Iriscopie
Easy vegan feelgood

Iriscopie

Iriscopie is de meest bejubelde techniek uit de natuurgeneeskunde voor het stellen van een diagnose. Door de patronen in de iris van het oog te onderzoeken, verkrijgt u belangrijke informatie over de lichamelijke gesteldheid, de organen en mogelijke aandoeningen. Met iriscopie spoort u de oorzaak van chronische of vage lichamelijke klachten snel en eenvoudig op.

studieduur5 maanden (binnen 3 jaar afronden)
niveaumbo
vooropleidinger is geen specifieke vooropleiding vereist
lesgeld€ 240,00 of 5 x € 50,00
inschrijfgeld€ 20,00
erkenning(en)
Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
Landelijke Vereniging Natuurlijke Geneeswijzen
NVST

Cursus Iriscopie: wat leert u?
De cursus Iriscopie behandelt eerst de achtergronden en principes van de iriscopie. Aan de hand van duidelijke iriskaarten leert u de locaties van de irisgebieden grondig kennen. Vervolgens maakt u uitgebreid kennis met de iristekens. U leert ze stap voor stap interpreteren. De vele praktijkvoorbeelden in de cursus zorgen ervoor dat u snel vertrouwd raakt met de methodiek van de iriscopie.
 
Conventionele onderzoeksmethoden, zoals bloed- en röntgenonderzoek, kunnen slechts aangeven of een orgaan ziek of beschadigd is. Met iriscopie kunt u ook vaststellen of een orgaan slecht werkt of uit balans is. Zo brengt u de bron van een aandoening letterlijk in één oogopslag aan het licht!

De cursus is zeer fraai geïllustreerd en bevat meer dan 100 kleurenfoto’s. Ook krijgt u toegang tot unieke instructie-video's waarop in detail te zien is hoe u als iriscopist te werk gaat.  
 
Cursus Iriscopie: wat kunt u ermee?
Begin een eigen praktijk als iriscopist of volg de cursus Iriscopie uit persoonlijke interesse. In een ogenblik stelt u een diagnose van de problemen van uw cliënten of van mensen in uw familie- en kennissenkring. Voor mensen die reeds als therapeut werkzaam zijn, is iriscopie een uitstekende aanvulling op hun diagnostische repertoir.

De cursus is prettig leesbaar en helder geformuleerd. Bij de cursus ontvangt u gratis een irisloep ter waarde van 30,00 euro. Zo kunt u meteen professioneel aan de slag.

 

Cursus Iriscopie
soort cursus thuisstudie
omvang

8 lessen inclusief instructie-video's en irisloep

studieduur 5 maanden (binnen 3 jaar afronden)
studiebelasting

vijf uur per week. Het staat u vrij meer of minder uren aan uw studie te besteden. U ontvangt het complete studiepakket in een keer thuis en bepaalt uiteindelijk zelf hoe snel u de studie afrondt

lesgeld € 240,00 of 5 x € 50,00
inschrijfgeld € 20,00
opbergsysteem

bij de cursus Iriscopie ontvangt u gratis een fraai opbergsysteem voor uw lessen

niveau mbo
vooropleiding er is geen specifieke vooropleiding vereist
studieverklaring

u ontvangt kosteloos een studieverklaring na inzending van uw huiswerk

diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor het thuis af te leggen openboekexamen, ontvangt u het CIVAS-diploma Iriscopie

erkend diploma

erkend als bijscholing door de Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC),  de Landelijke Vereniging Natuurlijke Geneeswijzen (LVNG), NVST

erkenning(en)
Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
Landelijke Vereniging Natuurlijke Geneeswijzen
NVST

Download de gratis proefles!
CIVAS geeft u alvast deze gratis proefles. Zo raakt u vertrouwd met ons heldere en professionele studiemateriaal. Download ook de volledige inhoudsopgave voor een duidelijk beeld van de lesopbouw.

Vul uw e-mailadres in en klik op download. De proefles of inhoudsopgave verschijnt direct op uw scherm.

Bepaal uw eigen studietempo 
Na ontvangst van uw inschrijving heeft u het gehele studiepakket binnen 2 werkdagen in huis. Begin direct of op een later tijdstip met uw studie. Het tempo van studeren bepaalt u zelf. Er is geen strakke tijdslimiet, dus u kunt een studiepauze inlassen om bijvoorbeeld op vakantie te gaan. U behoudt gedurende 36 maanden na aanvang recht op correctie, begeleiding en examen. Uw studietempo heeft geen invloed op het totaal verschuldigde lesgeld of de te betalen termijnbedragen.

Geen verplichtingen
U bent niet verplicht een studie af te maken. U kunt uw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Vooruitbetaalde lesgelden worden per omgaande aan u terugbetaald. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand. Voor praktijkopleidingen gelden afwijkende voorwaarden.

Deskundige begeleiding door ervaren docenten
Uw docent adviseert u persoonlijk, vanaf uw inschrijving tot aan de succesvolle afronding van uw studie. U kunt altijd een beroep doen op uw docent. Veel van onze docenten hebben zelf een succesvolle praktijk in het vakgebied dat zij begeleiden.

Digitaal studentenportaal CIVAS Campus
CIVAS werkt met een beveiligd studentenportaal. Na inschrijving ontvangt u uw inlogcode en wachtwoord. Dit zijn de voordelen:

  • U kunt huiswerk insturen.
  • Uw behaalde resultaten terugzien.
  • Contact leggen met uw docent.
  • Ervaringen uitwisselen met medestudenten.

Huiswerk insturen is niet verplicht
Bij de meeste lessen staan huiswerkopgaven. Deze stuurt u in via het online studentenportaal of per e-mail. Van uw vaste docent ontvangt u de eventuele correcties. Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij de meeste studies wel nodig om een certificaat of diploma te halen.

Ontvang een diploma
Na het volgen van alle lessen kunt u deelnemen aan het openboekexamen om het diploma te behalen. Slaagt u voor het examen en heeft u al het huiswerk met succes afgerond, dan ontvangt u het diploma. Slaagt u onverhoopt niet, dan begeleidt CIVAS u graag verder om het examen te halen.

Examen doen is niet verplicht
U bent niet verplicht examen te doen. Heeft u alle lessen afgerond en een voldoende gehaald voor de huiswerkopdrachten, dan ontvangt u een certificaat van deelname.

Iriscopie

Profiteer van helder en modern studiemateriaal
Voor al onze studies geldt dat het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. Er zit een logische opbouw in, die voor iedereen goed te volgen is. U krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden, zodat u de lesstof makkelijk kunt onthouden. CIVAS houdt voor al haar studies de vakontwikkelingen bij. Zo heeft u altijd de meest actuele kennis in huis.

De cursus Iriscopie biedt u daarnaast de volgende voordelen:

  • met unieke instructie-video's
  • bevat legio praktijkvoorbeelden
  • met meer dan 100 kleurenfoto’s
  • inclusief gratis irisloep

Gratis proefles

Vul uw e-mailadres in en klik op download. De proefles of inhoudsopgave verschijnt direct op uw scherm.

Voetreflextherapie

Voetreflextherapie

Leer mensen professioneel behandelen met een therapeutische voetmassage.

Kruidengeneeskunde

Kruidengeneeskunde

Maak kennis met kruidengeneeskunde en de vele heilzame toepassingsmogelijkheden.

Ayurveda

Ayurveda

Maak intensief kennis met deze unieke en beproefde Indiase geneeswijze.

Kleurentherapie

Kleurentherapie

Kleurentherapie brengt lichaam en geest in balans en laat emotionele spanningen verdwijnen.

Bach bloesemtherapie

Bach bloesemtherapie

Leer alles over de geneeskrachtige werking van bloesemremedies!

Aromatherapie

Aromatherapie

De cursus Aromatherapie leert u alles over de geneeskrachtige werking van etherische oliën.

Acupressuur

Acupressuur

Met de cursus Acupressuur leert u klachten uiterst veilig en effectief te behandelen.

Hypnotherapie en regressie

Hypnotherapie en regressie

Ontdek hoe u verborgen herinneringen en traumatische ervaringen effectief behandelt.

Prev Next