Aura- en chakrahealing
Boek Simply Daytox

Aura- en chakrahealing

Met deze unieke chakra cursus leert u mensen in uw eigen praktijk opnieuw in balans te brengen! De aura is een ovaal beschermend omhulsel rondom het lichaam. De chakra’s nemen de universele levensenergie op uit de kosmos. Met deze cursus chakra- en aurahealing zorgt u voor een optimale energiestroom, zodat lichamelijke en emotionele problemen zich kunnen oplossen.

duur6 maanden
niveaumbo
lesgeld€ 200,00 of 5 x € 43,00
erkenning(en)
Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen
Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen

Cursus chakrahealing: wat leert u?
Deze cursus Chakrahealing kent een zeer uitgebreid lesprogramma. U maakt allereerst uitgebreid kennis met het menselijk energieveld. Wat is het precies en hoe werkt het? Vervolgens leert u blokkades in de aura en chakra’s opsporen en behandelen.

U ontdekt hoe u als healer werkt met kosmische energie en hoe u het zelfhelende vermogen van het lichaam activeert. Bovendien leert u Bach bloesemtherapie, edelstenen en kleuren gebruiken om de balans in de aura en chakra’s sneller te herstellen. Zelfhealing en regressietherapie komen ook in deze chakra cursus aan bod. 
 
Aan de hand van de studieopdrachten in het lesmateriaal doet u snel de nodige praktijkervaring op. Bij deze chakra cursus ontvangt u gratis een unieke instructie-dvd, waarop alle technieken door een ervaren healer worden voorgedaan!  Daarnaast krijgt u uitgebreid uitleg over hoe u een eigen praktijk opzet.

Cursus chakrahealing: wat kunt u ermee?
Voltooit u deze cursus over chakra- en aurahealing dan beschikt u over een zeer gedegen kennis van de menselijke energiehuishouding, de werking van de aura en de chakra’s en alles wat daarmee te maken heeft. U kunt een heldere diagnose stellen en een gedegen behandelplan maken. U kunt op verantwoorde wijze als chakrahealer aan de slag gaan in uw eigen praktijk.

Aura- en chakrahealing is uitstekend toepasbaar als therapievorm op zich. Daarnaast laat het zich goed combineren met edelsteentherapie, kleurentherapie, magnetiseren en reiki.

Wilt u zich nog breder ontwikkelen? Bekijk dan ook de studiepakketten Energetisch therapeut en Paranormaal genezer.

Cursus Aura- en chakrahealing
soort cursus thuisstudie
omvang

8 lessen inclusief instructie-dvd

duur 6 maanden
studiebelasting

vijf uur per week. Het staat u vrij meer of minder uren aan uw studie te besteden. U ontvangt het complete studiepakket in een keer thuis en bepaalt uiteindelijk zelf hoe snel u de studie afrondt

lesgeld € 200,00 of 5 x € 43,00
opbergsysteem

bij de cursus Aura- en chakrahealing ontvangt u gratis een fraai opbergsysteem voor uw lessen

niveau mbo
vooropleiding er is geen specifieke vooropleiding vereist
studieverklaring

ontvangt kosteloos een studieverklaring na inzending van uw huiswerk

diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor het thuis af te leggen examen, ontvangt u het CIVAS-diploma Aura- en chakrahealing

erkend diploma

het diploma is erkend door de Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC) als bijscholing

erkenning(en)
Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen
Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen

Download de gratis proefles!
CIVAS geeft u, voordat u daadwerkelijk met uw studie begint, deze gratis proefles. Zo raakt u alvast vertrouwd met ons heldere, moderne en professionele studiemateriaal. Download ook de volledige inhoudsopgave voor een duidelijk beeld van de lesopbouw.

Vul uw e-mailadres in en klik op downloaden. Het document verschijnt direct op uw scherm.

(Om een pdf-document te kunnen bekijken, dient uw computer te beschikken over het programma Acrobat Reader. Ontbreekt dit programma, dan kunt u het gratis downloaden via onderstaande link).

Acrobat reader downloaden

Ga direct van start
Na ontvangst van uw inschrijving heeft u het studiepakket binnen twee werkdagen in huis. Ook als u op een latere datum wilt starten met studeren, kunt u zich alvast inschrijven. Nadat u het lesmateriaal heeft ontvangen, kunt u direct beginnen met uw studie.

Bepaal uw eigen studietempo 
U ontvangt het complete studiepakket in één keer. Op die manier kunt u het hele programma overzien. Het tempo van studeren bepaalt u zelf, er geldt geen tijdslimiet voor het afronden van uw cursus of opleiding. U mag naar eigen inzicht een studiepauze inlassen, bijvoorbeeld voor een vakantie of als u het druk heeft.

U mag opzeggen
U bent niet verplicht een studie af te maken. U kunt uw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Vooruitbetaalde lesgelden worden per omgaande aan u terugbetaald. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand. Voor praktijkopleidingen gelden afwijkende voorwaarden.

Deskundige begeleiding door ervaren docenten
U wordt persoonlijk begeleid door een vakdocent. Uw docent adviseert u vanaf uw inschrijving tot aan de succesvolle afronding van uw studie. U kunt altijd een beroep doen op uw docent. Veel van onze docenten hebben zelf een succesvolle praktijk in het vakgebied dat zij begeleiden.

Digitaal studentenportaal
Ons instituut werkt als enige in de branche met een beveiligd studentenportaal waar u huiswerk kunt insturen, uw behaalde resultaten terugziet, contact legt met uw docent en ervaringen kunt uitwisselen met medestudenten. Na inschrijven ontvangt u uw inlogcode en wachtwoord.

Huiswerk insturen is niet verplicht
Bij de meeste lessen staan huiswerkopgaven. Deze stuurt u in via het online studentenportaal of per e-mail. Van uw vaste docent ontvangt u de eventuele correcties. Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij de meeste studies wel nodig om een certificaat of diploma te halen.

Ontvang een diploma
Na het volgen van alle lessen kunt u voor deze studie het openboekexamen aanvragen. Dit examen legt u eenvoudig thuis af via internet. Slaagt u en heeft u al het huiswerk met succes afgerond, dan ontvangt u een diploma. Slaagt u niet in één keer, dan begeleidt CIVAS u net zo lang tot u het examen haalt.

Examen doen is niet verplicht
U bent niet verplicht examen te doen. Heeft u alle lessen afgerond en een voldoende gehaald voor de huiswerkopdrachten, dan ontvangt u een certificaat van deelname.

Aura- en chakrahealing

Profiteer van helder en modern studiemateriaal
Voor al onze studies geldt dat het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. Er zit een logische opbouw in die voor iedereen goed is te volgen. U krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden zodat u deze gemakkelijk kunt opnemen en onthouden. CIVAS houdt voor al haar studies de vakontwikkelingen bij. Zo heeft u altijd de meest actuele kennis in huis.

Deze aura- en chakra cursus biedt u daarnaast nog de volgende voordelen:

  • geschreven door vakspecialist
  • voor healing van uzelf en anderen
  • met veel praktijkvoorbeelden en oefeningen
  • inclusief prachtige instructie-dvd
Prev Next