Cursus Intuïtieve ontwikkeling

Cursus Intuïtieve ontwikkeling

Duur
6 maanden
Lesgeld
€ 220,00 of 5 x € 47,00
Niveau
mbo-niveau
Accreditaties
BATC, KTNO, CAT
Studiemethode
thuisstudie

Intuïtieve ontwikkeling

Met de cursus Intuïtieve ontwikkeling leer jij jouw cliënten om zich open te stellen voor de wijsheid en kracht van hun intuïtie. Veel beslissingen, zowel zakelijk als privé, worden op ratio gebaseerd. Als mensen goed leren luisteren naar hun gevoel, kunnen ze betere keuzes maken en tot uitvoering brengen. Volg de erkende cursus Intuïtieve ontwikkeling en leer mensen luisteren en handelen naar hun innerlijke stem.

Gratis proefles & inhoudsopgave

Stuur mij per e-mail de gratis proefles en de inhoudsopgave. Ook abonneer ik me op de Civas-nieuwsbrief (uitschrijven kan op elk gewenst moment).

Nu aanvragen

Hartelijk dank voor uw aanvraag. De gratis proefles & inhoudsopgave zijn per e-mail aan u verzonden.

Er is iets fout gegaan tijdens het aanvragen van uw gratis proefles & inhoudsopgave. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op.

Voordelen

  • Leer te luisteren naar intuïtie
  • Ontdek de waarde van voorgevoel
  • Uitgebreid en boeiend lesmateriaal
  • Bevat unieke oefeningen

Het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. Je krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden, zodat je de lesstof gemakkelijk kan opnemen en onthouden. CIVAS houdt voor alle studies de vakontwikkelingen bij. Zo heb jij altijd de meest actuele kennis in huis.

Wat kun je ermee?

De erkende cursus Intuïtieve ontwikkeling is een absolute aanrader voor iedereen die anderen wil begeleiden zich intuïtief te ontwikkelen. Als coach of therapeut heb je een krachtig instrument in handen om cliënten te helpen bij het nemen van beslissingen die goed kloppen met hun gevoel.

Wanneer je de cursus met succes hebt afgerond kan je de geleerde technieken goed overbrengen op een ander. Je leert jouw cliënt praktisch om te gaan met de eigen energie en balans te brengen in het werk en dagelijks leven. Hij wordt daardoor een stabieler persoon en durft te vertrouwen op zijn innerlijke kracht.

Mensen die vanuit persoonlijke interesse geïnteresseerd zijn in intuïtieve ontwikkeling hebben tevens veel baat bij de lesstof. Uiteraard kan je de opgedane kennis ook in je eigen leven toepassen. Met de cursus Intuïtieve ontwikkeling gaan nieuwe wegen open naar een bewuster en gelukkiger bestaan.

Wat leer je?

Deze cursus geeft jou als coach of therapeut alle benodigde uitleg over intuïtie. Wat is het precies? Welke soorten zijn er? Hoe kan iemand er optimaal gebruik van maken? De cursus Intuïtieve ontwikkeling legt uit hoe jij jouw cliënt kan helpen het leven in balans te brengen en waarom dat zo belangrijk is.

Intuïtieve ontwikkeling heeft alles te maken met bewustwording van energie. De betekenis van de aura en chakra’s wordt daarom uitgebreid in deze opleiding besproken. Leer jouw cliënt zijn eigen energieveld kennen, ontdekken wat blokkades zijn en hoe hij ze kan oplossen. Verder wordt aandacht besteed aan interactiekoorden, meditaties en visualisaties.

Met praktische oefeningen leer jij jouw cliënt contact te maken met zijn innerlijke stem zodat hij ontdekt wat het betekent om sensitief te zijn. Het studiemateriaal is ontwikkeld door een vakspecialist met 20 jaar praktijkervaring. Je bent dus verzekerd van kwalitatief hoogwaardige lesstof.

Details

methode thuisstudie
omvang

14 lessen

studieduur 6 maanden
lesgeld € 220,00 of 5 x € 47,00
inschrijfgeld € 20,00
niveau mbo-niveau
vooropleiding er is geen specifieke vooropleiding vereist
certificaat

je ontvangt kosteloos een certificaat van deelname na ontvangst van het huiswerk

diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor het thuis af te leggen openboekexamen ontvang je het CIVAS-diploma Intuïtieve ontwikkeling

erkend diploma

erkend als bijscholing door de Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC) en de Complementair Aanvullende Therapeuten (CAT)

Zo studeer je

Het tempo van studeren bepaal je zelf. Er is geen strakke tijdslimiet, dus je kan altijd een studiepauze inlassen. Je hebt recht op 36 maanden studiebegeleiding. De gemiddelde studiebelasting is vijf uur per week.

Jouw docent adviseert je persoonlijk vanaf de inschrijving tot aan de succesvolle afronding van je studie. Je kan altijd een beroep doen op jouw docent via het digitale studentenportaal.

CIVAS werkt met een beveiligd studentenportaal. Via het portaal stuur je huiswerk in en leg je contact met jouw docent en medestudenten.

Je bent niet verplicht een studie af te maken. Je kan jouw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij de meeste studies wel nodig om een certificaat of diploma te behalen.

Na het volgen van alle lessen kan je deelnemen aan het openboekexamen om het diploma te behalen. Slaag je voor het examen en heb je al het huiswerk met succes afgerond, dan ontvang je het diploma. Slaag je onverhoopt niet, dan begeleidt CIVAS je graag verder om het examen te halen.

Je bent niet verplicht examen te doen. Heb je alle lessen afgerond en een voldoende gehaald voor de huiswerkopdrachten, dan ontvang je een certificaat van deelname.

Ga direct van start

  • Ontvang je studie binnen 2 werkdagen
  • 14 dagen bedenktijd, niet goed geld terug
  • Betaal in termijnen of ineens

CIVAS scoort een 9.1

Joyce Laugs
03 januari 2020
Erg prettige manier van zelfstudie, Civas is zeer goed te bereiken voor vragen en steun.
byTaske voetreflextherapie
06 januari 2020
Fijn studiemateriaal, ik was nog niet klaar met de ene studie of had de volgende alweer geboekt.
Carin
21 januari 2020
Fijne duidelijk gestructureerde opleiding.