Cursus Hypnotherapie en regressie

Cursus Hypnotherapie en regressie

Duur
6 maanden
Lesgeld
€ 275,00 of 5 x € 58,00
Niveau
hbo-niveau
Accreditaties
BATC, VBAG, CAT, KTNO, VVET, NVST
Studiemethode
thuisstudie

Hypnotherapie en regressie

Hypnose of hypnotherapie is een zeer effectieve behandelmethode. Met de cursus Hypnotherapie en regressie breng je als therapeut verborgen herinneringen en traumatische ervaringen eenvoudig naar boven. Met deze hypnosecursus spoor je ingesleten patronen en negatieve reacties op en behandelt ze kundig. Met name hardnekkige problematiek kan met hypnotherapie vaak succesvol worden aangepakt.

Gratis proefles

Stuur mij per e-mail de gratis proefles en de inhoudsopgave. Ook abonneer ik me op de Civas-nieuwsbrief (uitschrijven kan op elk gewenst moment).

Nu aanvragen

Hartelijk dank voor je aanvraag. De gratis proefles is per e-mail aan je verzonden.

Er is iets fout gegaan tijdens het aanvragen van je gratis proefles. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op.

Voordelen

  • Inclusief unieke instructievideo's!
  • Geschreven door ervaren therapeut
  • Lesstof bevat veel praktijkvoorbeelden
  • Zeer breed inzetbare therapievorm

Het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. Je krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden, zodat je de lesstof gemakkelijk kan opnemen en onthouden. CIVAS houdt voor alle studies de vakontwikkelingen bij. Zo heb jij altijd de meest actuele kennis in huis.

Wat kun je ermee?

De cursus Hypnotherapie en regressie is voor professionele hulpverleners én andere geïnteresseerden een complete wegwijzer naar verantwoord en probleemoplossend werken. Je kan met de kennis uit deze cursus jouw medemens met hypnose helpen bij allerhande aandoeningen, gedragsstoornissen en geestelijke of emotionele problemen. Omdat hypnotherapie klachten bij de wortel aanpakt, slaagt deze behandeltechniek vaak waar andere methodes faalden!

Je kan ervoor kiezen deze hypnose-opleiding af te ronden met het openboekexamen ter verkrijging van het BATC-erkende diploma Hypnotherapie en regressie. Je bent niet verplicht examen te doen.

Wat leer je?

De cursus Hypnotherapie en regressie bied je een schat aan informatie. Je leert vanaf de basis – en aan de hand van veel praktijkvoorbeelden – op verantwoorde wijze stoornissen en kwalen met hypnose te behandelen. Met positieve suggesties beïnvloed je het onderbewustzijn van jouw cliënten zodanig, dat zij opnieuw in balans komen.

Met deze hypnose-opleiding leer jij je cliënten te ontspannen en ontvankelijk te maken voor suggesties. Je maakt kennis met de achtergronden van hypnotherapie, de toe te passen technieken en de omgang met jouw cliënten. Je leert de juiste hypnosemethode te kiezen en je ontdekt hoe je specifieke problemen oplost, zoals angsten, trauma’s, verslavingen en psychosomatische aandoeningen.

Bij de cursus Hypnotherapie en regressie krijg je gratis toegang tot heldere instructievideo's die in detail laten zien hoe jij als hypnotherapeut te werk gaat. Daarnaast ontvang je bij de opleiding een reeks digitale geluidsfragmenten met gesproken hypnose-oefeningen.

Details

methode thuisstudie
omvang

10 lessen inclusief geluidsfragmenten en instructie-video's

studieduur 6 maanden
lesgeld € 275,00 of 5 x € 58,00
inschrijfgeld € 20,00
niveau hbo-niveau
vooropleiding er is geen specifieke vooropleiding vereist
certificaat

je ontvangt kosteloos een certificaat van deelname na inzending van het huiswerk

diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor het thuis af te leggen openboekexamen, ontvang je het CIVAS-diploma Hypnotherapie en regressie

erkend diploma

erkend als bijscholing door de Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC), Complementair Aanvullende Therapeuten (CAT), de NVST, de Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze (VBAG), het Verbond Van Energetisch Therapeuten (VVET); aantal ECTS 6

Zo studeer je

Het tempo van studeren bepaal je zelf. Er is geen strakke tijdslimiet, dus je kan altijd een studiepauze inlassen. Je hebt recht op 36 maanden studiebegeleiding. De gemiddelde studiebelasting is vijf uur per week.

Jouw docent adviseert je persoonlijk vanaf de inschrijving tot aan de succesvolle afronding van je studie. Je kan altijd een beroep doen op jouw docent via het digitale studentenportaal.

CIVAS werkt met een beveiligd studentenportaal. Via het portaal stuur je huiswerk in en leg je contact met jouw docent en medestudenten.

Je bent niet verplicht een studie af te maken. Je kan jouw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij de meeste studies wel nodig om een certificaat of diploma te behalen.

Na het volgen van alle lessen kan je deelnemen aan het openboekexamen om het diploma te behalen. Slaag je voor het examen en heb je al het huiswerk met succes afgerond, dan ontvang je het diploma. Slaag je onverhoopt niet, dan begeleidt CIVAS je graag verder om het examen te halen.

Je bent niet verplicht examen te doen. Heb je alle lessen afgerond en een voldoende gehaald voor de huiswerkopdrachten, dan ontvang je een certificaat van deelname.

Ga direct van start

  • Ontvang je studie binnen 2 werkdagen
  • 14 dagen bedenktijd, niet goed geld terug
  • Betaal in termijnen of ineens

CIVAS scoort een 9.1

Joyce Laugs
03 januari 2020
Erg prettige manier van zelfstudie, Civas is zeer goed te bereiken voor vragen en steun.
byTaske voetreflextherapie
06 januari 2020
Fijn studiemateriaal, ik was nog niet klaar met de ene studie of had de volgende alweer geboekt.
Carin
21 januari 2020
Fijne duidelijk gestructureerde opleiding.