Cursus Bach bloesemtherapie voor dieren

Cursus Bach bloesemtherapie voor dieren

Duur
5 maanden
Lesgeld
€ 220,00 of 5 x € 47,00
Niveau
mbo-niveau

Bach bloesemtherapie voor dieren

Ontdek hoe u met Bach bloesemtherapie dieren opnieuw in balans brengt. Bach bloesemtherapie voor dieren maakt in essentie gebruik van dezelfde geneeskrachtige eigenschappen die de Bachremedies voor mensen hebben. U moet als dierenbehandelaar echter wel voldoende kennis hebben van de specifieke werking van bloesemremedies op dieren. Daarom heeft een expert op het vakgebied deze cursus ontwikkeld, speciaal toegespitst op dieren.

Voordelen

  • Specifiek gericht op dieren
  • Ontwikkeld door vakspecialist
  • Het zieke dier staat centraal
  • Voor privégebruik of eigen praktijk

Het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. U krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden, zodat u de lesstof gemakkelijk kunt opnemen en onthouden. CIVAS houdt voor alle studies de vakontwikkelingen bij. Zo heeft u altijd de meest actuele kennis in huis.

Wat leer je?

In de cursus Bach bloesemtherapie voor dieren leert u eerst alle bloesemremedies kennen. De genezende eigenschappen, emotionele kenmerken en toepassingsmogelijkheden komen aan bod, steeds afgestemd op de specifieke werking op dieren. Om verantwoord met Bach bloesemtherapie voor dieren te werken is het belangrijk dat u de gemoedstoestand van het dier juist inschat. U leert dus veel over diergedrag en de communicatie met dieren.
 
Aan de hand van allerlei praktijkvoorbeelden leert u dieren observeren en begrijpen, zodat u de situatie steeds juist weet in te schatten. U ontdekt hoe u heilzame bloesemremedies kunt samenstellen, doseren en toepassen. Ook gaat de cursus Bach bloesemtherapie voor dieren in op het starten van een eigen praktijk.

Wat kun je ermee?

Heeft u de cursus Bach bloesemtherapie voor dieren succesvol afgerond, dan kunt u een praktijk opzetten als bloesemtherapeut voor dieren. U heeft geleerd het probleem vanuit het dier te bekijken en weet het te vertalen naar een effectief plan van aanpak. U weet alles over diergedrag, Bach bloesemremedies en de toepassing ervan op vele diersoorten.

Bach bloesemtherapie voor dieren kunt u uitstekend als therapievorm op zich gebruiken, maar het laat zich bijvoorbeeld ook goed combineren met een homeopathische behandeling.

Details

methode thuisstudie
omvang

9 lessen

studieduur 5 maanden
lesgeld € 220,00 of 5 x € 47,00
inschrijfgeld € 20,00
niveau mbo-niveau
vooropleiding er is geen specifieke vooropleiding vereist
certificaat

u ontvangt kosteloos een certificaat van deelname na inzending van uw huiswerk

diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor het thuis af te leggen openboekexamen, ontvangt u het CIVAS-diploma Bach bloesemtherapie voor dieren

Gratis proefles

Binnen 1 minuut in uw mailbox! Vraag nu de gratis proefles en de volledige inhoudsopgave van deze studie aan. Zo krijgt u alvast een duidelijk beeld van de kwaliteit van het studiemateriaal en de heldere lesopbouw.

Hartelijk dank voor uw aanvraag. De gratis proefles is per e-mail aan u verzonden.

Er is iets fout gegaan tijdens het aanvragen van uw gratis proefles. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op.

Zo studeer je

Het tempo van studeren bepaalt u zelf. Er is geen strakke tijdslimiet, dus u kunt altijd een studiepauze inlassen. U heeft recht op 36 maanden studiebegeleiding. De gemiddelde studiebelasting is vijf uur per week.

Uw docent adviseert u persoonlijk vanaf uw inschrijving tot aan de succesvolle afronding van uw studie. U kunt altijd een beroep doen op uw docent via het digitale studentenportaal.

CIVAS werkt met een beveiligd studentenportaal. Via het portaal stuurt u huiswerk in en legt u contact met uw docent en medestudenten.

U bent niet verplicht een studie af te maken. U kunt uw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij de meeste studies wel nodig om een certificaat of diploma te behalen.

Na het volgen van alle lessen kunt u deelnemen aan het openboekexamen om het diploma te behalen. Slaagt u voor het examen en heeft u al het huiswerk met succes afgerond, dan ontvangt u het diploma. 

U bent niet verplicht examen te doen. Heeft u alle lessen afgerond en een voldoende gehaald voor de huiswerkopdrachten, dan ontvangt u een certificaat van deelname.

Ga direct van start

  • Ontvang je studie binnen 2 werkdagen
  • 14 dagen bedenktijd, niet goed geld terug
  • Betaal in termijnen of ineens

Gerelateerde studies

Kat ligt op schoot voor de cursus Dieren energetisch behandelen

Dieren energetisch behandelen

Meer informatie
Vrouw en kat communiceren in de tuin bij cursus communiceren met dieren

Communiceren met dieren

Meer informatie
Vrouw verhuist spullen en begint voor zichzelf na het volgen van de cursus Start uw eigen praktijk

Start uw eigen praktijk

Meer informatie
Flesje Bach Bloesem in natuur behorend bij de cursus Bach bloesemtherapie

Bach bloesemtherapie

Meer informatie

CIVAS scoort een 9.1

Joyce Laugs
03 januari 2020
Erg prettige manier van zelfstudie, Civas is zeer goed te bereiken voor vragen en steun.
byTaske voetreflextherapie
06 januari 2020
Fijn studiemateriaal, ik was nog niet klaar met de ene studie of had de volgende alweer geboekt.
Carin
21 januari 2020
Fijne duidelijk gestructureerde opleiding.