Cursus Persoonlijke effectiviteit

Cursus Persoonlijke effectiviteit

Duur
5 maanden
Lesgeld
€ 240,00 of 5 x € 51,00
Niveau
mbo-niveau
Accreditaties
BATC, KTNO, CAT

Persoonlijke effectiviteit

Volg de cursus Persoonlijke effectiviteit en bereik jouw doelen snel en effectief. Wil je leren jouw talenten optimaal te benutten en jouw ambities te verwezenlijken? Dan is de cursus Persoonlijke effectiviteit je op het lijf geschreven! Deze schriftelijke training geeft je helder inzicht in jouw capaciteiten en beperkingen en helpt je maximaal te presteren in werk- en privé-situaties.

Voordelen

  • Leer doelen stellen én bereiken
  • Ontdek je sterke en zwakke punten
  • Ga beter om met stresssituaties
  • Coach jezelf naar succes!

Het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. Je krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden, zodat je de lesstof gemakkelijk kan opnemen en onthouden. CIVAS houdt voor alle studies de vakontwikkelingen bij. Zo heb jij altijd de meest actuele kennis in huis.

Wat leer je?

Met de cursus Persoonlijke effectiviteit neem je de verantwoordelijkheid voor je functioneren in eigen hand. Je leert doelen stellen en actie ondernemen. Aan de hand van vele praktische oefeningen analyseer jij je sterke en zwakke eigenschappen. Je leert je omgang met stress te verbeteren en je tijd efficiënter te benutten.

Met deze schriftelijke training over persoonlijke effectiviteit word je daadkrachtiger, productiever en haal je meer voldoening uit je werk en privéleven. De kennis die je opdoet zorgt ervoor dat niets je meer in de weg staat om met succes aan de slag te gaan!

Wat kun je ermee?

De cursus Persoonlijk effectiviteit is bedoeld voor iedereen die meer uit zijn werk en persoonlijke leven wil halen. Na afronding van deze training ben je in staat efficiënter en doelmatiger te werk te gaan. Gestelde doelen weet je vlot en kundig te behalen. Je hebt helder inzicht in je capaciteiten en beperkingen en weet steeds het beste uit jezelf te halen.

De cursus Persoonlijke effectiviteit is sterk praktijkgericht. De opgedane kennis kun je direct en met veel succes toepassen in werksituaties en in de privésfeer!

Details

methode thuisstudie
omvang

8 lessen

studieduur 5 maanden
lesgeld € 240,00 of 5 x € 51,00
inschrijfgeld € 20,00
niveau mbo-niveau
vooropleiding er is geen specifieke vooropleiding vereist
certificaat

je ontvangt kosteloos een certificaat van deelname na ontvangst van het huiswerk

diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor het thuis af te leggen openboekexamen ontvang je het CIVAS-diploma Persoonlijke effectiviteit

erkend diploma

erkend als bijscholing door de Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC) en de Complementair Aanvullende Therapeuten (CAT)

Gratis proefles

Stuur mij per e-mail de gratis proefles en de volledige inhoudsopgave van deze opleiding. Ook ontvang je de Civas-nieuwsbrief. Uitschrijven voor onze mailings kan op elk gewenst moment.

Hartelijk dank voor uw aanvraag. De gratis proefles is per e-mail aan u verzonden.

Er is iets fout gegaan tijdens het aanvragen van uw gratis proefles. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op.

Zo studeer je

Het tempo van studeren bepaal je zelf. Er is geen strakke tijdslimiet, dus je kan altijd een studiepauze inlassen. Je hebt recht op 36 maanden studiebegeleiding. De gemiddelde studiebelasting is vijf uur per week.

Jouw docent adviseert je persoonlijk vanaf de inschrijving tot aan de succesvolle afronding van je studie. Je kan altijd een beroep doen op jouw docent via het digitale studentenportaal.

CIVAS werkt met een beveiligd studentenportaal. Via het portaal stuur je huiswerk in en leg je contact met jouw docent en medestudenten.

Je bent niet verplicht een studie af te maken. Je kan jouw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij de meeste studies wel nodig om een certificaat of diploma te behalen.

Na het volgen van alle lessen kan je deelnemen aan het openboekexamen om het diploma te behalen. Slaag je voor het examen en heb je al het huiswerk met succes afgerond, dan ontvang je het diploma. Slaag je onverhoopt niet, dan begeleidt CIVAS je graag verder om het examen te halen.

Je bent niet verplicht examen te doen. Heb je alle lessen afgerond en een voldoende gehaald voor de huiswerkopdrachten, dan ontvang je een certificaat van deelname.

Ga direct van start

  • Ontvang je studie binnen 2 werkdagen
  • 14 dagen bedenktijd, niet goed geld terug
  • Betaal in termijnen of ineens

CIVAS scoort een 9.1

Joyce Laugs
03 januari 2020
Erg prettige manier van zelfstudie, Civas is zeer goed te bereiken voor vragen en steun.
byTaske voetreflextherapie
06 januari 2020
Fijn studiemateriaal, ik was nog niet klaar met de ene studie of had de volgende alweer geboekt.
Carin
21 januari 2020
Fijne duidelijk gestructureerde opleiding.