Cursus Magnetiseren

Cursus Magnetiseren

Duur
6 maanden
Lesgeld
€ 275,00 of 5 x € 58,00
Niveau
mbo-niveau
Accreditaties
BATC, KTNO, NVST, CAT

Magnetiseren

Met de cursus Magnetiseren leert u liefde te geven in de vorm van energie. Met magnetiseren herstelt u de balans tussen lichaam en ziel en ruimt u blokkades op. Als magnetiseur gebruikt u de universele energie die overal aanwezig is. U brengt deze energie over op uw cliënt zodat genezing plaatsvindt. Magnetiseren is een uiterst krachtige methode die iedereen kan leren!

Voordelen

  • Met veel boeiende praktijkvoorbeelden
  • Inclusief unieke instructie-video's
  • Mogelijkheid praktijkweekend te volgen
  • Ontwikkeld door ervaren magnetiseur

Het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. U krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden, zodat u de lesstof gemakkelijk kunt opnemen en onthouden. CIVAS houdt voor alle studies de vakontwikkelingen bij. Zo heeft u altijd de meest actuele kennis in huis.

Wat leer je?

Verantwoord magnetiseren begint met een gedegen theoretische basiskennis. Met de cursus Magnetiseren leert u eerst wat blokkades zijn en hoe ze ontstaan. U komt te weten wat traumatische ervaringen zijn en welke storingen ze in het menselijk energiesysteem teweegbrengen. U ontdekt de aura, de chakra’s en de behandeltechnieken die u als magnetiseur gebruikt.
 
Dan is het tijd dat u écht gaat magnetiseren. U oefent veel en laat de energie keer op keer door uw handen stromen. U ontwikkelt uw intuïtieve vaardigheden en u leert een effectieve behandeling te geven. De meditaties, opdrachten en verhalen uit de praktijk van de schrijver werken zeer verhelderend, ook in uw eigen leven! Bij de cursus Magnetiseren ontvangt u gratis een reeks unieke instructie-video's, zodat u precies ziet hoe u als magnetiseur te werk gaat.

Wat kun je ermee?

Heeft u de cursus Magnetiseren afgerond dan kunt u een heldere diagnose stellen van de problemen waarmee uw cliënt kampt. U kent alle belangrijke technieken van het magnetiseren en u kunt deze inzetten om een correcte en veilige behandeling te geven. Verder heeft u alles geleerd over een integere omgang met uw cliënten en weet u hoe u als magnetiseur een eigen praktijk kunt opzetten.

Wilt u na afronding van deze opleiding uw praktische vaardigheden verder uitbreiden? Woon dan ook het optionele praktijkweekend Magnetiseren bij. Onder begeleiding van uw docent oefent u het geleerde samen met een aantal medestudenten. Deelname is niet verplicht.

Wilt u zich nog breder ontwikkelen? Bekijk dan ook het studiepakket Paranormaal genezer.

Details

methode thuisstudie, praktijkweekend optioneel
omvang

8 lessen inclusief geluidsfragmenten en video's

studieduur 6 maanden
lesgeld € 275,00 of 5 x € 58,00
inschrijfgeld € 20,00
niveau mbo-niveau
vooropleiding er is geen specifieke vooropleiding vereist
certificaat

ontvangt kosteloos een certificaat van deelname na inzending van uw huiswerk

diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor het thuis af te leggen openboekexamen, ontvangt u het CIVAS-diploma Magnetiseren

erkend diploma

erkend als bijscholing door de Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC), Complementair Aanvullende Therapeuten (CAT) en de NVST

Gratis proefles

Binnen 1 minuut in uw mailbox! Vraag nu de gratis proefles en de volledige inhoudsopgave van deze studie aan. Zo krijgt u alvast een duidelijk beeld van de kwaliteit van het studiemateriaal en de heldere lesopbouw.

Hartelijk dank voor uw aanvraag. De gratis proefles is per e-mail aan u verzonden.

Er is iets fout gegaan tijdens het aanvragen van uw gratis proefles. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op.

Zo studeer je

Het tempo van studeren bepaalt u zelf. Er is geen strakke tijdslimiet, dus u kunt altijd een studiepauze inlassen. U heeft recht op 36 maanden studiebegeleiding. De gemiddelde studiebelasting is vijf uur per week.

Uw docent adviseert u persoonlijk vanaf uw inschrijving tot aan de succesvolle afronding van uw studie. U kunt altijd een beroep doen op uw docent via het digitale studentenportaal.

CIVAS werkt met een beveiligd studentenportaal. Via het portaal stuurt u huiswerk in en legt u contact met uw docent en medestudenten.

U bent niet verplicht een studie af te maken. U kunt uw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij de meeste studies wel nodig om een certificaat of diploma te behalen.

Na het volgen van alle lessen kunt u deelnemen aan het openboekexamen om het diploma te behalen. Slaagt u voor het examen en heeft u al het huiswerk met succes afgerond, dan ontvangt u het diploma. Slaagt u onverhoopt niet, dan begeleidt CIVAS u graag verder om het examen te halen.

U bent niet verplicht examen te doen. Heeft u alle lessen afgerond en een voldoende gehaald voor de huiswerkopdrachten, dan ontvangt u een certificaat van deelname.

Praktijkdagen

CIVAS organiseert voor veel studies optionele praktijkdagen of praktijkweekenden. Hier toetst u uw theoretische kennis en ontmoet u uw docent en medestudenten. Er wordt veel geoefend en er is volop ruimte voor het stellen van vragen. Voor iedereen die zijn vaardigheden naar een hoger plan wil tillen, is het bijwonen van een praktijkdag een aanrader.

Deelname is niet verplicht
Ook voor de cursus Magnetiseren organiseren wij regelmatig praktijkweekenden. Deelname is niet verplicht. U beslist tijdens uw studie of na afronding ervan, of u wel of niet meedoet. Bekijk hieronder welk praktijkweekend u voor deze opleiding optioneel kunt bijwonen

Praktijkweekend Magnetiseren
Datum Prijs Locatie
24 oktober 2020 en 25 oktober 2020 € 150,00 Haarlem
17 april 2021 en 18 april 2021 € 150,00 Haarlem

Ga direct van start

  • Ontvang je studie binnen 2 werkdagen
  • 14 dagen bedenktijd, niet goed geld terug
  • Betaal in termijnen of ineens

Gerelateerde studies

Therapeut past cursus Kleurentherapie toe bij een cliënt

Kleurentherapie

Meer informatie
Diverse edelstenen in een schaal bij de cursus Edelsteentherapie

Edelsteentherapie

Meer informatie
Aurahealing behandeling voor de cursus Aura- en chakrahealing

Aura- en chakrahealing

Meer informatie
Therapeut behandelt cliënt met reiki uit de cursus Reiki Master

Reiki Master

Meer informatie
Een oefening wordt uitgevoerd als onderdeel van de cursus Geweldloze communicatie

Geweldloze communicatie

Meer informatie
Therapeut begeleidt cliënt met de cursus Hypnotherapie en regressie

Hypnotherapie en regressie

Meer informatie
Vrouw doet mindfulness oefening bij de cursus Mindfulness based cognitive therapy

Mindfulness based cognitive therapy

Meer informatie
Vrouw verhuist spullen en begint voor zichzelf na het volgen van de cursus Start uw eigen praktijk

Start uw eigen praktijk

Meer informatie
Gesprek tussen counselor en cliënt bij de opleiding Counseling

Counseling

Meer informatie

CIVAS scoort een 9.1

Joyce Laugs
03 januari 2020
Erg prettige manier van zelfstudie, Civas is zeer goed te bereiken voor vragen en steun.
byTaske voetreflextherapie
06 januari 2020
Fijn studiemateriaal, ik was nog niet klaar met de ene studie of had de volgende alweer geboekt.
Carin
21 januari 2020
Fijne duidelijk gestructureerde opleiding.