Dieren energetisch behandelen specialisatie
Herstel je hormonen in 10 stappen

Dieren energetisch behandelen specialisatie

Deze specialisatiecursus is het logische vervolg op de cursus Dieren energetisch behandelen. Waar de eerste cursus vooral een grondige brede basis legt om dieren te behandelen met energie, gaat de auteur in deze vervolgcursus nog dieper in op de materie. Zo weet u als energetisch dierentherapeut in alle situaties steeds de optimale behandelmethode te kiezen en toe te passen!

studieduur5 maanden (binnen 3 jaar afronden)
niveaumbo
vooropleidingCIVAS-cursus Dieren energetisch behandelen
lesgeld€ 200,00 of 5 x € 43,00
inschrijfgeld€ 20,00

Specialisatie Dieren energetisch behandelen: wat leert u?
U leert het energetische lichaam van dieren nog beter begrijpen en behandelen. U maakt kennis met visualisatietechnieken die het werken met de aura en de chakra’s van dieren vereenvoudigen en komt te weten hoe u dieren behandelt met behulp van gidsen. Ook leest u met welke andere alternatieve diertherapieën u een energetische behandeling het beste kunt combineren. 
 
Als energetisch dierentherapeut spreekt u altijd uw gevoel aan. Daarom leert u grondig vanuit uw intuïtie te werken. Verder bevat de cursus oefeningen om uw bovenbewustzijn te ontwikkelen. Ook krijgt u technieken aangereikt om nog beter te leren communiceren met dieren. In de laatste les staan vele handige tips voor het opzetten van uw eigen praktijk als energetisch therapeut.
 
Specialisatie Dieren energetisch behandelen: wat kunt u ermee?
Deze specialisatiecursus voor de behandeling van dieren is vooral bedoeld voor mensen die als professioneel energetisch dierentherapeut aan de slag willen gaan in een eigen praktijk. Ook diegenen die de dieren in hun omgeving nog beter willen behandelen hebben veel profijt van deze studie.

Combineer deze cursus met de basiscursus Dieren energetisch behandelen, dan heeft u zeer gedegen kennis om snel uw eigen praktijk te beginnen. Wilt u beide cursussen tezamen bestellen? Doe dan uw voordeel met het studiepakket Energetisch dierentherapeut.

Cursus Dieren energetisch behandelen specialisatie
soort cursus thuisstudie
omvang

10 lessen

studieduur 5 maanden (binnen 3 jaar afronden)
studiebelasting

vijf uur per week. Het staat u vrij meer of minder uren aan uw studie te besteden. U ontvangt het complete studiepakket in een keer thuis en bepaalt uiteindelijk zelf hoe snel u de studie afrondt

lesgeld € 200,00 of 5 x € 43,00
inschrijfgeld € 20,00
opbergsysteem

bij de cursus ontvangt u gratis een fraai opbergsysteem voor uw lessen

niveau mbo
vooropleiding CIVAS-cursus Dieren energetisch behandelen
studieverklaring

u ontvangt kosteloos een studieverklaring na inzending van uw huiswerk

diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor het thuis af te leggen openboekexamen, ontvangt u het CIVAS-diploma specialisatie Dieren energetisch behandelen

Download de gratis proefles!
CIVAS geeft u, voordat u daadwerkelijk met uw studie begint, deze gratis proefles. Zo raakt u alvast vertrouwd met ons heldere, moderne en professionele studiemateriaal. Download ook de volledige inhoudsopgave voor een duidelijk beeld van de lesopbouw.

Vul uw e-mailadres in en klik op downloaden. Het document verschijnt direct op uw scherm.

Ga direct van start
Na ontvangst van uw inschrijving heeft u het studiepakket binnen twee werkdagen in huis. Ook als u op een latere datum wilt starten met studeren, kunt u zich alvast inschrijven. Nadat u het lesmateriaal heeft ontvangen, kunt u direct beginnen met uw studie.

Bepaal uw eigen studietempo 
U ontvangt het complete studiepakket in één keer. Op die manier kunt u het hele programma overzien. Het tempo van studeren bepaalt u zelf, er geldt geen tijdslimiet voor het afronden van uw cursus of opleiding. U mag naar eigen inzicht een studiepauze inlassen, bijvoorbeeld voor een vakantie of als u het druk heeft.

U mag opzeggen
U bent niet verplicht een studie af te maken. U kunt uw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Vooruitbetaalde lesgelden worden per omgaande aan u terugbetaald. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand. Voor praktijkopleidingen gelden afwijkende voorwaarden.

Deskundige begeleiding door ervaren docenten
U wordt persoonlijk begeleid door een vakdocent. Uw docent adviseert u vanaf uw inschrijving tot aan de succesvolle afronding van uw studie. U kunt altijd een beroep doen op uw docent. Veel van onze docenten hebben zelf een succesvolle praktijk in het vakgebied dat zij begeleiden.

Digitaal studentenportaal
Ons instituut werkt als enige in de branche met een beveiligd studentenportaal waar u huiswerk kunt insturen, uw behaalde resultaten terugziet, contact legt met uw docent en ervaringen kunt uitwisselen met medestudenten. Na inschrijven ontvangt u uw inlogcode en wachtwoord.

Huiswerk insturen is niet verplicht
Bij de meeste lessen staan huiswerkopgaven. Deze stuurt u in via het online studentenportaal of per e-mail. Van uw vaste docent ontvangt u de eventuele correcties. Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij de meeste studies wel nodig om een certificaat of diploma te halen.

Ontvang een diploma
Na het volgen van alle lessen kunt u voor deze studie het openboekexamen aanvragen. Dit examen legt u eenvoudig thuis af via internet. Slaagt u en heeft u al het huiswerk met succes afgerond, dan ontvangt u een diploma. Slaagt u niet in één keer, dan begeleidt CIVAS u net zo lang tot u het examen haalt.

Examen doen is niet verplicht
U bent niet verplicht examen te doen. Heeft u alle lessen afgerond en een voldoende gehaald voor de huiswerkopdrachten, dan ontvangt u een certificaat van deelname.

Dieren energetisch behandelen specialisatie

Profiteer van helder en modern studiemateriaal
Voor al onze studies geldt dat het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. Er zit een logische opbouw in die voor iedereen goed is te volgen. U krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden zodat u deze gemakkelijk kunt opnemen en onthouden. CIVAS houdt voor al haar studies de vakontwikkelingen bij. Zo heeft u altijd de meest actuele kennis in huis.

Deze cursus biedt u daarnaast nog de volgende voordelen:

  • leer diergedrag analyseren
  • ontwikkel uw bovenbewustzijn
  • leer werken vanuit uw intuïtie
  • start uw eigen praktijk

Gratis proefles

Vul uw e-mailadres in en klik op downloaden. Het document verschijnt direct op uw scherm.

Prev Next