Cursus Edelsteentherapie

Cursus Edelsteentherapie

Duur
5 maanden
Lesgeld
€ 265,00 of 5 x € 56,00
Niveau
mbo-niveau
Accreditaties
BATC, KTNO, CAT

Edelsteentherapie

Edelsteentherapie kan genezing brengen en voor een nieuw evenwicht tussen lichaam en geest zorgen. Edelstenen leven: ze ademen, communiceren, glanzen en pulseren. Ze zenden krachtige energie uit die jouw hele wezen kan beïnvloeden. Als edelsteentherapeut zet jij die kracht in om anderen te helpen!

Voordelen

  • Zeer praktijkgerichte lessen
  • Direct toepasbare technieken
  • Veilig en werkzame therapievorm
  • Inclusief prachtige instructie-video's

Het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. Je krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden, zodat je de lesstof gemakkelijk kan opnemen en onthouden. CIVAS houdt voor alle studies de vakontwikkelingen bij. Zo heb jij altijd de meest actuele kennis in huis.

Wat leer je?

In de cursus Edelsteentherapie maak je uitgebreid kennis met de vele kristallen en edelstenen die voor genezing worden gebruikt. Je ontdekt hun heilzame werking en je leert werken met hun helende eigenschappen. Zo kun je met edelsteentherapie genezende energie naar jouw cliënt sturen of hem behandelen door kristallen op specifieke lichaamsdelen te plaatsen. Alle behandeltechnieken uit de edelsteentherapie worden stap voor stap in deze edelstenencursus besproken en geïllustreerd.

Verder leer je de kleurbetekenis van kristallen en edelstenen kennen, weet je de aura en de chakra’s in balans te brengen en schadelijke invloeden uit de omgeving te neutraliseren. Het programmeren en reinigen van edelstenen komt uiteraard ook in de cursus aan bod. In de behandelschema’s zie je op overzichtelijke wijze welke toepassing bij welke ziekte of aandoening past. De gratis unieke instructie-video's tonen in detail hoe jij als edelsteentherapeut te werk gaat.

Wat kun je ermee?

Als je de cursus Edelsteentherapie succesvol afrondt, kun je een eigen praktijk beginnen als edelsteentherapeut. Je behandelt mensen met de stenen en adviseert ze welke soort te dragen. Met deze edelstenencursus leer je alle vaardigheden kennen die je nodig heeft om edelsteentherapie professioneel en veilig te kunnen inzetten.

Edelsteentherapie kun je prima combineren met behandelmethodes als aura- en chakrahealing, magnetiseren en reiki. Ook in de privésfeer is de kracht van kristallen en edelstenen van grote waarde. Schrijf je direct in en ga binnen 2 dagen met uw studie van start!

Details

methode thuisstudie
omvang

8 lessen inclusief instructie-video's

studieduur 5 maanden
lesgeld € 265,00 of 5 x € 56,00
inschrijfgeld € 20,00
niveau mbo-niveau
vooropleiding er is geen specifieke vooropleiding vereist
certificaat

je ontvangt kosteloos een certificaat van deelname na inzending van het huiswerk

diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor het thuis af te leggen openboekexamen ontvang je het CIVAS-diploma Edelsteentherapie

erkend diploma

erkend als bijscholing door de Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC) en de Complementair Aanvullende Therapeuten (CAT)

Gratis proefles

Binnen 1 minuut in je mailbox! Vraag nu de gratis proefles en de volledige inhoudsopgave van deze studie aan. Zo krijg je alvast een duidelijk beeld van de kwaliteit van het studiemateriaal en de heldere lesopbouw.

Hartelijk dank voor uw aanvraag. De gratis proefles is per e-mail aan u verzonden.

Er is iets fout gegaan tijdens het aanvragen van uw gratis proefles. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op.

Zo studeer je

Het tempo van studeren bepaal je zelf. Er is geen strakke tijdslimiet, dus je kan altijd een studiepauze inlassen. Je hebt recht op 36 maanden studiebegeleiding. De gemiddelde studiebelasting is vijf uur per week.

Jouw docent adviseert je persoonlijk vanaf de inschrijving tot aan de succesvolle afronding van je studie. Je kan altijd een beroep doen op jouw docent via het digitale studentenportaal.

CIVAS werkt met een beveiligd studentenportaal. Via het portaal stuur je huiswerk in en leg je contact met jouw docent en medestudenten.

Je bent niet verplicht een studie af te maken. Je kan jouw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij de meeste studies wel nodig om een certificaat of diploma te behalen.

Na het volgen van alle lessen kan je deelnemen aan het openboekexamen om het diploma te behalen. Slaag je voor het examen en heb je al het huiswerk met succes afgerond, dan ontvang je het diploma. Slaag je onverhoopt niet, dan begeleidt CIVAS je graag verder om het examen te halen.

Je bent niet verplicht examen te doen. Heb je alle lessen afgerond en een voldoende gehaald voor de huiswerkopdrachten, dan ontvang je een certificaat van deelname.

Ga direct van start

  • Ontvang je studie binnen 2 werkdagen
  • 14 dagen bedenktijd, niet goed geld terug
  • Betaal in termijnen of ineens

CIVAS scoort een 9.1

Joyce Laugs
03 januari 2020
Erg prettige manier van zelfstudie, Civas is zeer goed te bereiken voor vragen en steun.
byTaske voetreflextherapie
06 januari 2020
Fijn studiemateriaal, ik was nog niet klaar met de ene studie of had de volgende alweer geboekt.
Carin
21 januari 2020
Fijne duidelijk gestructureerde opleiding.