Vrouw en hond op bank bij de cursus Bach Bloesem therapie voor dieren
Herstel je hormonen in 10 stappen

Bach bloesemtherapie voor dieren

Ontdek hoe u met Bach bloesemtherapie dieren uiterst effectief behandelt. Bach bloesemtherapie voor dieren maakt in essentie gebruik van dezelfde geneeskrachtige eigenschappen die de Bachremedies voor mensen hebben. U moet als dierenbehandelaar echter wel voldoende kennis hebben van de specifieke werking van bloesemremedies op dieren. Daarom heeft een expert op het vakgebied deze cursus ontwikkeld, speciaal voor de behandeling van dieren.

studieduur5 maanden (binnen 3 jaar afronden)
niveaumbo
vooropleidinger is geen specifieke vooropleiding vereist
lesgeld€ 200,00 of 5 x € 43,00
inschrijfgeld€ 20,00

Cursus Bach bloesemtherapie voor dieren: wat leert u?
In de cursus Bach bloesemtherapie voor dieren leert u de bloesemremedies intensief kennen. De genezende eigenschappen, emotionele kenmerken en toepassingsmogelijkheden komen aan bod, steeds afgestemd op de specifieke behandeling van dieren. Om verantwoord met Bach bloesemtherapie voor dieren te werken is het belangrijk dat u de gemoedstoestand van het dier juist inschat. U leert dus veel over diergedrag en de communicatie met dieren.
 
Aan de hand van allerlei praktijkvoorbeelden leert u dieren observeren en begrijpen, zodat u steeds de juiste diagnose weet te stellen. U ontdekt hoe u heilzame bloesemremedies kunt samenstellen, doseren en toepassen. Ook gaat de cursus Bach bloesemtherapie voor dieren in op het starten van een eigen praktijk.
 
Cursus Bach bloesemtherapie voor dieren: wat kunt u ermee?
Heeft u de cursus Bach bloesemtherapie voor dieren succesvol afgerond dan kunt u een praktijk opzetten als Bach bloesemtherapeut voor dieren. U heeft geleerd het probleem vanuit het zieke dier te bekijken en weet het te vertalen naar een effectief behandelplan. U weet alles over diergedrag, Bach bloesemremedies en de toepassing op vele diersoorten.

Bach bloesemtherapie voor dieren kunt u uitstekend als therapievorm op zich gebruiken, maar het laat zich bijvoorbeeld ook goed combineren met een homeopathische behandeling.

Wilt u zich nog breder ontwikkelen? Bekijk dan ook het studiepakket Alternatief diergenezer.

Cursus Bach bloesemtherapie voor dieren
soort cursus thuisstudie
omvang

9 lessen

studieduur 5 maanden (binnen 3 jaar afronden)
studiebelasting

vijf uur per week. Het staat u vrij meer of minder uren aan uw studie te besteden. U ontvangt het complete studiepakket in een keer thuis en bepaalt uiteindelijk zelf hoe snel u de studie afrondt

lesgeld € 200,00 of 5 x € 43,00
inschrijfgeld € 20,00
opbergsysteem

bij de cursus Bach bloesemtherapie voor dieren ontvangt u gratis een fraai opbergsysteem voor uw lessen

niveau mbo
vooropleiding er is geen specifieke vooropleiding vereist
studieverklaring

u ontvangt kosteloos een studieverklaring na inzending van uw huiswerk

diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor het thuis af te leggen openboekexamen, ontvangt u het CIVAS-diploma Bach bloesemtherapie voor dieren

Download de gratis proefles!
CIVAS geeft u, voordat u daadwerkelijk met uw studie begint, deze gratis proefles. Zo raakt u alvast vertrouwd met ons heldere, moderne en professionele studiemateriaal. Download ook de volledige inhoudsopgave voor een duidelijk beeld van de lesopbouw.

Vul uw e-mailadres in en klik op downloaden. Het document verschijnt direct op uw scherm.

Ga direct van start
Na ontvangst van uw inschrijving heeft u het studiepakket binnen twee werkdagen in huis. Ook als u op een latere datum wilt starten met studeren, kunt u zich alvast inschrijven. Nadat u het lesmateriaal heeft ontvangen, kunt u direct beginnen met uw studie.

Bepaal uw eigen studietempo 
U ontvangt het complete studiepakket in één keer. Op die manier kunt u het hele programma overzien. Het tempo van studeren bepaalt u zelf, u behoudt gedurende 36 maanden na aanvang recht op correctie, begeleiding en examen. Uw studietempo heeft geen invloed op het totaal verschuldigde lesgeld of de te betalen termijnbedragen.

U mag opzeggen
U bent niet verplicht een studie af te maken. U kunt uw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Vooruitbetaalde lesgelden worden per omgaande aan u terugbetaald. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand. Voor praktijkopleidingen gelden afwijkende voorwaarden.

Deskundige begeleiding door ervaren docenten
U wordt persoonlijk begeleid door een vakdocent. Uw docent adviseert u vanaf uw inschrijving tot aan de succesvolle afronding van uw studie. U kunt altijd een beroep doen op uw docent. Veel van onze docenten hebben zelf een succesvolle praktijk in het vakgebied dat zij begeleiden.

Digitaal studentenportaal
Ons instituut werkt als enige in de branche met een beveiligd studentenportaal waar u huiswerk kunt insturen, uw behaalde resultaten terugziet, contact legt met uw docent en ervaringen kunt uitwisselen met medestudenten. Na inschrijven ontvangt u uw inlogcode en wachtwoord.

Huiswerk insturen is niet verplicht
Bij de meeste lessen staan huiswerkopgaven. Deze stuurt u in via het online studentenportaal of per e-mail. Van uw vaste docent ontvangt u de eventuele correcties. Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij de meeste studies wel nodig om een certificaat of diploma te halen.

Ontvang een diploma
Na het volgen van alle lessen kunt u voor deze studie het openboekexamen aanvragen. Dit examen legt u eenvoudig thuis af via internet. Slaagt u en heeft u al het huiswerk met succes afgerond, dan ontvangt u een diploma. Slaagt u niet in één keer, dan begeleidt CIVAS u net zo lang tot u het examen haalt.

Examen doen is niet verplicht
U bent niet verplicht examen te doen. Heeft u alle lessen afgerond en een voldoende gehaald voor de huiswerkopdrachten, dan ontvangt u een certificaat van deelname.

Bach bloesemtherapie voor dieren

Profiteer van helder en modern studiemateriaal
Voor al onze studies geldt dat het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. Er zit een logische opbouw in die voor iedereen goed is te volgen. U krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden zodat u deze gemakkelijk kunt opnemen en onthouden. CIVAS houdt voor al haar studies de vakontwikkelingen bij. Zo heeft u altijd de meest actuele kennis in huis.

Deze cursus biedt u daarnaast nog een aantal extra voordelen:

  • specifiek op dieren gericht
  • ontwikkeld door vakspecialist
  • het zieke dier staat centraal
  • voor behandeling van allerlei diersoorten

Gratis proefles

Vul uw e-mailadres in en klik op downloaden. Het document verschijnt direct op uw scherm.

Prev Next