Easy Vegan

Coaching opleiding? Studeer bij CIVAS!

Bent u op zoek naar een betaalbare coaching opleiding? Schrijf u dan nu in voor een coachopleiding van CIVAS. De opleidingen zijn BATC-erkend en vanuit huis te volgen. U bepaalt zelf uw studietempo en wordt begeleid door een professioneel vakdocent. Ga binnen twee dagen van start!

Steeds meer mensen lopen vast in hun leven. De vraag naar professionele coaches is daarom groter dan ooit. Of u zich nu wilt specialiseren in het coachen van volwassenen of kinderen en jongeren, bij CIVAS vindt u de juiste coaching opleiding. 

Coaching van volwassenen
Wilt u cliënten helpen meer balans en geluk te vinden in hun leven? Of particulieren en bedrijven ondersteuning bieden bij vitaliteitsproblematiek? Schrijf u dan nu in voor een van de volgende coaching opleidingen: Vitaliteitscoach, Lifecoach  of Mental Coach

Coaching van kinderen en jongeren
Wilt u als coach professionele ondersteuning bieden bij opvoedvraagstukken, gedragsproblematiek of persoonlijke en sociale problemen van kinderen en jeugdigen? Doe dan uw voordeel met een van de volgende coaching opleidingen: Kindercoach, Jongerencoach of Opvoedcoach

Specialisatiecursussen
Naast volwaardige coaching opleidingen, biedt CIVAS tal van specialisatiecursussen aan op het gebied van coaching. Met deze cursussen kunnen coaches, counselors, therapeuten en zorgverleners gerichte vakkennis opdoen van specifieke probleemgebieden. Voorbeelden van specialisatiecursussen zijn: Coaching bij ADHD, Coaching bij angst en Coaching bij hoogbegaafdheid.
 
Bekijk een gratis proefles
Wilt u meer weten over de inhoud van deze opleidingen? Download een gratis proefles of vraag de studiegids aan. Of schrijf u direct in en ga binnen twee dagen met uw studie van start!