Vrouw en kat communiceren in de tuin bij cursus communiceren met dieren
Herstel je hormonen in 10 stappen

Communiceren met dieren

Iedereen praat wel eens met dieren. Het lijkt erop dat ze u haarfijn begrijpen en vaak is dat ook zo. Wanneer u uw intuïtieve vaardigheden op de juiste manier ontwikkelt, dan bent u in staat ook hún gedachtes en gevoelens feilloos te peilen. De unieke cursus Communiceren met dieren biedt u daartoe alle benodigde kennis. Met instructie-video's!

studieduur5 maanden (binnen 3 jaar afronden)
niveaumbo
vooropleidinger is geen specifieke vooropleiding vereist
lesgeld€ 200,00 of 5 x € 43,00
inschrijfgeld€ 20,00

Cursus Communiceren met dieren: wat leert u?
In de cursus Communiceren met dieren ontdekt u alle vaardigheden om intuïtief contact te maken met dieren. U leert hun wensen en emoties te begrijpen en hun gedrag te doorgronden. Het lesmateriaal zorgt ervoor dat u uw vaardigheden als dierencommunicator snel en goed ontwikkelt. De cursus Communiceren met dieren bevat veel studieopdrachten, zodat u het geleerde direct in de praktijk kunt brengen. Bij de cursus ontvangt u bovendien gratis toegang tot heldere instructie-video's die precies laten zien hoe u als dierencommunicator te werk gaat. 
 
Bij communiceren met dieren heeft u niet alleen met dieren te maken maar ook met hun eigenaar. Aan de omgang met eigenaren wordt daarom in de cursus ook de nodige aandacht besteed. Verder leert u over diergedrag, de lichaamstaal van dieren, het opsporen van vermiste dieren, communiceren op afstand en nog veel meer. Dat de cursus is geschreven door een dierencommunicator met jarenlange ervaring staat borg voor de kwaliteit.

Cursus Communiceren met dieren: wat kunt u ermee?
Na afronding van de cursus Communiceren met dieren kunt u uw eigen praktijk starten als dierencommunicator. U helpt mensen bij problemen met hun (huis-)dieren en verschaft ze waardevolle informatie over het oplossen ervan. U biedt hulp bij vermiste dieren, zieke dieren en dieren met emotionele- of gedragsproblemen. De cursus is u op het lijf geschreven als u professioneel met dieren wilt werken en meer wilt halen uit het contact met uw eigen dieren.

Cursus Communiceren met dieren
soort cursus thuisstudie. Optionele praktijkdag
omvang

8 lessen met video's

studieduur 5 maanden (binnen 3 jaar afronden)
studiebelasting

vijf uur per week. Het staat u vrij meer of minder uren aan uw studie te besteden. U ontvangt het complete studiepakket in een keer thuis en bepaalt uiteindelijk zelf hoe snel u de studie afrondt

lesgeld € 200,00 of 5 x € 43,00
inschrijfgeld € 20,00
opbergsysteem

bij de cursus Communiceren met dieren ontvangt u gratis een fraai opbergsysteem voor uw lessen

niveau mbo
vooropleiding er is geen specifieke vooropleiding vereist
studieverklaring

u ontvangt kosteloos een studieverklaring na inzending van uw huiswerk

diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor het thuis af te leggen openboekexamen, ontvangt u het CIVAS-diploma Communiceren met dieren

Download de gratis proefles!
CIVAS geeft u, voordat u daadwerkelijk met uw studie begint, deze gratis proefles. Zo raakt u alvast vertrouwd met ons heldere, moderne en professionele studiemateriaal. Download ook de volledige inhoudsopgave voor een duidelijk beeld van de lesopbouw.

Vul uw e-mailadres in en klik op downloaden. Het document verschijnt direct op uw scherm.

Ga direct van start
Na ontvangst van uw inschrijving heeft u het studiepakket binnen twee werkdagen in huis. Ook als u op een latere datum wilt starten met studeren, kunt u zich alvast inschrijven. Nadat u het lesmateriaal heeft ontvangen, kunt u direct beginnen met uw studie.

Bepaal uw eigen studietempo 
U ontvangt het complete studiepakket in één keer. Op die manier kunt u het hele programma overzien. Het tempo van studeren bepaalt u zelf, er geldt geen tijdslimiet voor het afronden van uw cursus of opleiding. U mag naar eigen inzicht een studiepauze inlassen, bijvoorbeeld voor een vakantie of als u het druk heeft.

U mag opzeggen
U bent niet verplicht een studie af te maken. U kunt uw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Vooruitbetaalde lesgelden worden per omgaande aan u terugbetaald. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand. Voor praktijkopleidingen gelden afwijkende voorwaarden.

Deskundige begeleiding door ervaren docenten
U wordt persoonlijk begeleid door een vakdocent. Uw docent adviseert u vanaf uw inschrijving tot aan de succesvolle afronding van uw studie. U kunt altijd een beroep doen op uw docent. Veel van onze docenten hebben zelf een succesvolle praktijk in het vakgebied dat zij begeleiden.

Digitaal studentenportaal
Ons instituut werkt als enige in de branche met een beveiligd studentenportaal waar u huiswerk kunt insturen, uw behaalde resultaten terugziet, contact legt met uw docent en ervaringen kunt uitwisselen met medestudenten. Na inschrijven ontvangt u uw inlogcode en wachtwoord.

Huiswerk insturen is niet verplicht
Bij de meeste lessen staan huiswerkopgaven. Deze stuurt u in via het online studentenportaal of per e-mail. Van uw vaste docent ontvangt u de eventuele correcties. Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij de meeste studies wel nodig om een certificaat of diploma te halen.

Ontvang een diploma
Na het volgen van alle lessen kunt u voor deze studie het openboekexamen aanvragen. Dit examen legt u eenvoudig thuis af via internet. Slaagt u en heeft u al het huiswerk met succes afgerond, dan ontvangt u een diploma. Slaagt u niet in één keer, dan begeleidt CIVAS u net zo lang tot u het examen haalt.

Examen doen is niet verplicht
U bent niet verplicht examen te doen. Heeft u alle lessen afgerond en een voldoende gehaald voor de huiswerkopdrachten, dan ontvangt u een certificaat van deelname.

Communiceren met dieren

Profiteer van helder en modern studiemateriaal
Voor al onze studies geldt dat het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. Er zit een logische opbouw in die voor iedereen goed is te volgen. U krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden zodat u deze gemakkelijk kunt opnemen en onthouden. CIVAS houdt voor al haar studies de vakontwikkelingen bij. Zo heeft u altijd de meest actuele kennis in huis.

Deze cursus biedt u daarnaast nog de volgende extra voordelen:

  • met heldere instructie-video's!
  • lessen met veel boeiende praktijkvoorbeelden
  • mogelijkheid een extra workshop bij te wonen
  • lesmateriaal geschreven door vakspecialist

Gratis proefles

Vul uw e-mailadres in en klik op downloaden. Het document verschijnt direct op uw scherm.

Prev Next