Cursus Bach bloesemtherapie

Cursus Bach bloesemtherapie

Duur
5 maanden
Lesgeld
€ 245,00 of 5 x € 52,00
Niveau
mbo-niveau
Accreditaties
BATC, KTNO, CAT

Bach bloesemtherapie

Bach bloesemtherapie is een zeer effectieve holistische geneeswijze. Met de BATC-erkende cursus Bach bloesemtherapie verdiept u zich grondig in de geneeskrachtige werking van alle Bach-remedies. Als bloesemtherapeut brengt u mensen opnieuw in balans: in uw eigen praktijk of in uw directe omgeving. Bij deze schriftelijke bloesemtherapie-opleiding ontvangt u gratis een unieke instructiefilm, zodat u precies ziet hoe u als professioneel bloesemtherapeut te werk gaat!

Voordelen

  • Veel aandacht voor diagnosestelling
  • Met uitgebreide behandelschema’s
  • Bij lichamelijke en geestelijke problemen
  • Inclusief professionele instructiefilm

Het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. U krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden, zodat u de lesstof gemakkelijk kunt opnemen en onthouden. CIVAS houdt voor alle studies de vakontwikkelingen bij. Zo heeft u altijd de meest actuele kennis in huis.

Wat leer je?

In de cursus Bloesemtherapie leert u eerst uitgebreid over elk van de 38 Bach bloesemremedies. Algemene eigenschappen, emotionele kenmerken en toepassingsmogelijkheden komen aan bod. Bij Bach bloesemtherapie is het uiterst belangrijk dat u goed op de hoogte bent van de emotionele gesteldheid van uw cliënt. Deze bloesemtherapie-opleiding leert u daarom alle technieken om een perfecte diagnose te stellen.

Vervolgens gaat u praktisch aan de slag. Hoe doseert u de bloesemremedies? Hoe dient u ze toe? Hoe stelt u een recept samen? Ook die vragen worden in de opleiding beantwoord. De manier waarop u kinderen en dieren met Bach bloesemtherapie behandelt, passeert eveneens de revue.

Aan het eind van deze bloesemtherapie-opleiding krijgt u waardevolle tips over de omgang met cliënten en het starten van uw eigen praktijk. Bij de cursus Bach Bloesemtherapie ontvangt u bovendien gratis een op maat gemaakte instructiefilm, waarop een ervaren bloesemtherapeut in detail uitlegt hoe u te werk gaat.

Wat kun je ermee?

De cursus Bach bloesemtherapie leidt u op tot bloesemtherapeut. U heeft na het afronden van de opleiding een zeer gedegen kennis van alle bloesemremedies en de vele therapeutische toepassingen. U kunt een perfecte diagnose stellen en u weet steeds de juiste Bachremedies te kiezen om uzelf en uw cliënten op optimale wijze te behandelen.

Bach bloesemtherapie kunt u toepassen als therapievorm op zich of combineren met andere therapieën zoals bijvoorbeeld aromatherapie. Het geleerde kunt u zowel professioneel toepassen binnen uw eigen praktijk als in de persoonlijke sfeer.

Wilt u zich nog breder ontwikkelen? Bekijk dan ook de opleiding Aroma- en Bach bloesemtherapeut.

Details

methode thuisstudie
omvang

8 lessen inclusief instructie-video's

studieduur 5 maanden
lesgeld € 245,00 of 5 x € 52,00
inschrijfgeld € 20,00
niveau mbo-niveau
vooropleiding er is geen specifieke vooropleiding vereist
certificaat

u ontvangt kosteloos een certificaat van deelname na inzending van uw huiswerk

diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor het thuis af te leggen openboekexamen ontvangt u het CIVAS-diploma Bach bloesemtherapie

erkend diploma

erkend als bijscholing door de Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC) en Complementair Aanvullende Therapeuten (CAT)

Gratis proefles

Binnen 1 minuut in uw mailbox! Vraag nu de gratis proefles en de volledige inhoudsopgave van deze studie aan. Zo krijgt u alvast een duidelijk beeld van de kwaliteit van het studiemateriaal en de heldere lesopbouw.

Hartelijk dank voor uw aanvraag. De gratis proefles is per e-mail aan u verzonden.

Er is iets fout gegaan tijdens het aanvragen van uw gratis proefles. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op.

Zo studeer je

Het tempo van studeren bepaalt u zelf. Er is geen strakke tijdslimiet, dus u kunt altijd een studiepauze inlassen. U heeft recht op 36 maanden studiebegeleiding. De gemiddelde studiebelasting is vijf uur per week.

Uw docent adviseert u persoonlijk vanaf uw inschrijving tot aan de succesvolle afronding van uw studie. U kunt altijd een beroep doen op uw docent via het digitale studentenportaal.

CIVAS werkt met een beveiligd studentenportaal. Via het portaal stuurt u huiswerk in en legt u contact met uw docent en medestudenten.

U bent niet verplicht een studie af te maken. U kunt uw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij de meeste studies wel nodig om een certificaat of diploma te behalen.

Na het volgen van alle lessen kunt u deelnemen aan het openboekexamen om het diploma te behalen. Slaagt u voor het examen en heeft u al het huiswerk met succes afgerond, dan ontvangt u het diploma. Slaagt u onverhoopt niet, dan begeleidt CIVAS u graag verder om het examen te halen.

U bent niet verplicht examen te doen. Heeft u alle lessen afgerond en een voldoende gehaald voor de huiswerkopdrachten, dan ontvangt u een certificaat van deelname.

Ga direct van start

  • Ontvang je studie binnen 2 werkdagen
  • 14 dagen bedenktijd, niet goed geld terug
  • Betaal in termijnen of ineens

Gerelateerde studies

Overzicht flesjes etherische oliën in de natuur gebruikt bij de cursus Aromatherapie

Aromatherapie

Meer informatie
Sfeerbeeld van kruiden en groenten gebruikt binnen de cursus Ayurveda

Ayurveda

Meer informatie
Therapeut behandelt cliënt met reiki uit de cursus Reiki Master

Reiki Master

Meer informatie
Creatief therapeut helpt cliënt met de cursus Creatieve therapie

Creatieve therapie

Meer informatie
Diverse edelstenen in een schaal bij de cursus Edelsteentherapie

Edelsteentherapie

Meer informatie
Vrouw leert luisteren naar haar innerlijke stem tijdens de cursus Intuïtieve ontwikkeling

Intuïtieve ontwikkeling

Meer informatie
Therapeut past cursus Kleurentherapie toe bij een cliënt

Kleurentherapie

Meer informatie
Therapeut leert over de organen in de opleiding Medische basiskennis

Medische basiskennis

Meer informatie
Biologische groenten op tafel bij cursus Orthomoleculaire voeding

Orthomoleculaire voeding

Meer informatie
Masseur geeft voetmassage aan cliënt bij cursus Voetreflextherapie

Voetreflextherapie

Meer informatie

CIVAS scoort een 9.1

Joyce Laugs
03 januari 2020
Erg prettige manier van zelfstudie, Civas is zeer goed te bereiken voor vragen en steun.
byTaske voetreflextherapie
06 januari 2020
Fijn studiemateriaal, ik was nog niet klaar met de ene studie of had de volgende alweer geboekt.
Carin
21 januari 2020
Fijne duidelijk gestructureerde opleiding.