Talent- en loopbaanontwikkeling

Benut het volledige potentieel van jouw medewerkers


  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Direct beschikbaar zonder wachtlijst
  • Altijd een professionele terugkoppeling door een consultant

Het IPP van Civas voor loopbaan- en talentontwikkeling

Ontgrendel het volledige potentieel van je medewerkers met het Civas Integraal PersoonlijkheidsProfiel (IPP)!


Het Civas Integraal PersoonlijkheidsProfiel (IPP) is de sleutel tot het oplossen van complexe personeelsvraagstukken binnen jouw organisatie.
Ben je als manager op zoek naar innovatieve manieren om het volledige potentieel van je medewerkers te benutten en de groei van jouw organisatie te stimuleren? Gebruik het Civas Integraal PersoonlijkheidsProfiel (IPP), jouw krachtige partner in het optimaliseren van talentontwikkeling en interne doorstroom binnen je bedrijf!

Hoe krijg ik een duidelijk beeld van het ontwikkelpotentieel van mijn medewerkers en hoe kan dit nu eens goed ingevuld en afgekaderd worden?
Het IPP is een waardevol instrument om inzicht te krijgen in de sterke punten en ontwikkelingsgebieden van medewerkers. Door deze informatie te gebruiken, kunnen organisaties gerichte ontwikkelingsplannen opstellen die de vaardigheden en capaciteiten van medewerkers versterken en hun groei bevorderen. Het IPP geeft inzicht in de individuele persoonlijkheidskenmerken die van invloed zijn op de prestaties en ontwikkelingsbehoeften van medewerkers. Op basis van deze inzichten kunnen organisaties gepersonaliseerde trainingsprogramma's en coachingstrajecten aanbieden om medewerkers te ondersteunen bij het bereiken van hun volledige potentieel.

Wat is er nodig voor een goede doorstroom van mijn personeel waarbij de juiste mensen op de juiste plek terecht komen en waarbij ik de juiste mensen behoud op sleutelposities?
Bij interne doorstroomprocessen, waarbij medewerkers worden overgeplaatst naar andere functies of afdelingen binnen de organisatie, kan het IPP van onschatbare waarde zijn. Door het IPP te gebruiken, kunnen organisaties beoordelen of medewerkers passen bij de vereisten en de cultuur van de nieuwe rol. Dit vergroot de kans op een succesvolle doorstroom. Het IPP biedt inzicht in de persoonlijkheidskenmerken en copingstrategieën van medewerkers, waardoor organisaties kunnen bepalen of een medewerker de juiste match is voor de nieuwe functie. Dit vermindert het risico op verkeerde plaatsingen en zorgt ervoor dat medewerkers succesvol kunnen doorgroeien binnen de organisatie.

Wat maakt het IPP uniek?

Gepersonaliseerde ontwikkelingsplannen
Het IPP biedt gedetailleerde inzichten die je kunt gebruiken om op maat gemaakte ontwikkelingsplannen te creëren voor elk teamlid.
Strategische interne doorstroom
Ontdek welke medewerkers perfect passen bij nieuwe functies en minimaliseer het risico op verkeerde plaatsingen.
Optimale organisatieontwikkeling
Versterk je organisatie door te focussen op individuele groei, wat uiteindelijk bijdraagt aan een gezondere werkomgeving en een hogere productiviteit.
Continu succes
Het IPP is niet alleen een eenmalige oplossing. Het is een instrument dat je doorlopend kunt gebruiken om de voortgang te meten en aan te passen aan veranderende behoeften.

Zet het IPP van Civas nu in binnen jouw organisatie
Met het Civas IPP kun je niet alleen de loopbaanontwikkeling van je medewerkers bevorderen, maar ook een optimaal intern recruitment- en organisatieontwikkelingsbeleid opzetten. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe het IPP jou kan helpen bij het creëren van een dynamische en goed gestructureerde werkomgeving binnen jouw organisatie.

Beschikbare varianten van het IPP

Afbeelding 1

Het Performance IPP

Ontwikkeld voor medewerkers zonder leidinggevende functie met een hoge werkverantwoordelijkheid

Afbeelding 2

Het Kader IPP

Gericht onderzoek specifiek gericht op medewerkers in een (aankomende) management functie


Afbeelding 2

Het Executive IPP

Speciaal ontwikkeld en puur gericht op medewerkers in een (aankomende) directiefunctie

Heb je vragen? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag.

Recensie van Ton Busche

Lees zijn ervaring en waarom het IPP
met kop en schouders boven
andere assessments uitsteekt.
Lees hier zijn verhaal.

Lees Meer

Recensie van Jasper Bron

Bij Technogym is het IPP van Civas Assessments een vast onderdeel van het recruitment proces.
Lees hier zijn verhaal.

Lees Meer

Recensie van Dick Tanis

“De kracht van het IPP is dat het niet alleen iets zegt over gedrag onder normale omstandigheden, maar ook hoe iemand reageert als er sprake is van een conflict of belangenverstrengeling”

Lees Meer