Online ondernemen
Herstel je hormonen in 10 stappen

Online ondernemen

Het internet biedt veel kansen voor coaches, counselors en therapeuten. Om deze kansen optimaal te benutten is kennis van online ondernemen tegenwoordig een must! In deze unieke cursus komen alle facetten van online ondernemen aan bod. U doet technische, praktische en theoretische kennis op voor het opbouwen van een online praktijk of onderneming. Na afloop weet u exact welke stappen u moet zetten voor online succes.

studieduur5 maanden (binnen 3 jaar afronden)
niveaumbo
vooropleidinger is geen vooropleiding vereist
lesgeld€ 300,00 of 5 x € 63,00
inschrijfgeld€ 20,00
erkenning(en)
Algemene Beroepsvereniging voor Counselling
Algemene Beroepsvereniging voor Counselling
Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland
Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland

Cursus Online ondernemen: wat leert u?
In het eerste deel leert u over de motieven voor online ondernemen en het bepalen van uw strategie en doelen. Vervolgens gaat de cursus in op het online zichtbaar maken van uw praktijk of onderneming. Er is onder andere aandacht voor het creëren van een eigen identiteit en het inzetten van social media. Ook leert u hoe u een community opbouwt en online klanten aantrekt.

De huidige tijd vraagt om een flexibele vorm van werken. Dankzij e-coaching en e-therapie kunnen therapeutische trajecten efficiënt en effectief worden ingericht. U leert alles over het opzetten van online begeleidingsprogramma’s. Ook is er aandacht voor het geven van webinars; een effectieve manier om uw kennis online te delen en nieuwe klanten te vinden.

Hoe werkt e-mailmarketing? Hoe lanceert u uw aanbod? Het online verkopen van uw diensten vraagt om een specifieke aanpak. Ook hier gaat de cursus uitgebreid op in. Bovendien doet u kennis op van het online bijhouden van uw planning en administratie, zodat u uw praktijk (nog) effectiever kunt runnen.

Cursus Online ondernemen: wat kunt u ermee?
Na afloop van de cursus weet u wat online ondernemerschap voor uw praktijk of onderneming kan betekenen. U heeft een helder beeld van de stappen die u moet zetten voor online succes. U heeft geleerd hoe off- en online activiteiten elkaar versterken en weet hoe u e-coaching en e-therapie inzet om cliënten optimaal te bedienen.Bovendien beschikt u over concrete tools en vaardigheden om direct aan de slag te gaan met uw nieuwe manier van werken. 

Deze cursus is bij uitstek geschikt voor coaches, counselors, therapeuten en trainers met een eigen praktijk en diegenen die deze binnenkort willen opzetten.

Cursus Online ondernemen
soort cursus thuisstudie
omvang

12 lessen

studieduur 5 maanden (binnen 3 jaar afronden)
studiebelasting

vijf uur per week. Het staat u vrij meer of minder uren aan uw studie te besteden. U ontvangt het complete studiepakket in een keer thuis en bepaalt uiteindelijk zelf hoe snel u de studie afrondt

lesgeld € 300,00 of 5 x € 63,00
inschrijfgeld € 20,00
opbergsysteem

u ontvangt gratis een fraai opbergsysteem voor uw lessen

niveau mbo
vooropleiding er is geen vooropleiding vereist
studieverklaring

u ontvangt kosteloos een studieverklaring na inzending van uw huiswerk

diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor het thuis af te leggen openboekexamen, ontvangt u het CIVAS-diploma Online ondernemen

erkend diploma

erkend als bijscholing door de Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC),  de Algemene Beroepsvereniging voor Counseling (ABvC); aantal PE-punten 61 en Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland; 15 studiepunten

erkenning(en)
Algemene Beroepsvereniging voor Counselling
Algemene Beroepsvereniging voor Counselling
Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland
Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland

Download de gratis proefles!
CIVAS geeft u, voordat u daadwerkelijk met uw studie begint, deze gratis proefles. Zo raakt u alvast vertrouwd met ons heldere, moderne en professionele studiemateriaal. Download ook de volledige inhoudsopgave voor een duidelijk beeld van de lesopbouw.

Vul uw e-mailadres in en klik op downloaden. Het document verschijnt direct op uw scherm.

Ga direct van start
Na ontvangst van uw inschrijving heeft u het studiepakket binnen twee werkdagen in huis. Ook als u op een latere datum wilt starten met studeren, kunt u zich alvast inschrijven. Nadat u het lesmateriaal heeft ontvangen, kunt u direct beginnen met uw studie.

Bepaal uw eigen studietempo 
U ontvangt het complete studiepakket in één keer. Op die manier kunt u het hele programma overzien. Het tempo van studeren bepaalt u zelf, er geldt geen tijdslimiet voor het afronden van uw cursus of opleiding. U mag naar eigen inzicht een studiepauze inlassen, bijvoorbeeld voor een vakantie of als u het druk heeft.

U mag opzeggen
U bent niet verplicht een studie af te maken. U kunt uw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Vooruitbetaalde lesgelden worden per omgaande aan u terugbetaald. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand. Voor praktijkopleidingen gelden afwijkende voorwaarden.

Deskundige begeleiding door ervaren docenten
U wordt persoonlijk begeleid door een vakdocent. Uw docent adviseert u vanaf uw inschrijving tot aan de succesvolle afronding van uw studie. U kunt altijd een beroep doen op uw docent. Veel van onze docenten hebben zelf een succesvolle praktijk in het vakgebied dat zij begeleiden.

Digitaal studentenportaal
Ons instituut werkt als enige in de branche met een beveiligd studentenportaal waar u huiswerk kunt insturen, uw behaalde resultaten terugziet, contact legt met uw docent en ervaringen kunt uitwisselen met medestudenten. Na inschrijven ontvangt u uw inlogcode en wachtwoord.

Huiswerk insturen is niet verplicht
Bij de meeste lessen staan huiswerkopgaven. Deze stuurt u in via het online studentenportaal of per e-mail. Van uw vaste docent ontvangt u de eventuele correcties. Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij de meeste studies wel nodig om een certificaat of diploma te halen.

Ontvang een diploma
Na het volgen van alle lessen kunt u voor deze studie het openboekexamen aanvragen. Dit examen legt u eenvoudig thuis af via internet. Slaagt u en heeft u al het huiswerk met succes afgerond, dan ontvangt u een diploma. Slaagt u niet in één keer, dan begeleidt CIVAS u net zo lang tot u het examen haalt.

Examen doen is niet verplicht
U bent niet verplicht examen te doen. Heeft u alle lessen afgerond en een voldoende gehaald voor de huiswerkopdrachten, dan ontvangt u een certificaat van deelname.

Online ondernemen

Profiteer van helder en modern studiemateriaal
Voor al onze studies geldt dat het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. Er zit een logische opbouw in die voor iedereen goed is te volgen. U krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden zodat u deze gemakkelijk kunt opnemen en onthouden. CIVAS houdt voor al haar studies de vakontwikkelingen bij. Zo heeft u altijd de meest actuele kennis in huis.

Deze cursus biedt u daarnaast nog de volgende voordelen:

  • Veel oefeningen en voorbeelden
  • Direct toepasbare vaardigheden
  • Onmisbare kennis voor moderne praktijkvoering
  • Voor coaches, therapeuten én ondernemers

Gratis proefles

Vul uw e-mailadres in en klik op downloaden. Het document verschijnt direct op uw scherm.

Prev Next