet verplicht, maar wel noodzakelijk indien u het diploma Reiki Master wilt ontvangen. 

Inwijding Usui Reiki III - A
Datum Prijs Locatie
zaterdag 5 december 2020 € 175,00 Haarlem
zaterdag 27 maart 2021 € 175,00 Haarlem
zaterdag 5 juni 2021 € 175,00 Haarlem
zaterdag 25 september 2021 € 175,00 Haarlem
zaterdag 15 januari 2022 € 175,00 Haarlem
Inwijding Usui Reiki I
Datum Prijs Locatie
zaterdag 5 december 2020 € 125,00 Haarlem
zaterdag 27 maart 2021 € 125,00 Haarlem
zaterdag 5 juni 2021 € 125,00 Haarlem
zaterdag 25 september 2021 € 125,00 Haarlem
zaterdag 15 januari 2022 € 125,00 Haarlem
Inwijding Usui Reiki II
Datum Prijs Locatie
zondag 6 december 2020 € 175,00 Haarlem
zondag 28 maart 2021 € 175,00 Haarlem
zondag 6 juni 2021 € 175,00 Haarlem
zondag 26 september 2021 € 175,00 Haarlem
zondag 16 januari 2022 € 175,00 Haarlem

Ga direct van start

  • Ontvang je studie binnen 2 werkdagen
  • 14 dagen bedenktijd, niet goed geld terug
  • Betaal in termijnen of ineens

Gerelateerde studies

Magnetiseur behandelt cliënt met energie en past oefeningen uit cursus Magnetiseren toe

Magnetiseren

Meer informatie
Aurahealing behandeling voor de cursus Aura- en chakrahealing

Aura- en chakrahealing

Meer informatie
Flesje Bach Bloesem in natuur behorend bij de cursus Bach bloesemtherapie

Bach bloesemtherapie

Meer informatie
Therapeut past cursus Kleurentherapie toe bij een cliënt

Kleurentherapie

Meer informatie
Diverse edelstenen in een schaal bij de cursus Edelsteentherapie

Edelsteentherapie

Meer informatie
Therapeut begeleidt cliënt met de cursus Hypnotherapie en regressie

Hypnotherapie en regressie

Meer informatie
Vrouw leert luisteren naar haar innerlijke stem tijdens de cursus Intuïtieve ontwikkeling

Intuïtieve ontwikkeling

Meer informatie
Kruidenplanten in de tuin als onderdeel van de cursus Kruidengeneeskunde

Kruidengeneeskunde

Meer informatie
Therapeut leert over de organen in de opleiding Medische basiskennis

Medische basiskennis

Meer informatie

CIVAS scoort een 9.1

Joyce Laugs
03 januari 2020
Erg prettige manier van zelfstudie, Civas is zeer goed te bereiken voor vragen en steun.
byTaske voetreflextherapie
06 januari 2020
Fijn studiemateriaal, ik was nog niet klaar met de ene studie of had de volgende alweer geboekt.
Carin
21 januari 2020
Fijne duidelijk gestructureerde opleiding.