Cursus Bach bloesemtherapie voor dieren

Cursus Bach bloesemtherapie voor dieren

Duur
5 maanden
Lesgeld
€ 220,00 of 5 x € 47,00
Niveau
mbo-niveau

Bach bloesemtherapie voor dieren

Ontdek hoe je met Bach bloesemtherapie dieren opnieuw in balans brengt. Bach bloesemtherapie voor dieren maakt in essentie gebruik van dezelfde geneeskrachtige eigenschappen die de Bachremedies voor mensen hebben. Je moet als dierenbehandelaar echter wel voldoende kennis hebben van de specifieke werking van bloesemremedies op dieren. Daarom heeft een expert op het vakgebied deze cursus ontwikkeld, speciaal toegespitst op dieren.

Voordelen

  • Specifiek gericht op dieren
  • Ontwikkeld door vakspecialist
  • Het zieke dier staat centraal
  • Voor privégebruik of eigen praktijk

Het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. Je krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden, zodat je de lesstof gemakkelijk kan opnemen en onthouden. CIVAS houdt voor alle studies de vakontwikkelingen bij. Zo heb jij altijd de meest actuele kennis in huis.

Wat leer je?

In de cursus Bach bloesemtherapie voor dieren leer je eerst alle bloesemremedies kennen. De genezende eigenschappen, emotionele kenmerken en toepassingsmogelijkheden komen aan bod, steeds afgestemd op de specifieke werking op dieren. Om verantwoord met Bach bloesemtherapie voor dieren te werken is het belangrijk dat je de gemoedstoestand van het dier juist inschat. Je leert dus veel over diergedrag en de communicatie met dieren.

Aan de hand van allerlei praktijkvoorbeelden leer je dieren observeren en begrijpen, zodat je de situatie steeds juist weet in te schatten. Je ontdekt hoe je heilzame bloesemremedies kunt samenstellen, doseren en toepassen. Ook gaat de cursus Bach bloesemtherapie voor dieren in op het starten van een eigen praktijk.

Wat kun je ermee?

Heb je de cursus Bach bloesemtherapie voor dieren succesvol afgerond, dan kun je een praktijk opzetten als bloesemtherapeut voor dieren. Je hebt geleerd het probleem vanuit het dier te bekijken en weet het te vertalen naar een effectief plan van aanpak. Je weet alles over diergedrag, Bach bloesemremedies en de toepassing ervan op vele diersoorten.

Bach bloesemtherapie voor dieren kun je uitstekend als therapievorm op zich gebruiken, maar het laat zich bijvoorbeeld ook goed combineren met een homeopathische behandeling.

Details

methode thuisstudie
omvang

9 lessen

studieduur 5 maanden
lesgeld € 220,00 of 5 x € 47,00
inschrijfgeld € 20,00
niveau mbo-niveau
vooropleiding er is geen specifieke vooropleiding vereist
certificaat

je ontvangt kosteloos een certificaat van deelname na inzending van het huiswerk

diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor het thuis af te leggen openboekexamen, ontvang je het CIVAS-diploma Bach bloesemtherapie voor dieren

Gratis proefles

Stuur mij per e-mail de gratis proefles en de volledige inhoudsopgave van deze opleiding. Ook ontvang je de Civas-nieuwsbrief. Uitschrijven voor onze mailings kan op elk gewenst moment.

Hartelijk dank voor uw aanvraag. De gratis proefles is per e-mail aan u verzonden.

Er is iets fout gegaan tijdens het aanvragen van uw gratis proefles. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op.

Zo studeer je

Het tempo van studeren bepaal je zelf. Er is geen strakke tijdslimiet, dus je kan altijd een studiepauze inlassen. Je hebt recht op 36 maanden studiebegeleiding. De gemiddelde studiebelasting is vijf uur per week.

Jouw docent adviseert je persoonlijk vanaf de inschrijving tot aan de succesvolle afronding van je studie. Je kan altijd een beroep doen op jouw docent via het digitale studentenportaal.

CIVAS werkt met een beveiligd studentenportaal. Via het portaal stuur je huiswerk in en leg je contact met jouw docent en medestudenten.

Je bent niet verplicht een studie af te maken. Je kan jouw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij de meeste studies wel nodig om een certificaat of diploma te behalen.

Na het volgen van alle lessen kan je deelnemen aan het openboekexamen om het diploma te behalen. Slaag je voor het examen en heb je al het huiswerk met succes afgerond, dan ontvang je het diploma. Slaag je onverhoopt niet, dan begeleidt CIVAS je graag verder om het examen te halen.

Je bent niet verplicht examen te doen. Heb je alle lessen afgerond en een voldoende gehaald voor de huiswerkopdrachten, dan ontvang je een certificaat van deelname.

Ga direct van start

  • Ontvang je studie binnen 2 werkdagen
  • 14 dagen bedenktijd, niet goed geld terug
  • Betaal in termijnen of ineens

CIVAS scoort een 9.1

Joyce Laugs
03 januari 2020
Erg prettige manier van zelfstudie, Civas is zeer goed te bereiken voor vragen en steun.
byTaske voetreflextherapie
06 januari 2020
Fijn studiemateriaal, ik was nog niet klaar met de ene studie of had de volgende alweer geboekt.
Carin
21 januari 2020
Fijne duidelijk gestructureerde opleiding.