Vrouw en kat communiceren in de tuin bij cursus communiceren met dieren
Kleine hartige taartjes

Communiceren met dieren

Iedereen praat wel eens met dieren. Het lijkt erop dat ze u haarfijn begrijpen en vaak is dat ook zo. Wanneer u uw intuïtieve vaardigheden op de juiste manier ontwikkelt, dan bent u in staat ook hún gedachtes en gevoelens feilloos te peilen. De unieke cursus Communiceren met dieren biedt u daartoe alle benodigde kennis. Inclusief instructiefilm!

studieduur5 maanden (binnen 3 jaar afronden)
niveaumbo
vooropleidinger is geen specifieke vooropleiding vereist
lesgeld€ 220,00 of 5 x € 47,00
inschrijfgeld€ 20,00

Cursus Communiceren met dieren: wat leert u?
In de cursus Communiceren met dieren ontdekt u alle vaardigheden om intuïtief contact te maken met dieren. U leert hun wensen en emoties te begrijpen en hun gedrag te doorgronden. Het lesmateriaal zorgt ervoor dat u uw vaardigheden als dierencommunicator snel en goed ontwikkelt. De cursus Communiceren met dieren bevat veel studieopdrachten, zodat u het geleerde direct in de praktijk kunt brengen. Bij de cursus ontvangt u bovendien gratis toegang tot heldere instructie-video's die precies laten zien hoe u als dierencommunicator te werk gaat. 
 
Bij communiceren met dieren heeft u niet alleen met dieren te maken maar ook met hun eigenaar. Aan de omgang met eigenaren wordt daarom in de cursus ook de nodige aandacht besteed. Verder leert u over diergedrag, de lichaamstaal van dieren, het opsporen van vermiste dieren, communiceren op afstand en nog veel meer. Dat de cursus is geschreven door een dierencommunicator met jarenlange ervaring staat borg voor de kwaliteit.

Cursus Communiceren met dieren: wat kunt u ermee?
Na afronding van de cursus Communiceren met dieren kunt u uw eigen praktijk starten als dierencommunicator. U helpt mensen bij problemen met hun (huis-)dieren en verschaft ze waardevolle informatie over het oplossen ervan. U biedt hulp bij vermiste dieren, zieke dieren en dieren met emotionele- of gedragsproblemen. De cursus is u op het lijf geschreven als u professioneel met dieren wilt werken en meer wilt halen uit het contact met uw eigen dieren.

Cursus Communiceren met dieren
soort cursus thuisstudie. Optionele praktijkdag
omvang

8 lessen met instructiefilm

studieduur 5 maanden (binnen 3 jaar afronden)
studiebelasting

vijf uur per week. Het staat u vrij meer of minder uren aan uw studie te besteden. U ontvangt het complete studiepakket in een keer thuis en bepaalt uiteindelijk zelf hoe snel u de studie afrondt

lesgeld € 220,00 of 5 x € 47,00
inschrijfgeld € 20,00
opbergsysteem

bij de cursus Communiceren met dieren ontvangt u gratis een fraai opbergsysteem voor uw lessen

niveau mbo
vooropleiding er is geen specifieke vooropleiding vereist
studieverklaring

u ontvangt kosteloos een studieverklaring na inzending van uw huiswerk

diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor het thuis af te leggen openboekexamen, ontvangt u het CIVAS-diploma Communiceren met dieren

CIVAS geeft u alvast een gratis proefles. Zo raakt u vertrouwd met ons heldere en professionele studiemateriaal. Bekijk ook de volledige inhoudsopgave voor een duidelijk beeld van de lesopbouw.

Vul uw e-mailadres in en klik op download. De proefles of inhoudsopgave verschijnt direct op uw scherm.

Bepaal zelf uw studietempo
Het tempo van studeren bepaalt u zelf. Er is geen strakke tijdslimiet, dus u kunt altijd een studiepauze inlassen. U heeft recht op 36 maanden studiebegeleiding. De gemiddelde studiebelasting is vijf uur per week.

Deskundige begeleiding
Uw docent adviseert u persoonlijk vanaf uw inschrijving tot aan de succesvolle afronding van uw studie. U kunt altijd een beroep doen op uw docent via het digitale studentenportaal.

Digitaal studentenportaal
CIVAS werkt met een beveiligd studentenportaal. Via het portaal stuurt u huiswerk in en legt u contact met uw docent en medestudenten.

U mag opzeggen
U bent niet verplicht een studie af te maken. U kunt uw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Huiswerk is niet verplicht
Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij de meeste studies wel nodig om een certificaat of diploma te behalen.

Ontvang een diploma
Na het volgen van alle lessen kunt u deelnemen aan het openboekexamen om het diploma te behalen. Slaagt u voor het examen en heeft u al het huiswerk met succes afgerond, dan ontvangt u het diploma. Slaagt u onverhoopt niet, dan begeleidt CIVAS u graag verder om het examen te halen.

Examen doen is niet verplicht
U bent niet verplicht examen te doen. Heeft u alle lessen afgerond en een voldoende gehaald voor de huiswerkopdrachten, dan ontvangt u een certificaat van deelname.

Praktijkdag Communiceren met dieren

CIVAS organiseert voor veel studies praktijkdagen of praktijkweekenden. Hier toetst u uw theoretische kennis en ontmoet u uw docent en medestudenten. Er wordt veel geoefend en er is volop ruimte voor het stellen van vragen. Voor iedereen die zijn vaardigheden naar een hoger plan wil tillen, is het bijwonen van een praktijkdag een aanrader.

Deelname is niet verplicht
Ook voor deze cursus organiseren wij regelmatig praktijkdagen. Deelname is niet verplicht. U beslist tijdens uw studie of na afronding ervan, of u wel of niet meedoet. Bekijk hieronder welke praktijkdagen u voor deze cursus optioneel kunt bijwonen.

BEKIJK DE RELEVANTE PRAKTIJKDATA

Communiceren met dieren

Het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. U krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden, zodat u de lesstof gemakkelijk kunt opnemen en onthouden. CIVAS houdt voor alle studies de vakontwikkelingen bij. Zo heeft u altijd de meest actuele kennis in huis.

  • Inclusief unieke instructiefilm
  • Bevat veel boeiende praktijkvoorbeelden
  • Mogelijkheid een extra workshop bij te wonen
  • Lesmateriaal geschreven door vakspecialist

Gratis proefles

Vul uw e-mailadres in en klik op download. De proefles of inhoudsopgave verschijnt direct op uw scherm.

Dieren energetisch behandelen

Dieren energetisch behandelen

Leer dieren genezen met energie en herstel het zelfgenezend vermogen.

Bach bloesemtherapie voor dieren

Bach bloesemtherapie voor dieren

Leer dieren op natuurlijke wijze in balans brengen met Bach bloesemremedies!

Homeopathie voor dieren

Homeopathie voor dieren

Leer dieren op natuurlijke wijze behandelen met homeopathische middelen.

Stervensbegeleiding en rouwverwerking bij dieren

Stervensbegeleiding en rouwverwerking bij dieren

Bied professionele hulp bij het verlies van een huisdier.

Prev Next