Cursus Zelfvertrouwen? Studeer bij CIVAS!

Cursus Zelfvertrouwen? Studeer bij CIVAS!

Cursus Zelfvertrouwen? Studeer bij CIVAS!

Ga voor een cursus Zelfvertrouwen en haal meer uit uw leven
Laat u kansen liggen door gebrek aan vertrouwen in uzelf? Voelt u zich ongemakkelijk in bepaalde situaties in uw privéleven of op het werk? Heeft u het gevoel dat u meer in uw mars heeft dan nu tot uiting komt? Dan is een cursus Zelfvertrouwen van CIVAS een aanrader voor u. Hiermee leert u stap voor stap hoe u onzekerheid de baas bent en uw capaciteiten optimaal benut. Dat betekent meer voldoening en meer levensgeluk.

Van droom naar doel met de cursus Zelfvertrouwen
Met een positieve, zelfverzekerde houding kunt u het ver schoppen in het leven. Toch is het niet altijd gemakkelijk om te geloven in uw eigen kunnen. Zonde, want dat weerhoudt u er vaak van om te doen wat u écht wilt. Met een cursus Zelfvertrouwen droomt u niet langer over die wereldreis of het starten van een eigen bedrijf, maar durft u het aan om concrete stappen te zetten richting uw doelen. Hoe uitdagend ze ook zijn.

Cursus Zelfvertrouwen: ontwikkel daadkracht en optimisme
In de cursus Zelfvertrouwen komen alle facetten aan bod die bijdragen aan een krachtige houding. Zo leert u hoe u uw assertiviteit vergroot, optimistisch denkt, uw kwaliteiten optimaal benut en meer vertrouwen krijgt in uzelf. Aan de hand van heldere oefeningen brengt u de theorie in praktijk. Na afloop beschikt u over alle kennis en vaardigheden om zowel privé als in uw werkende bestaan uw mannetje te staan.

Aan de slag met zelfvertrouwen?
Wilt u meer uit uzelf en het leven halen? Wacht dan niet langer en schrijf u vandaag nog in voor de cursus Zelfvertrouwen van CIVAS. Met deze praktijkgerichte cursus zet u een eerste stap naar een dynamisch en enerverend leven zonder twijfel en beperkende gedachten.

> Lees alle informatie over de cursus Zelfontwikkeling

Ga direct van start

  • Ontvang je studie binnen 2 werkdagen
  • 14 dagen bedenktijd, niet goed geld terug
  • Betaal in termijnen of ineens

CIVAS scoort een 9.1

Joyce Laugs
03 januari 2020
Erg prettige manier van zelfstudie, Civas is zeer goed te bereiken voor vragen en steun.
byTaske voetreflextherapie
06 januari 2020
Fijn studiemateriaal, ik was nog niet klaar met de ene studie of had de volgende alweer geboekt.
Carin
21 januari 2020
Fijne duidelijk gestructureerde opleiding.