Cursus Dieren energetisch behandelen

Cursus Dieren energetisch behandelen

Duur
5 maanden
Lesgeld
€ 220,00 of 5 x € 47,00
Niveau
mbo-niveau

Dieren energetisch behandelen

Dieren behandelen met energie is uitermate effectief. Om dieren energetisch te kunnen behandelen hoef je niet paranormaal begaafd te zijn: iedereen kan het leren! Je werkt als energetisch dierentherapeut met de alom aanwezige universele energie. Met deze energie herstel je het zelfgenezende vermogen van het dier zodat genezing op natuurlijke wijze plaatsvindt.

Voordelen

  • Leer reiki, magnetiseren én healing inzetten
  • Behandel de meest uiteenlopende diersoorten
  • Een goede opstap naar een eigen dierenpraktijk
  • Mogelijkheid een vervolgstudie te volgen

Het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. Je krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden, zodat je de lesstof gemakkelijk kan opnemen en onthouden. CIVAS houdt voor alle studies de vakontwikkelingen bij. Zo heb jij altijd de meest actuele kennis in huis.

Wat leer je?

In de cursus Dieren energetisch behandelen leer je alle bekende methodes om een dier met de energie om ons heen in balans te brengen. Technieken als handoplegging, therapeutische aanraking, behandeling op afstand, reiki en spiritueel genezen passeren allemaal uitgebreid de revue.

Je leert de chakra’s van de dieren kennen en ontdekt de betekenis van kleuren in hun aura. Je komt te weten hoe je een ziek dier onderzoekt en hoe je een complete energetische behandeling geeft aan de meest uiteenlopende diersoorten. De instructie-video's tonen in detail hoe je te werk gaat.

Wat kun je ermee?

Na afronding van deze cursus beschik je over alle basisvaardigheden voor het energetisch behandelen van dieren. Je weet hoe je verschillende technieken – zoals magnetiseren, reiki en healing – op verantwoorde wijze inzet bij dieren. Je kan een goede diagnose stellen van een aandoening en je stemt de behandelmethode steeds optimaal af op het zieke dier. Deze cursus is een ideale basis voor een eigen praktijk of voor de behandeling van de dieren om je heen!

Wil je je verder specialiseren in dit vak? Volg dan ook de specialisatiecursus Dieren energetisch behandelen of kies voor het studiepakket Energetisch dierentherapeut.

Details

methode thuisstudie met optionele praktijkdagen
omvang

10 lessen inclusief instructie-video's

studieduur 5 maanden
lesgeld € 220,00 of 5 x € 47,00
inschrijfgeld € 20,00
niveau mbo-niveau
vooropleiding er is geen specifieke vooropleiding vereist
certificaat

je ontvangt kosteloos een certificaat van deelname na ontvangst van het huiswerk

diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor het thuis af te leggen openboekexamen ontvang je het CIVAS-diploma Dieren energetisch behandelen

Gratis proefles

Stuur mij per e-mail de gratis proefles en de volledige inhoudsopgave van deze opleiding. Ook ontvang je de Civas-nieuwsbrief. Uitschrijven voor onze mailings kan op elk gewenst moment.

Hartelijk dank voor uw aanvraag. De gratis proefles is per e-mail aan u verzonden.

Er is iets fout gegaan tijdens het aanvragen van uw gratis proefles. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op.

Zo studeer je

Het tempo van studeren bepaal je zelf. Er is geen strakke tijdslimiet, dus je kan altijd een studiepauze inlassen. Je hebt recht op 36 maanden studiebegeleiding. De gemiddelde studiebelasting is vijf uur per week.

Jouw docent adviseert je persoonlijk vanaf de inschrijving tot aan de succesvolle afronding van je studie. Je kan altijd een beroep doen op jouw docent via het digitale studentenportaal.

CIVAS werkt met een beveiligd studentenportaal. Via het portaal stuur je huiswerk in en leg je contact met jouw docent en medestudenten.

Je bent niet verplicht een studie af te maken. Je kan jouw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij de meeste studies wel nodig om een certificaat of diploma te behalen.

Na het volgen van alle lessen kan je deelnemen aan het openboekexamen om het diploma te behalen. Slaag je voor het examen en heb je al het huiswerk met succes afgerond, dan ontvang je het diploma. Slaag je onverhoopt niet, dan begeleidt CIVAS je graag verder om het examen te halen.

Je bent niet verplicht examen te doen. Heb je alle lessen afgerond en een voldoende gehaald voor de huiswerkopdrachten, dan ontvang je een certificaat van deelname.

Praktijkdagen

CIVAS organiseert voor veel studies optionele praktijkdagen of praktijkweekenden. Hier toets jij jouw theoretische kennis en ontmoet je jouw docent en medestudenten. Er wordt veel geoefend en er is volop ruimte voor het stellen van vragen. Voor iedereen die zijn vaardigheden naar een hoger niveau wil tillen, is het bijwonen van een praktijkdag een aanrader.

Deelname is niet verplicht
Ook voor deze cursus organiseren wij regelmatig praktijkdagen. Deelname is niet verplicht. Je beslist tijdens of na de studie of je meedoet. Bekijk hieronder welke praktijkevenementen je voor deze cursus optioneel kunt bijwonen.

Ga direct van start

  • Ontvang je studie binnen 2 werkdagen
  • 14 dagen bedenktijd, niet goed geld terug
  • Betaal in termijnen of ineens

CIVAS scoort een 9.1

Joyce Laugs
03 januari 2020
Erg prettige manier van zelfstudie, Civas is zeer goed te bereiken voor vragen en steun.
byTaske voetreflextherapie
06 januari 2020
Fijn studiemateriaal, ik was nog niet klaar met de ene studie of had de volgende alweer geboekt.
Carin
21 januari 2020
Fijne duidelijk gestructureerde opleiding.