Cursus Feng Shui

Cursus Feng Shui

Duur
5 maanden
Lesgeld
€ 220,00 of 5 x € 47,00
Niveau
mbo-niveau
Accreditaties
BATC, KTNO, CAT
Studiemethode
thuisstudie

Feng Shui

Volg de cursus Feng Shui en ga aan de slag als professioneel Feng Shui-adviseur. Met deze Feng Shui cursus leer je alles over deze eeuwenoude Chinese filosofie, die zich richt op de harmonieuze inrichting van je woon- en werkomgeving. Met Feng Shui kan je gezondheid, levensgeluk, werklust en welvaart in belangrijke mate verbeteren. Feng Shui zorgt voor harmonie en balans in je leven!

Gratis proefles

Stuur mij per e-mail de gratis proefles en de inhoudsopgave. Ook abonneer ik me op de Civas-nieuwsbrief (uitschrijven kan op elk gewenst moment).

Nu aanvragen

Hartelijk dank voor uw aanvraag. De gratis proefles is per e-mail aan u verzonden.

Er is iets fout gegaan tijdens het aanvragen van uw gratis proefles. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op.

Voordelen

  • Geschreven door een vakspecialist
  • Leer woningen, kantoren en tuinen inrichten
  • Ontdek alles over materiaalgebruik
  • Werk met vormen, kleuren en accessoires

Het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. Je krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden, zodat je de lesstof gemakkelijk kan opnemen en onthouden. CIVAS houdt voor alle studies de vakontwikkelingen bij. Zo heb jij altijd de meest actuele kennis in huis.

Wat kun je ermee?

Heb je de cursus Feng Shui succesvol afgerond, dan kan je als Feng Shui-deskundige bedrijven en personen waardevolle adviezen geven over een optimale inrichting. Je zorgt voor rust en harmonie in iedere omgeving, zodat mensen zich beter en gelukkiger voelen.

Natuurlijk kan je ook je eigen omgeving helemaal afstemmen op de regels van Feng Shui. Daarnaast kan je Feng Shui gebruiken als aanvulling op allerlei therapievormen. Met name cliënten die gevoelig zijn voor omgevingsinvloeden, zoals ADHD'ers en hoogsensitieve personen, zijn gebaat bij een harmonieuze leefomgeving.

Wat leer je?

Deze Feng Shui opleiding is sterk praktijkgericht. Je maakt je alle Feng Shui-principes snel eigen. Je leert Feng Shui toepassen op huizen, praktijkruimten en kantoren. Je maakt analyses van ruimtelijke energiestromen en kan ze met Feng Shui beïnvloeden. Ziekmakende patronen herken en doorbreek je.

Met de cursus Feng Shui leer je de kamers van een woning of werkplek optimaal inrichten. Ook de tuin leer je met Feng Shui perfect afstemmen op zijn functie. Het lesmateriaal is uitgebreid en bevat vele studieopdrachten. De schrijver van deze opleiding is opgeleid door verschillende internationaal bekende Feng Shui-meesters en wordt gerekend tot een van de Feng Shui-deskundigen van Nederland.

Details

methode thuisstudie
omvang

8 lessen

studieduur 5 maanden
lesgeld € 220,00 of 5 x € 47,00
inschrijfgeld € 20,00
niveau mbo-niveau
vooropleiding er is geen specifieke vooropleiding vereist
certificaat

je ontvangt kosteloos een certificaat van deelname na ontvangst van het huiswerk

diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor het thuis af te leggen openboekexamen ontvang je het CIVAS-diploma Feng Shui

erkend diploma

erkend als bijscholing door de Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC) en de Complementair Aanvullende Therapeuten (CAT)

Zo studeer je

Het tempo van studeren bepaal je zelf. Er is geen strakke tijdslimiet, dus je kan altijd een studiepauze inlassen. Je hebt recht op 36 maanden studiebegeleiding. De gemiddelde studiebelasting is vijf uur per week.

Jouw docent adviseert je persoonlijk vanaf de inschrijving tot aan de succesvolle afronding van je studie. Je kan altijd een beroep doen op jouw docent via het digitale studentenportaal.

CIVAS werkt met een beveiligd studentenportaal. Via het portaal stuur je huiswerk in en leg je contact met jouw docent en medestudenten.

Je bent niet verplicht een studie af te maken. Je kan jouw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij de meeste studies wel nodig om een certificaat of diploma te behalen.

Na het volgen van alle lessen kan je deelnemen aan het openboekexamen om het diploma te behalen. Slaag je voor het examen en heb je al het huiswerk met succes afgerond, dan ontvang je het diploma. Slaag je onverhoopt niet, dan begeleidt CIVAS je graag verder om het examen te halen.

Je bent niet verplicht examen te doen. Heb je alle lessen afgerond en een voldoende gehaald voor de huiswerkopdrachten, dan ontvang je een certificaat van deelname.

Ga direct van start

  • Ontvang je studie binnen 2 werkdagen
  • 14 dagen bedenktijd, niet goed geld terug
  • Betaal in termijnen of ineens

CIVAS scoort een 9.1

Joyce Laugs
03 januari 2020
Erg prettige manier van zelfstudie, Civas is zeer goed te bereiken voor vragen en steun.
byTaske voetreflextherapie
06 januari 2020
Fijn studiemateriaal, ik was nog niet klaar met de ene studie of had de volgende alweer geboekt.
Carin
21 januari 2020
Fijne duidelijk gestructureerde opleiding.