cursus_zelfvertrouwen.jpg
Van klacht naar kans

Cursus Zelfvertrouwen? Studeer bij CIVAS!

Ga voor een cursus Zelfvertrouwen en haal meer uit uw leven
Laat u kansen liggen door gebrek aan vertrouwen in uzelf? Voelt u zich ongemakkelijk in bepaalde situaties in uw privéleven of op het werk? Heeft u het gevoel dat u meer in uw mars heeft dan nu tot uiting komt? Dan is een cursus Zelfvertrouwen van CIVAS een aanrader voor u. Hiermee leert u stap voor stap hoe u onzekerheid de baas bent en uw capaciteiten optimaal benut. Dat betekent meer voldoening en meer levensgeluk.

Van droom naar doel met de cursus Zelfvertrouwen
Met een positieve, zelfverzekerde houding kunt u het ver schoppen in het leven. Toch is het niet altijd gemakkelijk om te geloven in uw eigen kunnen. Zonde, want dat weerhoudt u er vaak van om te doen wat u écht wilt. Met een cursus Zelfvertrouwen droomt u niet langer over die wereldreis of het starten van een eigen bedrijf, maar durft u het aan om concrete stappen te zetten richting uw doelen. Hoe uitdagend ze ook zijn.

Cursus Zelfvertrouwen: ontwikkel daadkracht en optimisme
In de cursus Zelfvertrouwen komen alle facetten aan bod die bijdragen aan een krachtige houding. Zo leert u hoe u uw assertiviteit vergroot, optimistisch denkt, uw kwaliteiten optimaal benut en meer vertrouwen krijgt in uzelf. Aan de hand van heldere oefeningen brengt u de theorie in praktijk. Na afloop beschikt u over alle kennis en vaardigheden om zowel privé als in uw werkende bestaan uw mannetje te staan.

Aan de slag met zelfvertrouwen?
Wilt u meer uit uzelf en het leven halen? Wacht dan niet langer en schrijf u vandaag nog in voor de cursus Zelfvertrouwen van CIVAS. Met deze praktijkgerichte cursus zet u een eerste stap naar een dynamisch en enerverend leven zonder twijfel en beperkende gedachten.

> Lees alle informatie over de cursus Zelfontwikkeling

duur5 maanden
niveaumbo
lesgeld€ 220,00 of 5 x € 47,00