Voetreflexmassage cursus CIVAS
Kleine hartige taartjes

Voetreflexmassage cursus? Studeer bij CIVAS!

Wilt u kennis en vaardigheden opdoen voor het geven van een heilzame voetreflexmassage? Kies dan voor de cursus Voetreflexmassage van CIVAS! In korte tijd doet u alle kennis en vaardigheden op om als voetreflextherapeut aan de slag te gaan.

Geeft u pedicurebehandelingen? Dan doet u met deze cursus waardevolle kennis op om uw dienstverlening uit te breiden. Ook voor therapeuten en andere zorgverleners is een cursus voetreflexmassage een waardevolle investering.

Voetreflexmassage als therapie
Bij ziekte en onbalans raken de energiebanen in het lichaam geblokkeerd. Door de voeten op de juiste manier te masseren, kunt u blokkades in het gehele lichaam opheffen. Hierdoor komt de energiestroom weer op gang en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Voetreflexmassage is een uiterst veilige en effectieve behandelvorm die ook in combinatie met andere therapieën gegeven kan worden.

Werk aan huis of op locatie
Of u nu voetreflexmassages aan huis wilt geven of op locatie, als zelfstandige therapie of in combinatie met andere therapievormen: goede theoretische basiskennis is een must. Waar zitten de reflexzones op de voeten? Waar lopen de energiebanen in ons lichaam? Hoe bereidt u de voeten voor op behandeling? Met de cursus voetreflexmassage doet u al deze belangrijke kennis op. Zo kunt u anderen straks effectief behandelen. Ook als het gaat om zieken, ouderen of gehandicapten.

Met instructie-dvd, behandelschema’s én praktijkdag
Oefening baart kunst. Het is dan ook belangrijk om de theorie veelvuldig in praktijk te brengen. Bij de voetreflexmassage cursus van CIVAS krijgt u een gratis instructie-dvd waarop alle technieken stap voor stap worden uitgelegd. Ook de speciale voetenkaarten en behandelschema’s helpen u om uiteenlopende aandoeningen effectief aan te pakken. Bovendien kunt u uw vaardigheden op anderen oefenen tijdens de optionele praktijkdag.

Voetreflexmassage in de vingers krijgen?
Wilt u op verantwoorde wijze voetreflexbehandelingen geven? Schrijf u dan nu in voor de BATC-erkende cursus Voetreflextherapie van CIVAS. Na afloop weet u alles over het geven van een veilige voetreflexmassage en kunt u aan de slag als professioneel voetreflextherapeut!

> Lees alle informatie over de cursus Voetreflextherapie
 

duur5 maanden
niveaumbo
lesgeld€ 240,00 of 5 x € 51,00
erkenning(en)
Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
Complementair Aanvullende Therapeuten (CAT)
Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen
Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen