Cursus Dieren energetisch behandelen specialisatie

Cursus Dieren energetisch behandelen specialisatie

Duur
5 maanden
Lesgeld
€ 220,00 of 5 x € 47,00
Niveau
mbo-niveau

Dieren energetisch behandelen specialisatie

Deze specialisatiecursus is het logische vervolg op de cursus Dieren energetisch behandelen. Waar die eerste cursus vooral een brede basis legt om dieren te behandelen met energie, gaat deze vervolgcursus dieper in op de materie. Zo weet je als energetisch dierentherapeut in alle situaties steeds de optimale behandelmethode te kiezen en toe te passen!

Voordelen

  • Leer diergedrag analyseren
  • Ontwikkel je bovenbewustzijn
  • Leer werken vanuit je intuïtie
  • Start een eigen praktijk

Het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. Je krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden, zodat je de lesstof gemakkelijk kan opnemen en onthouden. CIVAS houdt voor alle studies de vakontwikkelingen bij. Zo heb jij altijd de meest actuele kennis in huis.

Wat leer je?

Je leert het energetische lichaam van dieren nog beter begrijpen en behandelen. Je maakt kennis met visualisatietechnieken die het werken met de aura en de chakra’s van dieren vereenvoudigen en komt te weten hoe je dieren behandelt met behulp van gidsen. Ook leer je met welke andere alternatieve diertherapieën je een energetische behandeling het beste kan combineren.

Als energetisch dierentherapeut spreek je altijd je gevoel aan. Daarom leer je grondig vanuit je intuïtie te werken. Verder bevat de cursus oefeningen om je bovenbewustzijn te ontwikkelen. Ook krijg je technieken aangereikt om nog beter te leren communiceren met dieren. In de laatste les staan vele handige tips voor het opzetten van een eigen praktijk als energetisch therapeut.

Wat kun je ermee?

Deze specialisatiecursus voor de behandeling van dieren is vooral bedoeld voor mensen die als professioneel energetisch dierentherapeut aan de slag willen gaan in een eigen praktijk. Ook diegenen die de dieren in hun omgeving nog beter willen behandelen hebben veel profijt van deze studie.

Combineer deze cursus met de basiscursus Dieren energetisch behandelen en doe alle kennis op om snel een eigen praktijk te beginnen. Wil je beide cursussen samen bestellen? Doe dan je voordeel met het studiepakket Energetisch dierentherapeut.

Details

methode thuisstudie
omvang

10 lessen

studieduur 5 maanden
lesgeld € 220,00 of 5 x € 47,00
inschrijfgeld € 20,00
niveau mbo-niveau
vooropleiding CIVAS-cursus Dieren energetisch behandelen
certificaat

je ontvangt kosteloos een certificaat van deelname na ontvangst van het huiswerk

diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor het thuis af te leggen openboekexamen ontvang je u het CIVAS-diploma Dieren energetisch behandelen specialisatie

Gratis proefles

Stuur mij per e-mail de gratis proefles en de volledige inhoudsopgave van deze opleiding. Ook ontvang je de Civas-nieuwsbrief. Uitschrijven voor onze mailings kan op elk gewenst moment.

Hartelijk dank voor uw aanvraag. De gratis proefles is per e-mail aan u verzonden.

Er is iets fout gegaan tijdens het aanvragen van uw gratis proefles. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op.

Zo studeer je

Het tempo van studeren bepaal je zelf. Er is geen strakke tijdslimiet, dus je kan altijd een studiepauze inlassen. Je hebt recht op 36 maanden studiebegeleiding. De gemiddelde studiebelasting is vijf uur per week.

Jouw docent adviseert je persoonlijk vanaf de inschrijving tot aan de succesvolle afronding van je studie. Je kan altijd een beroep doen op jouw docent via het digitale studentenportaal.

CIVAS werkt met een beveiligd studentenportaal. Via het portaal stuur je huiswerk in en leg je contact met jouw docent en medestudenten.

Je bent niet verplicht een studie af te maken. Je kan jouw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij de meeste studies wel nodig om een certificaat of diploma te behalen.

Na het volgen van alle lessen kan je deelnemen aan het openboekexamen om het diploma te behalen. Slaag je voor het examen en heb je al het huiswerk met succes afgerond, dan ontvang je het diploma. Slaag je onverhoopt niet, dan begeleidt CIVAS je graag verder om het examen te halen.

Je bent niet verplicht examen te doen. Heb je alle lessen afgerond en een voldoende gehaald voor de huiswerkopdrachten, dan ontvang je een certificaat van deelname.

Ga direct van start

  • Ontvang je studie binnen 2 werkdagen
  • 14 dagen bedenktijd, niet goed geld terug
  • Betaal in termijnen of ineens

CIVAS scoort een 9.1

Joyce Laugs
03 januari 2020
Erg prettige manier van zelfstudie, Civas is zeer goed te bereiken voor vragen en steun.
byTaske voetreflextherapie
06 januari 2020
Fijn studiemateriaal, ik was nog niet klaar met de ene studie of had de volgende alweer geboekt.
Carin
21 januari 2020
Fijne duidelijk gestructureerde opleiding.