Cursus Orthomoleculaire suppletie

Cursus Orthomoleculaire suppletie

Duur
5 maanden
Lesgeld
€ 345,00 of 5 x € 73,00
Niveau
mbo-niveau
Accreditaties
BATC, KTNO, CAT, NVST

Orthomoleculaire suppletie

Met de cursus Orthomoleculaire suppletie geeft u op professionele wijze suppletieadviezen om gezond te worden en gezond te blijven. Onze dagelijkse voeding bevat vaak wél de voedingsstoffen die nodig zijn als brandstof, maar níet alle substanties die het lichaam nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren. Met de cursus Orthomolecularie suppletie brengt u daar verandering in. Behaal een BATC-erkend diploma.

Voordelen

  • Geschreven door vakspecialist 
  • Voor gezondheid en life-extension
  • Veilig gebruik staat voorop
  • Inclusief voedingsadviezen

Het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. U krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden, zodat u de lesstof gemakkelijk kunt opnemen en onthouden. CIVAS houdt voor alle studies de vakontwikkelingen bij. Zo heeft u altijd de meest actuele kennis in huis.

Wat leer je?

Met de cursus Orthomoleculaire suppletie leert u met vitaminen, mineralen en talloze andere supplementen de lichaamseigen geneeskracht te stimuleren. U leest hoe u met supplementen een medische behandeling ondersteunt en chronische aandoeningen behandelt. U ontdekt alles over het gebruik van orthomoleculaire geneeskunde voor gezondheidsbevordering, levensverlenging en cosmetische toepassingen. 
 
De begrijpelijke uitleg maakt de cursus Orthomoleculaire suppletie voor iedereen toegankelijk. U wordt gedegen geïnformeerd over de vele supplementen die er tegenwoordig te koop zijn. Antioxidanten, aminozuren en vele andere bijzondere stoffen komen uitgebreid aan bod. U leest over hun samenstelling, hun werking en de optimale dosering. De gerichte aanpak van klachten middels orthomoleculaire suppletie is in heldere overzichten gerangschikt. 

Wat kun je ermee?

Orthomoleculaire suppletie zorgt voor een perfecte gezondheid door de juiste voeding te combineren met vitaminen, mineralen en andere supplementen. Heeft u deze schriftelijke opleiding Orthomoleculaire suppletie succesvol afgerond, dan kunt u als suppletieadviseur aan het werk gaan. Gezien het algemene belang voor de gezondheid past de orthomoleculaire geneeskunde prima in elke praktijk en bij iedere zorgverlener. 
 
De opleiding is ook bijzonder geschikt voor therapeuten, sportinstructeurs, schoonheidsspecialisten en apotheek- of drogisterijmedewerkers. Verder kan iedereen die geïnteresseerd is in een optimale lichaamsconditie voordeel behalen uit de cursus Orthomoleculaire suppletie.

 

Details

methode thuisstudie
omvang

12 lessen

studieduur 5 maanden
lesgeld € 345,00 of 5 x € 73,00
inschrijfgeld € 20,00
niveau mbo-niveau
vooropleiding er is geen specifieke vooropleiding vereist
certificaat

u ontvangt kosteloos een certificaat van deelname na inzending van uw huiswerk

diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor het thuis af te leggen openboekexamen, ontvangt u het CIVAS-diploma Orthomoleculaire suppletie

erkend diploma

erkend als bijscholing door de Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC), Complementair Aanvullende Therapeuten (CAT) en de NVST

Gratis proefles

Binnen 1 minuut in uw mailbox! Vraag nu de gratis proefles en de volledige inhoudsopgave van deze studie aan. Zo krijgt u alvast een duidelijk beeld van de kwaliteit van het studiemateriaal en de heldere lesopbouw.

Hartelijk dank voor uw aanvraag. De gratis proefles is per e-mail aan u verzonden.

Er is iets fout gegaan tijdens het aanvragen van uw gratis proefles. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op.

Zo studeer je

Het tempo van studeren bepaalt u zelf. Er is geen strakke tijdslimiet, dus u kunt altijd een studiepauze inlassen. U heeft recht op 36 maanden studiebegeleiding. De gemiddelde studiebelasting is vijf uur per week.

Uw docent adviseert u persoonlijk vanaf uw inschrijving tot aan de succesvolle afronding van uw studie. U kunt altijd een beroep doen op uw docent via het digitale studentenportaal.

CIVAS werkt met een beveiligd studentenportaal. Via het portaal stuurt u huiswerk in en legt u contact met uw docent en medestudenten.

U bent niet verplicht een studie af te maken. U kunt uw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij de meeste studies wel nodig om een certificaat of diploma te behalen.

Na het volgen van alle lessen kunt u deelnemen aan het openboekexamen om het diploma te behalen. Slaagt u voor het examen en heeft u al het huiswerk met succes afgerond, dan ontvangt u het diploma. Slaagt u onverhoopt niet, dan begeleidt CIVAS u graag verder om het examen te halen.

U bent niet verplicht examen te doen. Heeft u alle lessen afgerond en een voldoende gehaald voor de huiswerkopdrachten, dan ontvangt u een certificaat van deelname.

Ga direct van start

  • Ontvang je studie binnen 2 werkdagen
  • 14 dagen bedenktijd, niet goed geld terug
  • Betaal in termijnen of ineens

Gerelateerde studies

Biologische groenten op tafel bij cursus Orthomoleculaire voeding

Orthomoleculaire voeding

Meer informatie
Vers fruit maakt onderdeel uit van gezonde orthomoleculaire voeding voor kinderen.

Orthomoleculaire voeding voor kinderen

Meer informatie

CIVAS scoort een 9.1

Joyce Laugs
03 januari 2020
Erg prettige manier van zelfstudie, Civas is zeer goed te bereiken voor vragen en steun.
byTaske voetreflextherapie
06 januari 2020
Fijn studiemateriaal, ik was nog niet klaar met de ene studie of had de volgende alweer geboekt.
Carin
21 januari 2020
Fijne duidelijk gestructureerde opleiding.