Cursus Magnetiseren

Cursus Magnetiseren

Duur
6 maanden
Lesgeld
€ 275,00 of 5 x € 58,00
Niveau
mbo-niveau
Accreditaties
BATC, KTNO, CAT

Magnetiseren

Met de cursus Magnetiseren leer je liefde te geven in de vorm van energie. Met magnetiseren herstel je de balans tussen lichaam en ziel en ruim je blokkades op. Als magnetiseur gebruikt je de universele energie die overal aanwezig is. Je brengt deze energie over op jouw cliënt zodat genezing plaatsvindt. Magnetiseren is een uiterst krachtige methode die iedereen kan leren!

Voordelen

  • Met veel boeiende praktijkvoorbeelden
  • Inclusief unieke instructiefilm
  • Mogelijkheid praktijkweekend te volgen
  • Ontwikkeld door ervaren magnetiseur

Het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. Je krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden, zodat je de lesstof gemakkelijk kan opnemen en onthouden. CIVAS houdt voor alle studies de vakontwikkelingen bij. Zo heb jij altijd de meest actuele kennis in huis.

Wat leer je?

Verantwoord magnetiseren begint met een gedegen theoretische basiskennis. Met de cursus Magnetiseren leer je eerst wat blokkades zijn en hoe ze ontstaan. Je komt te weten wat traumatische ervaringen zijn en welke storingen ze in het menselijk energiesysteem teweegbrengen. Je ontdekt de aura, de chakra’s en de behandeltechnieken die je als magnetiseur gebruikt.

Dan is het tijd dat je écht gaat magnetiseren. Je oefent veel en laat de energie keer op keer door jouw handen stromen. Je ontwikkelt jouw intuïtieve vaardigheden en je leert een effectieve behandeling te geven. De meditaties, opdrachten en verhalen uit de praktijk van de schrijver werken zeer verhelderend, ook in jouw eigen leven! Bij de cursus Magnetiseren ontvang je gratis een reeks unieke instructie-video's, zodat je precies ziet hoe je als magnetiseur te werk gaat.

Wat kun je ermee?

Heb je de cursus Magnetiseren afgerond, dan kan je een heldere diagnose stellen van de problemen waarmee jouw cliënt kampt. Je kent alle belangrijke technieken van het magnetiseren en je kunt deze inzetten om een correcte en veilige behandeling te geven. Verder heb je alles geleerd over een integere omgang met jouw cliënten en weet jij hoe je als magnetiseur een eigen praktijk kunt opzetten.

Wil je na afronding van deze opleiding jouw praktische vaardigheden verder uitbreiden? Woon dan ook het optionele praktijkweekend Magnetiseren bij. Onder begeleiding van jouw docent oefen je het geleerde samen met een aantal medestudenten. Deelname is niet verplicht.

Wil jij je nog breder ontwikkelen? Bekijk dan ook het studiepakket Energetisch therapeut.

Details

methode thuisstudie met optionele praktijkdagen
omvang

8 lessen inclusief geluidsfragmenten en instructiefilm

studieduur 6 maanden
lesgeld € 275,00 of 5 x € 58,00
inschrijfgeld € 20,00
niveau mbo-niveau
vooropleiding er is geen specifieke vooropleiding vereist
certificaat

je ontvangt kosteloos een certificaat van deelname na inzending van het huiswerk

diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor het thuis af te leggen openboekexamen ontvang je het CIVAS-diploma Magnetiseren

erkend diploma

erkend als bijscholing door de Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC) en de Complementair Aanvullende Therapeuten (CAT)

Gratis proefles

Binnen 1 minuut in je mailbox! Vraag nu de gratis proefles en de volledige inhoudsopgave van deze studie aan. Zo krijg je alvast een duidelijk beeld van de kwaliteit van het studiemateriaal en de heldere lesopbouw.

Hartelijk dank voor uw aanvraag. De gratis proefles is per e-mail aan u verzonden.

Er is iets fout gegaan tijdens het aanvragen van uw gratis proefles. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op.

Zo studeer je

Het tempo van studeren bepaal je zelf. Er is geen strakke tijdslimiet, dus je kan altijd een studiepauze inlassen. Je hebt recht op 36 maanden studiebegeleiding. De gemiddelde studiebelasting is vijf uur per week.

Jouw docent adviseert je persoonlijk vanaf de inschrijving tot aan de succesvolle afronding van je studie. Je kan altijd een beroep doen op jouw docent via het digitale studentenportaal.

CIVAS werkt met een beveiligd studentenportaal. Via het portaal stuur je huiswerk in en leg je contact met jouw docent en medestudenten.

Je bent niet verplicht een studie af te maken. Je kan jouw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij de meeste studies wel nodig om een certificaat of diploma te behalen.

Na het volgen van alle lessen kan je deelnemen aan het openboekexamen om het diploma te behalen. Slaag je voor het examen en heb je al het huiswerk met succes afgerond, dan ontvang je het diploma. Slaag je onverhoopt niet, dan begeleidt CIVAS je graag verder om het examen te halen.

Je bent niet verplicht examen te doen. Heb je alle lessen afgerond en een voldoende gehaald voor de huiswerkopdrachten, dan ontvang je een certificaat van deelname.

Praktijkdagen

CIVAS organiseert voor veel studies optionele praktijkdagen of praktijkweekenden. Hier toets jij jouw theoretische kennis en ontmoet je jouw docent en medestudenten. Er wordt veel geoefend en er is volop ruimte voor het stellen van vragen. Voor iedereen die zijn vaardigheden naar een hoger niveau wil tillen, is het bijwonen van een praktijkdag een aanrader.

Deelname is niet verplicht
Ook voor de cursus Magnetiseren organiseren wij regelmatig praktijkbijeenkomsten. Deelname is niet verplicht. Je beslist tijdens of na jouw studie of je meedoet. Bekijk hieronder welke praktijkbijeenkomsten jij voor deze opleiding optioneel kunt bijwonen.

Praktijkweekend Magnetiseren
Datum Prijs Locatie
17 april 2021 en 18 april 2021 € 150,00 Haarlem

Ga direct van start

  • Ontvang je studie binnen 2 werkdagen
  • 14 dagen bedenktijd, niet goed geld terug
  • Betaal in termijnen of ineens

CIVAS scoort een 9.1

Joyce Laugs
03 januari 2020
Erg prettige manier van zelfstudie, Civas is zeer goed te bereiken voor vragen en steun.
byTaske voetreflextherapie
06 januari 2020
Fijn studiemateriaal, ik was nog niet klaar met de ene studie of had de volgende alweer geboekt.
Carin
21 januari 2020
Fijne duidelijk gestructureerde opleiding.