Cursus Bach bloesemtherapie

Cursus Bach bloesemtherapie

Duur
5 maanden
Lesgeld
€ 245,00 of 5 x € 52,00
Niveau
mbo-niveau
Accreditaties
BATC, KTNO, CAT
Studiemethode
thuisstudie

Bach bloesemtherapie

Bach bloesemtherapie is een zeer effectieve holistische geneeswijze. Met de BATC-erkende cursus Bach bloesemtherapie verdiep jij je grondig in de geneeskrachtige werking van alle Bach-remedies. Als bloesemtherapeut breng je mensen opnieuw in balans: in jouw eigen praktijk of in jouw directe omgeving. Bij deze schriftelijke bloesemtherapie-opleiding ontvang je gratis een unieke instructiefilm, zodat je precies ziet hoe jij als professioneel bloesemtherapeut te werk gaat!

Gratis proefles

Stuur mij per e-mail de gratis proefles en de inhoudsopgave. Ook abonneer ik me op de Civas-nieuwsbrief (uitschrijven kan op elk gewenst moment).

Nu aanvragen

Hartelijk dank voor je aanvraag. De gratis proefles is per e-mail aan je verzonden.

Er is iets fout gegaan tijdens het aanvragen van je gratis proefles. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op.

Voordelen

  • Veel aandacht voor diagnosestelling
  • Met uitgebreide behandelschema’s
  • Bij lichamelijke en geestelijke problemen
  • Inclusief professionele instructiefilm

Het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. Je krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden, zodat je de lesstof gemakkelijk kan opnemen en onthouden. CIVAS houdt voor alle studies de vakontwikkelingen bij. Zo heb jij altijd de meest actuele kennis in huis.

Wat kun je ermee?

De cursus Bach bloesemtherapie leid je op tot bloesemtherapeut. Je hebt na het afronden van de opleiding een zeer gedegen kennis van alle bloesemremedies en de vele therapeutische toepassingen. Je kunt een perfecte diagnose stellen en je weet steeds de juiste Bachremedies te kiezen om jezelf en jouw cliënten op optimale wijze te behandelen.

Bach bloesemtherapie kun je toepassen als therapievorm op zich of combineren met andere therapieën zoals bijvoorbeeld aromatherapie. Het geleerde kun je zowel professioneel toepassen binnen jouw eigen praktijk als in de persoonlijke sfeer.

Wil jij je nog breder ontwikkelen? Bekijk dan ook de opleiding Aroma- en Bach bloesemtherapeut.

Wat leer je?

In de cursus Bloesemtherapie leer je eerst uitgebreid over elk van de 38 Bach bloesemremedies. Algemene eigenschappen, emotionele kenmerken en toepassingsmogelijkheden komen aan bod. Bij Bach bloesemtherapie is het uiterst belangrijk dat je goed op de hoogte bent van de emotionele gesteldheid van jouw cliënt. Deze bloesemtherapie-opleiding leert je daarom alle technieken om een perfecte diagnose te stellen.

Vervolgens ga je praktisch aan de slag. Hoe doseer je de bloesemremedies? Hoe dien je ze toe? Hoe stel je een recept samen? Ook die vragen worden in de opleiding beantwoord. De manier waarop je kinderen en dieren met Bach bloesemtherapie behandelt, passeert eveneens de revue.

Aan het eind van deze bloesemtherapie-opleiding krijg je waardevolle tips over de omgang met cliënten en het starten van jouw eigen praktijk. Bij de cursus Bach Bloesemtherapie ontvang je bovendien gratis een op maat gemaakte instructiefilm, waarop een ervaren bloesemtherapeut in detail uitlegt hoe je te werk gaat.

Details

methode thuisstudie
omvang

8 lessen inclusief instructie-video's

studieduur 5 maanden
lesgeld € 245,00 of 5 x € 52,00
inschrijfgeld € 20,00
niveau mbo-niveau
vooropleiding er is geen specifieke vooropleiding vereist
certificaat

je ontvangt kosteloos een certificaat van deelname na inzending van jouw huiswerk

diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor het thuis af te leggen openboekexamen ontvang je het CIVAS-diploma Bach bloesemtherapie

erkend diploma

erkend als bijscholing door de Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC) en Complementair Aanvullende Therapeuten (CAT)

Zo studeer je

Het tempo van studeren bepaal je zelf. Er is geen strakke tijdslimiet, dus je kan altijd een studiepauze inlassen. Je hebt recht op 36 maanden studiebegeleiding. De gemiddelde studiebelasting is vijf uur per week.

Jouw docent adviseert je persoonlijk vanaf de inschrijving tot aan de succesvolle afronding van je studie. Je kan altijd een beroep doen op jouw docent via het digitale studentenportaal.

CIVAS werkt met een beveiligd studentenportaal. Via het portaal stuur je huiswerk in en leg je contact met jouw docent en medestudenten.

Je bent niet verplicht een studie af te maken. Je kan jouw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij de meeste studies wel nodig om een certificaat of diploma te behalen.

Na het volgen van alle lessen kun je deelnemen aan het openboekexamen om het diploma te behalen. Slaag je voor het examen en heb je al het huiswerk met succes afgerond, dan ontvang je het diploma. Slaag je onverhoopt niet, dan begeleidt CIVAS je graag verder om het examen te halen.

Je bent niet verplicht examen te doen. Heb je alle lessen afgerond en een voldoende gehaald voor de huiswerkopdrachten, dan ontvang je een certificaat van deelname.

Ga direct van start

  • Ontvang je studie binnen 2 werkdagen
  • 14 dagen bedenktijd, niet goed geld terug
  • Betaal in termijnen of ineens

CIVAS scoort een 9.1

Joyce Laugs
03 januari 2020
Erg prettige manier van zelfstudie, Civas is zeer goed te bereiken voor vragen en steun.
byTaske voetreflextherapie
06 januari 2020
Fijn studiemateriaal, ik was nog niet klaar met de ene studie of had de volgende alweer geboekt.
Carin
21 januari 2020
Fijne duidelijk gestructureerde opleiding.