Cursus Communiceren met dieren

Cursus Communiceren met dieren

Duur
5 maanden
Lesgeld
€ 220,00 of 5 x € 47,00
Niveau
mbo-niveau

Communiceren met dieren

Iedereen praat wel eens met dieren. Het lijkt erop dat ze je haarfijn begrijpen en vaak is dat ook zo. Wanneer je jouw intuïtieve vaardigheden op de juiste manier ontwikkelt, dan ben je in staat ook hún gedachtes en gevoelens feilloos te peilen. De unieke cursus Communiceren met dieren biedt je daartoe alle benodigde kennis. Inclusief instructiefilm!

Voordelen

  • Inclusief unieke instructiefilm
  • Bevat veel boeiende praktijkvoorbeelden
  • Mogelijkheid een extra workshop bij te wonen
  • Lesmateriaal geschreven door vakspecialist

Het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. Je krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden, zodat je de lesstof gemakkelijk kan opnemen en onthouden. CIVAS houdt voor alle studies de vakontwikkelingen bij. Zo heb jij altijd de meest actuele kennis in huis.

Wat leer je?

In de cursus Communiceren met dieren ontdek je alle vaardigheden om intuïtief contact te maken met dieren. Je leert hun wensen en emoties te begrijpen en hun gedrag te doorgronden. Het lesmateriaal zorgt ervoor dat je jouw vaardigheden als dierencommunicator snel en goed ontwikkelt.

De cursus Communiceren met dieren bevat veel studieopdrachten, zodat je het geleerde direct in de praktijk kan brengen. Bij deze opleiding ontvang je bovendien een unieke instructiefilm die precies laat zien hoe je als dierencommunicator te werk gaat.

Bij communiceren met dieren heb je niet alleen met dieren te maken, maar ook met hun eigenaar. Aan de omgang met eigenaren wordt in de cursus daarom ook de nodige aandacht besteed. Verder leer je over diergedrag, de lichaamstaal van dieren, het opsporen van vermiste dieren, communiceren op afstand en nog veel meer. Dat de cursus is geschreven door een dierencommunicator met jarenlange ervaring.

Wat kun je ermee?

Na afronding van de cursus Communiceren met dieren kun je een eigen praktijk starten als dierencommunicator. Je helpt mensen bij problemen met hun (huis)dieren en verschaft ze waardevolle informatie over het oplossen ervan. Je biedt hulp bij vermiste dieren, zieke dieren en dieren met emotionele of gedragsproblemen. De cursus is jou op het lijf geschreven als je professioneel met dieren wilt werken of meer wilt halen uit het contact met jouw eigen dieren.

Details

methode thuisstudie met optionele praktijkdagen
omvang

8 lessen inclusief instructiefilm

studieduur 5 maanden
lesgeld € 220,00 of 5 x € 47,00
inschrijfgeld € 20,00
niveau mbo-niveau
vooropleiding er is geen specifieke vooropleiding vereist
certificaat

je ontvangt kosteloos een certificaat van deelname na ontvangst van het huiswerk

diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor het thuis af te leggen openboekexamen ontvang je het CIVAS-diploma Communiceren met dieren

Gratis proefles

Binnen 1 minuut in je mailbox! Vraag nu de gratis proefles en de volledige inhoudsopgave van deze studie aan. Zo krijg je alvast een duidelijk beeld van de kwaliteit van het studiemateriaal en de heldere lesopbouw.

Hartelijk dank voor uw aanvraag. De gratis proefles is per e-mail aan u verzonden.

Er is iets fout gegaan tijdens het aanvragen van uw gratis proefles. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op.

Zo studeer je

Het tempo van studeren bepaal je zelf. Er is geen strakke tijdslimiet, dus je kan altijd een studiepauze inlassen. Je hebt recht op 36 maanden studiebegeleiding. De gemiddelde studiebelasting is vijf uur per week.

Jouw docent adviseert je persoonlijk vanaf de inschrijving tot aan de succesvolle afronding van je studie. Je kan altijd een beroep doen op jouw docent via het digitale studentenportaal.

CIVAS werkt met een beveiligd studentenportaal. Via het portaal stuur je huiswerk in en leg je contact met jouw docent en medestudenten.

Je bent niet verplicht een studie af te maken. Je kan jouw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij de meeste studies wel nodig om een certificaat of diploma te behalen.

Na het volgen van alle lessen kan je deelnemen aan het openboekexamen om het diploma te behalen. Slaag je voor het examen en heb je al het huiswerk met succes afgerond, dan ontvang je het diploma. Slaag je onverhoopt niet, dan begeleidt CIVAS je graag verder om het examen te halen.

Je bent niet verplicht examen te doen. Heb je alle lessen afgerond en een voldoende gehaald voor de huiswerkopdrachten, dan ontvang je een certificaat van deelname.

Praktijkdagen

CIVAS organiseert voor veel studies optionele praktijkdagen of praktijkweekenden. Hier toets jij jouw theoretische kennis en ontmoet je jouw docent en medestudenten. Er wordt veel geoefend en er is volop ruimte voor het stellen van vragen. Voor iedereen die zijn vaardigheden naar een hoger niveau wil tillen, is het bijwonen van een praktijkdag een aanrader.

Deelname is niet verplicht
Ook voor deze cursus organiseren wij regelmatig praktijkdagen. Deelname is niet verplicht. Je beslist tijdens of na de studie of je meedoet. Bekijk hieronder welke praktijkevenementen je voor deze cursus optioneel kunt bijwonen.

Praktijkdag Communiceren met dieren
Datum Prijs Locatie
zaterdag 10 april 2021 € 75,00 Hoofddorp
zaterdag 25 september 2021 € 75,00 Hoofddorp

Ga direct van start

  • Ontvang je studie binnen 2 werkdagen
  • 14 dagen bedenktijd, niet goed geld terug
  • Betaal in termijnen of ineens

Gerelateerde studies

Kat ligt op schoot voor de cursus Dieren energetisch behandelen

Dieren energetisch behandelen

Meer informatie
Vrouw en hond op bank bij de cursus Bach Bloesem therapie voor dieren

Bach bloesemtherapie voor dieren

Meer informatie

CIVAS scoort een 9.1

Joyce Laugs
03 januari 2020
Erg prettige manier van zelfstudie, Civas is zeer goed te bereiken voor vragen en steun.
byTaske voetreflextherapie
06 januari 2020
Fijn studiemateriaal, ik was nog niet klaar met de ene studie of had de volgende alweer geboekt.
Carin
21 januari 2020
Fijne duidelijk gestructureerde opleiding.